Πχιοτητα λέμε, όχι μόνο πέρα δώθε τη κεφάλα
ΔΕΕΕΕ ΡΡΡΡΙΙΙΙΠΕΕΡΡΡ
Ρε μλκες έφυγα από το μπουρδελό-γραφείο 21.00+ και αντί να κυλιέμαι σπίτι από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπαλιν γκρινιάζοντας για την γαμώ-δουλειά, πήγα gym, μαγείρεψα και τώρα αράζω ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕΡΙ PLAYLIST PRIEST Γ Α Μ Ω Τ Η Μ Π Α Ν Α Γ Ι Α Μ Ο Υ Μ Ε Σ Α
Once she was wonderful
Once she was fine
Once she was beautiful
Once she was mine
Καλά κρατεί η φασούλα βλέπω, μόλις πήγα εδώ εγώ:
Αν ανατινάχτηκε το δικό μου μυαλό όταν το άκουσα εκεί γύρω στο 2010/11, δεν μπορώ να διανοηθώ τι αντίκτυπο θα είχε στα ανυποψίαστα αυτιά ενός ακροατή το 1977.
Ειναι ο Halford του πρωτου μισου των '80s ο καλυτερος Halford EVER;
Ερωτημα.
Μεράκλωσα.
edit. Μπορεί και το δεύτερο καλύτερο heavy metal κομμάτι έβερ για μένα.
Αγαπημένο κομμάτι του Painkiller αυτό εδώ ε.
Είχα πολύ καιρό να ακούσω Priest νομίζω και βγάζω τρελά γούστα.
Στη δισολία σπάω πράγματα εδώ πέρα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα.
Επιφυλάσσομαι
Εννοω και live. Ο,τι υπαρχει απο εκεινη την περιοδο, ειναι απλα εξωπραγματικο.
Κομμάτια που θα έφτιαχναν δισκάρες, για τους Priest ήταν απλά ξεχασμένα σε κάποιο συρτάρι. Πάω για ύπνο χαμογελώντας, καλά περάσαμε και απόψε.
Bruce Dickinson και Van Morrison (ασχολήθηκα με αφορμή το βιβλίο «Ταξιδεύοντας σε ξένη γη», έχει αναφορές σε καλλιτέχνες) άκουγα πριν δύο-και-βάλε βδομάδες, τώρα έπεσα και πάλι στον έρωτα των Nevermore, Coroner, Judas Priest κ.λπ. Μόνο ατσάλι, ρε!
ωπ τι έχουμε
Lookbeforeyouleaphasneverbeenthewaywekeepourroadisfree
Chargingtothetopandnevergiveinneverstopsthewaytobe
Holdontotheleadwithallyourwillandconcedeyou’llfindthere’slife
With
victory
on
high
Μπαντάρα οι Textures, και επανενώθηκαν, θα παίξουν σε μερικά φεστιβάλ, ενώ γράφουν και καινούριο δίσκο.
Πολύ επιδραστικοί στο ευρύτερο djent χώρο, και αρκετά μπροστά απο την εποχή τους κατά τη γνώμη μου
Ότι γράφουν καινούργιο δίσκο δεν το ήξερα!! Ωραίο νέο! Με ποιόν τραγουδιστή από τους δύο θα επανενωθούν ξέρουμε?