Λοιπόν, @jonkyr πρόσεξε πως θα γίνει η φάση. Πάμε ένα βράδυ στη δουλειά του (καθότι ξέρω που δουλεύει), μπαίνουμε μέσα, του αφήνουμε ένα ρακί με αχλάδι και ποσοστό 87,4% αλκοόλ, τον αφήνουμε να πιει δυο ποτηράκια και μόλις οριζοντιωθεί στο πάτωμα, τον παίρνουμε και τον πάμε στο καταφύγιο του αρχηγού. Εκεί, τον βάζουμε να δακτυλογραφεί για τις δύο μόνο περασμένες εβδομάδες, α και την εβδομάδα του '99 με πρώτο του το “666 International”, και μετά θα 'ναι υποχρεωμένος να συνεχίσει. Ε στο τέλος, του δίνουμε και ένα ταλιράκι για το ταξί.
Χαχαχαχα, δελεαστικό ακούγεται.
Μόνο αβαντ γκαρντ μπλακ μέταλ ρε!
Έλα όπως είσαι, ούτως ή άλλως τα περισσότερα album που ψηφίζονται γι’ αυτό είναι
2006 is rising. Sound the alarm
πώς σου φάνηκε το καινουριο;
Δεν το έχω ακούσει ακόμα, μόνο ένα τραγούδι το οποίο λάτρεψα. Εσύ?
το προσπερασα γρηγορα αλλα κρατησα το Another Wasted Life
Πρώτον, διόρθωσα το τυπογραφικό σου λάθος. Να προσέχεις λίγο κι εσύ, μην έχουμε άλλα.
Δεύτερον, καλώ τον @Curehead για τα περαιτέρω.
Τρίτον, για μεγαλύτερη τιμωρία προτείνω να γράψει όσα έχει αφήσει πίσω η @Sh_Wo_f, η οποία στο μεταξύ θα είναι επιφορτισμένη να παίζει γλυκανάλατα τραγούδια των Whitesnake για τα αυτάκια του @Achamian
Τέταρτον, τι δισκάρα είναι αυτή;
Whitesnake γιατί ρε φίλε; Κουβαλάνε σπαθιά και ασπίδες; Τα παλιά είναι κορυφαία εν τω μεταξύ.
Η τιμωρια σου ειναι ανθρωπε μου. Και ναι, τα παλια ειναι κορυφαια, οποτε θα “πληρωσεις” με τα νεοτερα. Στο κατω κατω, δεν σου πεφτει λογος πώς θα τιμωρηθεις και δεν θα σε ρωτησουμε.
Και on topic:
Φτάνετε επίπεδα Ιεράς Εξέτασης και s/m.
Γαμώ.
Εσείς μιλάτε για on topic, για σπαθιά, αρκουδαίους, τον “φαντομά” @Sh_Wo_f και κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για doom, αφήνοντας λίγο στην απ’ έξω τούτους τους δάσκαλους και την επικών διαστάσεων φωνάρα πάνω στην riffολογικών διαστάσεων διασκευάρα. Συμμορφωθείτε!
Τα λέει ωραία ο άτιμος και τον αγαπώ περισσότερο!