Τι ακούτε τώρα Vol. 667 (Part 2)

2 Likes

1 Like

3 Likes

Λοιπόν, έχοντας κανονίσει μέρα και ώρα με έναν φίλο βιβλιοπώλη, πήγα στο μαγαζί. Κλείδωσε, ανεβήκαμε στο πάνω μέρος του μαγαζιού που δεν είναι για πελάτες, άνοιξε το πικάπ και τα ηχεία μετέδωσαν εις τριπλούν ένα ηχηρό μήνυμα:

Εκείνος το άκουγε για πρώτη φορά, αφού με περίμενε μήνες να το ακούσουμε παρέα. Έχασε τα λογικά του. Δεν περίμενε αυτό που άκουσε. Χωρίς να του πω τίποτα για τις κουβέντες μας εδώ μέσα, μόνος του τόνισε, πως ως επιστροφή αγγίζει την κορυφή του “Monotheist” αφήνοντας πίσω του ακόμα και επιστροφές σχημάτων που όρισαν το metal. Vetterli είσαι ο καλύτερος κιθαρίστας που υπάρχει εκεί έξω και που σολάρεις σα να μην έχει ξανακουστεί κιθαριστικό σόλο. Πόσο μπόμπα βγαίνει ο ήχος του δίσκου από τα ηχεία του βινυλίου… πόσο τεράστιος δίσκος είναι…

Τι έγινε εδώ μέσα ρε παιδιά…; Από που ξετρύπωσαν αυτοί, που ανακαλέσαν στο νου μου τους Μπόλεκ και Λόλεκ…; Tι riffs ξεπηδήσαν από 'δω μέσα…; Τι progy καταστάσεις φτιάξαν και παίξαν μεγάλη μπαλίτσα…; Πολλά τα ερωτηματικά και οι απαντήσεις διά λέξεων είναι δώρον άδωρον. Μόνο ήχος.

Είχε τσιμπήσει κάποια στιγμή τη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία στο τρίτο βινύλιο και στη μια του πλευρά έχει ολόκληρο το Διαμάντι. Τέλος. Γι’ αυτό και μόνο το ακούσαμε. Δεν είπαμε τίποτα. Δεν κοιταχτήκαμε.
Μόνο κάποια στιγμή η σκέψη μου δεν άντεξε και αντήχησε μέσα μου: Α ρε DeGarmo.

9 Likes
2 Likes

Μια και καμία

3 Likes

1 Like
1 Like

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως 6 η ώρα θα είμαι στη θέση μου

3 Likes

Να το εχεις ξεχασει πως βγαινει σημερα νεο Darkthrone και το παιρνεις χαμπαρι μια random Παρασκευη πρωι= αξια ανεκτιμητη

1 Like

Ναι.

1 Like
13 Likes

13 Likes

Ζητείται ομαδούλα ταγμένων για να κάνουμε αύριο κάτι τέτοιο:

2 Likes

βρέχει οπότε έβαλα αυτό και τώρα ούτε που θέλω να ξαναδώ ήλιο

4 Likes
2 Likes

2 Likes

4 Likes

11 Likes

Κατακέφαλη ολντσκουλίλα φρομ άουτ οφ νόγουερ.

1 Like