Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Εκτός από τα χιτάκια που έπαιζαν εκείνη την εποχή ακόμα και σε ντεκαντανς μπιτσομπαρα στην Αρκιτσα, όχι.

1 Like

Κριμα, υπαρχει ποτενσιοναλ στο υλικο. Ισως τα πανε καλα αν το παλεψουν λιγο παραπανω σαν συνολο.

3 Likes

Φίλε άκουσα ότι ο Μάρκος το έθαψε στα 10 μέτρα κάτω από τη γη, μείνετε μακριά κι έτσι.

Δεν νομίζω να πάνε πουθενά.

3 Likes
10 Likes

acendem velas na sua sepultura

1 Like

53 έτη συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία αυτού του απαράμιλλης αισθητικής album, ενός έργου “ιδιότροπου” χωρίς όμως ίχνος επιτήδευσης, άψογα εκτελεσμένου, καινοτόμου και τόσο χαρακτηριστικά αγγλικού, εν ολίγοις μίας από τις υψηλότερες κορυφές του progressive rock!

1 Like

35 λεπτα σφηνακια ροκενρολ+χαρντροκ+λεμι+ολαμεσα

#36χρονωνενε

8 Likes

Πολυ ωραια πραγματα που ανακαλυψα απο λιστες του Let’s Play II vol …αμετρητο. Cheers σε οσους το προτειναν

6 Likes
2 Likes

Being set on the idea of getting to Atlantis
You have discovered that the ship of fools
Is making the voyage

Το έψαχνα σε νορμάλ τιμή για κάτι χρόνια και το βρήκα σε σκοτωμένη βόλτα στο βερολίνο 5 ευρώ. Φοβερός δίσκος.

1 Like

Κι εγώ το σημείωσα αυτό. Να δω πότε θα ασχοληθώ, δε θα θυάμαι που να δώσω τα credits.
Πρέπει να φτιάξουμε θρεντ “μουσικές που ακούσατε με αφορμή το παιχνίδι”. Και να κράζουμε κιόλας ό,τι δε μας άρεσε.

5 Likes

Καλα το τελευταιο ηδη γινεται :stuck_out_tongue:

Αλλα για εμενα δεν ειναι και τοσο καλο στοιχειο η απαξιωση σε δισκους που δεν αρεσουν σε καποιον*, και επειδη δεν προσφερει κατι, αλλα και επειδη ενεχει και ο κινδυνος κωλοτουμπας στο μελλον.

*αλλο το να πει καποιος αυτο το βαριεμαι ή δεν μου κανει κλικ και αλλο το κραξιμο και η απαξιωση

2 Likes

Όντας δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων κατά καιρούς έχω μάθει να το διασκεδάζω. :laughing:

On topic…

image

1 Like
4 Likes

έτσι, έτσι.

2 Likes
2 Likes

Υπάρχουν μερικά βράδια που γυρνάς κάπως ζαμπόν και θέλεις να κάνεις switch off με κάτι οικείο, ενδεχομένως κάτι που έχεις να ακούσεις πολύ καιρό.

Ο κλήρος έλαχε σε αυτό απόψε. Ότι καλύτερο.

17 Likes

“…κι έξω αρχινά το πρωτοβρόχι”

4 Likes