Τι ακούτε τώρα Vol. 666

η AI (affected intelligence) εκανε το θαυμα της παλι σττο Ελλαδα free beta εκδοση ανοιχτου κωδικα …3 παρα πηγε…ναι καθομαι αυριο,εχω αρπαξει ενα κρυωμα ,40% βηχας “παραγωγικος” και τα υπολοιπα λιγο μπουκωμα απο εδω λιγο πονοκεφαλο απο εκει,κατι και οι αλλεργιες παρα περα…οχι δεν σχολιαζω τα εκλογικα αποτελεσματα ,στα αληθεια την αρπαξα ,οποια ομοιοτητα με τα ελαφρα συμπτωματα(αυτα που εχω σε σχεση με αυτα που περναμε τα τελευταια χρονια ολοι λιγο πολυ) που προκαλει η αυτοκρατορια του παραφρωνα και των αυλικων ειναι τυχαια… :performing_arts:

10 Likes
9 Likes

@pantelis79 τι λέει;

3 Likes

1991 έχει βγει. Καλή τύχη :stuck_out_tongue:

1 Like

Α, την πάτησα. Καλό είναι, νταξ.

3 Likes
7 Likes
7 Likes

Welcome back :heart: :kissing_heart:

2 Likes
14 Likes

Σοβαρά τώρα, έφτασε το 1990;

…όχι μόνο έφτασε αλλά και “πάνω σε (ατσάλινο) άτι εκάλπαζε…”

17 Likes

Δεν το εγραψα “απο εκει” ας το γραψω εδω, δεν πειραζει. Το Painkiller αν και δεν ειναι ενας δισκος “ενδοσκοπικος” κατα βαση τουλαχιστον, αλλα εξωστρεφης, μεσα απο τα χρονια και το γεγονος οτι παντα (απο το γυμνασιο και μετα) ηταν σημαντικος για εμενα, εχει αποκτησει ενα σχεδον διαλεκτικο ρολο στη διαθεση μου. Δισκος που θα ακουσω στις καλυτερες στιγμες, αλλα και στις χειροτερες.

Οπου θελει κουραγιο, οπου θελει δυναμη, οπου θελει υπομονη. Αλλα και για διασκεδαση. Δισκος συντροφος ζωης.

12 Likes
4 Likes

Μου κόλλησε σήμερα στη δουλειά, έτσι ξαφνικά, χωρίς να το έχω ακούσει πρόσφατα. Η καλή γκοθίλα όμως μένει στο μυαλό.

7 Likes

8 Likes

11 Likes
2 Likes

Ύμνος από την πρώτη πανκ μπάντα που τίμησε τη γνήσια πελοποννησιακή προφορά

3 Likes

Υπεραγαπημένος, λιωμένος δίσκος!

Το βράδυ μου εμένα έχει vibes από τον τάφο αποκλειστικά. Τώρα:

Ακολουθεί γλέντι με:

και:

7 Likes

Ενόψει της συναυλίας της Παρασκευής για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα…

2 Likes