Παρομοίως:
Παρομοίως:

αίμα και σπέρμα
Στη χθεσινή εκπομπή SOUNDS OF DECAY RADIOSHOW (Δευτέρες 21.00-22.30 στο darkwaveradio.net) έκανα μια μίξη κυρίως φετινών κυκλοφοριών, oπότε να η playlist, που αντιστοιχεί και στο τι άκουγα τις προηγούμενες ημέρες
Playlist
(4/5/2026 New Releases)
01. GAUPA:lion’s thorn [2025]
02. ABYSMAL GRIEF:speculum fractum [2025]
03. ΑΚΡΙΤΑΣ:τα παιδιά [1973]
04. MARUJA:dó [2025]
05. CARDINALS:big empty heart [2026]
06. HEN OGLEDD:end of the rhythm [2026]
07. EARTH TONGUE:orbit of a witch [2026]
08. GJENFERD:calling your name [2026]
09. KERRIGAN:surrender [2026]
10. UNVERKALT:Ænæ Lithi [2026]
11. NEW MEXICAN DOOM CULT:I stand alone [2026]
12. SACRI SUONI:dissolve to reunite in varanasi [2026]
13. ANOMALOS KOSMOS:το’χω (I have it) [2026]
14. ANGEL’S ARCANA:song in the night [2026]
Ακούτε ξανά ολόκληρη την εκπομπή εδώ:
Μαστοριαζουν πυρετωδως στο ΟΑΚΑ, ελπιζω να εχει μεινει κατι ορθιο μετα απο τους Τιτανες
48 χρόνια από τον καλύτερο δίσκο των AC/DC. Ας του ρίξουμε ένα ακόμα άκουσμα, μιας και θα ανοίξουν και τη συναυλία των Metallica σε λίγες μέρες…

Περνάω φασούλα. Η ντεμπουτάρα τους δεν είναι χαρακτηριστική του ήχου που τους έκανε γνωστούς, πιο bluesy σίγουρα, λίγο πιο swampy, αλλά φαίνεται πως μιλάμε για μπαντάρα ήδη.
Σε περίπτωση που δεν το έχω αναφέρει, παίζω ξανά τις 52 εβδομάδες μόνος μου. Ξεκίνησα από το 60, είμαι στο 1970 τώρα!
Πολλές αλλαγές θα έκανες? Εγώ σίγουρα. Ειδικά 70-76 περίπου που δεν άκουγα παράλληλα δίσκους από αυτές τις χρονιές…
Δισκάρα το Free by the way…
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγές θα έκανα, και σε ψήφους και σε θέσεις.
Για μένα, το “Fire And Water” είναι από τα καλύτερα classic rock άλμπουμ, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι το απόλυτο άλμπουμ για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Φανταστικό!
Πρέπει να το είχα 1ο το '70, για αντικειμενικους και μη λόγους.
Εγώ έχω αφήσει κάτι δίσκους από Stevie Wonder πχ, και ακούγοντάς τους μεταγενέστερα ήμουν σε φάση “TΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ!”.