Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Ο αγαπημενος μου δισκος (του).

1 Like

Τέταρτη φορά στα καπάκια.

3 Likes

Καλό δισκάκι, καλογέρασε μωρέ.

Και; Τι λέει;

1 Like

Όλα καλά μωρέ, μην ανησυχείς.

1 Like

:ok_hand:

6 Likes

8 Likes

Είναι αυτή η μέρα, λοιπόν. Για να δούμε τι άλλο θα θυμηθώ στην πορεία…

3 Likes
2 Likes
6 Likes

2 Likes

Εν αρχή ην το Χάος

image

10 Likes

image

image

8 Likes

Σωστός, μετά χάλασαν… :joy:

1 Like

Οι Jag Panzer είχαν αποκτήσει ένα θρυλικό cult status έχοντας ένα πρώτο album - ορόσημο του USPM, και ένα δεύτερο που είχε μείνει “στο συρτάρι” (και ένα τρίτο που κανείς δεν θέλει να θυμάται!)
Η επιστροφή τους πριν από 27 χρόνια τέτοιες μέρες, με το Fourth Judgement όπου ήταν παρόντες ξανά οι Conklin και Tafolla αναμενόταν με ενθουσιασμό και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης!

12 Likes

Δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα που με διακατεχουν οταν μπαινουν τα sample βιολια του Black. Ο δισκος αυτος ειναι ενα επος, αλλα λιγο κατω απο το AD, το οποιο αποτελει με τη σειρα του ενα απο τα σπουδαιοτερα μεταλ μνημεία.

3 Likes

Για εμένα το FJ δεν είναι καν τριάδα, για πεντάδα το συζητάμε.

Speak of the devil…

Αυτός ο δίσκος είναι σίγουρα μέσα στους 4-5 (αυστηρά!) που θα έλεγα ότι ορίζουν αυτό που έχω στο μυαλό μου ως “heavy metal”.

13 Likes

Και ενώ η απάντηση για τον καλύτερο PL δίσκο είναι, άλλες φορές DT και άλλες φορές Icon (ανάλογα τις συναστριες), όταν φτάνουμε στο δια ταύτα, δεν παίζει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Παρά μόνο το παρακάτω

8 Likes

Χ.Π.

9 Likes

Είναι σίγουρα ο πιο “Trouble” δίσκος τους. Μεγάλη αγάπη, φυσικά, όπως και όλα της χρυσής τετραετίας 1991 - 1995.

On topic

10 Likes