ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πρώτη φορά στη ζωή μου την άκουσα χθες το βράδυ, το ξανάβαλα τώρα, δεν ήταν κακό τλκ… Μέχρι πέρυσι αν με ρώταγες τι είναι η Dua Lipa, θα σου απαντούσα στην τύχη μπάντα. ;p
Ντρέπομαι που το λέω, και είναι ρατσιστικό από μέρους μου, αλλά αν δεν ήταν τόσο όμορφη,δεν θα μου κινούσε την περιέργεια να την ακούσω…
ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ
Ένα τραγούδι της έχω ακούσει και το τραγούδι της ταινίας Barbie… Ω, θεοί, τι μου συμβαίνει…
Εμένα μου αρέσει να την κοιτάζω. Αρμονική προσωπάρα.
ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΚΙΝΓΚ
Αν έρθει ποτέ για συναυλία, πάμε να τη δούμε, αν σκάσει μύτη στο release, θα πιάσω κάγκελο για να χω καλύτερη θέαση, bitches…
Αγάπη μόνο για την Dua Lipa👌
ΞΗΓΗΣΟΥ
(ψύχραιμα το λέω ;p)
Το απίστευτο είναι ότι χθες μιλούσα με μια φίλη μου για την Dua. Της λέω οκ πανέμορφη αλλά δεν έχω άποψη μουσικά. Μέχρι που μου έβαλε 5-6 τραγούδια ενδεικτικά και τα είχα ακούσει όλα δεξιά και αριστερά.
Εν κατακλείδι πολύ ωριαία γυναίκα, ποιοτική μοντέρνα ποπ. Αυτά
Δεν είμαι οπαδός του είδους, και αν και μουσικά με τράβηξε πιο πολύ η Aaliyah (που ήταν, εξίσου, γυναικάρα), πρόσφατη ανακάλυψή μου κι αυτή, είναι πολύ ευχάριστο να την ακούς και να τη χαζεύεις, επίσης.
(στο μεταξύ για το βιντεο/κομμάτι όντως, ουαου)
Μιας και πιάσαμε τις όμορφες καλλιτέχνιδες, ας μιλήσουμε για μια σπουδαία καλλιτέχνιδα που δεν πρόλαβε να γίνει “μεγάλη”, αλλά πρόφτασε να κάνει τόση αίσθηση αγγίζοντας για λίγο τον Ουρανό και περνώντας αναπάντεχα το κατώφλι της αιώνιας νιότης. Θυμάμαι πόσο έντονα μου χε εντυπωθεί ο θάνατός της σε εκείνο το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, χωρίς καν να την ξέρω. Είκοσι χρόνια αργότερα εξοικειώθηκα με τη μουσική της.
(Δεν είναι το original εξώφυλλο, έγινε επεξεργασία για να κοπεί ο R. Kelly, το αρχίδι που την αποπλάνησε στα 14 και την παντρεύτηκε για να την αναγκάσει να κάνει έκτρωση - μουσικός παραγωγός). 15 ετών.
17 ετών.
22 ετών.
Μεταθανάτια κυκλοφορία. Έτος 2002.
- Εχει καποια ωραια τραγουδια, μεχρι εκει
- Ο τροπος με τον οποιον χορευει ειναι οτι πιο κριντζ εχω δει
- Δεν την θεωρω καθολου ομορφη, οχι οτι εχει καμια σημασια, απλα επειδη σχολιαστηκε και ρωτας. Απλα δεν την παλευω γενικα με τα 4 λιτρα μακιγιαζ, σκιες, χαηλαητερ κτλ
- Την συμπαθω ως προσωπικοτητα, μου φαινεται πιο αληθινη απο αλλες σταρλετ τετοιου τυπου
Ναι, η ομορφιά χάνεται κάτω από τόνους makeup, προσωπικά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά της και το σώμα της, δεν είναι skinny και με θέλγει αυτό. Σαν προσωπικότητα, δεν γνωρίζω τι καπνό φουμαρει, εγώ μίλησα τελείως επιφανειακά. ;p