Καλοκαίρι.
Κυριολεκτικα αυτο οπως ειναι in the sign+obsessed το ειχα αγορασει γυρω στο 1997-8 και ειχε φαει απειρο λιωσιμο. Θυμισε μου ποσων χρονων ησουνα το 1997-8 ![]()
σε 2 ώρες θα θυμάσαι the hard way
Βάζω αυτό να παίξει με το βινύλιο να είναι του '85 κ η παραγωγή είναι καλύτερη από όλες τις σύγχρονες υπερφορτωμένες παραγωγές του σήμερα. Λες κ το πρόβλημα ήταν τα γραμμάρια… για αυτούς που ασχολούνται με το βινύλιο.
Αφού ρε συ στις καλές παραγωγές του '70 ανέπνεε η μουσική, άκουγες πεντακάθαρα τα πάντα χωρίς ίχνος πλαστικούρας…
Desert island record το Paranoid, όσο κουλό κι αν είναι το κόνσεπτ δίσκων που ακούς σε ερημονήσι
Αυτό ρε συ. Ειδικά μετά το 2000, νομίζω τότε άρχισε όλο αυτό που τα πάντα έπρεπε να είναι σε full volume. Δεν μου έρχεται ο όρος που χρησιμοποιείται…
Το Planet Caravan το έμαθα από τους Pantera εν τω μεταξύ όταν είχε βγει το Far Beyond Driven το '94 ![]()
Commiserations ![]()
(όχι εντάξει τίμια διασκευή είναι, παρόλο που δεν ακούω Pantera γενικά)
Σε αντίθεση με τα ισπανικά που δεν μου κάθονται με τίποτα σαν γλώσσα, τα γαλλικά είναι υπέροχα σε συνάρτηση με το φοβερό κλασικό μέταλ των Blaspheme
Τελευταίο (μάλλον) για σήμερα

Σκέφτομαι πια πως, με σκληρούς περιορισμούς, κάποιοι desert island δίσκοι θα ήταν εγνωσμένης αξίας αλλά σχετικά ανεξερεύνητοι σε ένα βαθμό. Θα απέφευγα κλασικούρες και θα έπαιρνα 2-3 αγαπημένους μόνο που όντως δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς.
Και θα θαύμαζες τα εξώφυλλα
Loudness war ![]()