Μεγαλώνει η ανυπομονησία

Για πάντα ρε.
Μου φέρνουν περισσότερο σε gothic rock, παρά progressive όπως γράφει χαρακτηριστικά το metal archives, δεν ξέρω αν είναι τα φωνητικά του Lord Gordith που μου θυμίζουν πολύ Tribulation ή κάτι αντίστοιχο που δεν μου έρχεται τώρα.
Ποιο live?
Χθες έπαιξαν 4 μπαντες, οι Actionfredag τους οποίους δεν είδα, οι Kosmodome οι οποίοι μου άρεσαν πολύ, παίζουν prog rock αλλά σε σημεία κοπανάνε άσχημα, έχουν βγάλει 2 δίσκους, δώστε τους μια ευκαιρία. Μετά βγήκαν οι The Chronicles of Father Robin για τους οποίους παρεβρέθηκα κ στο λάηβ, έχοντας ακούσει μόνο 1 κομμάτι αλλά βρίσκω αυτόν τον ήχο τελευταία να με τραβάει περισσότερο όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις. Φοβερή μπάντα, επαιξαν 4 κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ το οποιο θα βγει το φθινόπωρο. Μου έφεραν στο νου τους Genesis (γι’ αυτό κ το σχόλιο αλλά μου έλειψε ο λυρισμός και η μελωδικότητα των φωνητικών των Gabriel/Collins σε αντίθεση με τα πιο τραχιά φωνητικά του Andreas).
Στο τέλος βγήκαν οι Gong, τους οποίους δεν ήξερα, είδα ότι σχηματίστηκαν το '69 κ ντεμπουτάρισαν το 70 παίζοντας psychedelic prog rock, ενδιαφέρουσα εμπερία, πιο ψυχεδελικοί για τα δικά μου γούστα αλλά ήταν κάτι που το χάρηκα.
Wow, εξωφυλλάρα! ![]()
Υπενθύμιση στον εαυτό μου να το ακούσω κάποια στιγμή!
2:41 ALL I WANTED WAS YOUUUUUUUU
ps. Α ρε Hayley, you are ALL I WANT TO LISTEN TO. ![]()
Καλύτερη μπάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Τα 42 χρόνια συμπλήρωσε πριν από λίγες μέρες το Sirens που έκανε τις πρώτες συστάσεις με τους Savatage και το πρωτόλειο, αλλά τόσο γοητευτικό ύφος τους!
Τι γαμάτο δισκάκι ρε! Cheers @38aris που από δικό του ποστ εδώ μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω να δω τι είναι τούτο που το βάζει και στην ίδια φράση με Hellripper… Old-school thrash με απίστευτο, ζεστό, 80s ήχο και πολλές, πολλές συναρπαστικές εκπλήξεις!