Ωπ! Θετική έκπληξη το ομότιτλο κομμάτι. Τι gothic κομματάρα το part II : Twilight Orgasm ρε? Ακόμα δεν έχω αφήσει να παίξει ο υπόλοιπος δίσκος…
. Κ έλεγα τι μου θυμίζει, Ulver, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το κομμάτι.
Αρχικά, όντως κομματάρα. Το πως, όμως, σε θύμισε U L V E R είναι άξιο απορίας για μένα. Το χιτ - χατ στον ρυθμό στους θύμισε; Θα έλεγα ότι κουβαλάει μέσα του Sisters of Mercy και κάτι από το πνεύμα των μεταγενέστερων μεταλλάδων, εκτός των PL, που γούσταραν να γίνουν γκοθάδες.
Υ.Γ. Επίσης, το part “I” είναι τέρμα PL εισαγωγή και με μία εσάνς επικής στόμφας από Manowar. Τι κάθομαι και γράφω…
Δεν είχα κάνει την σύνδεση με το χιτ - χατ ΑΛΛΑ ναι ρε φίλε ΚΑΙ αυτό. Επίσης όταν τονίζει τους στίχους You see, to live /It is, the realm… μου θυμίζει συγκεκριμένη φωνητική μελωδία από Ulver που θα σκάσω αν δεν θυμηθώ.
Επίσης σίγουρα η αρχή του κομματιού, τον δίσκο Mourning Sun από Fields Of The Nephilim, που ήταν ο πρώτος δίσκος από αυτούς που άκουσα (πέρα από το Zoon, που είχα από tape trading τότε). Τι ωραίες κουβέντες ρε…
Για το Part 1 θα σου πω όταν το παίξω ξανά.
Έλα το 'χω. Βέβαια το πως τα συνδέω στο δικό μου μυαλό είναι άλλο θέμα ε…
![]()
Τσέκαρε το παρακάτω λάηβ (στο οποίο ήμουν παρών ε κ βαρέθηκα λίγο είναι η αλήθεια γιατί είχε περισσότερο πειραματισμούς από κανονικά τραγούδια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) μετά το 4ο λεπτό στο πως τονίζει ο Γκαρμ τους στίχους, με αυτούς που σου είχα γράψει εγώ.

Τα 35 έτη συμπληρώνει σήμερα το μνημειώδες Twilight of the Gods των Bathory. Εδώ για πρώτη φορά ο Quorthon δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει άλλα μέλη του συγκροτήματος, αυτό που κάνει όμως είναι να μας δώσει άλλο ένα αριστούργημα, κλείνοντας με θριαμβευτικό τρόπο την επική, Viking τριλογία (διλογία αν θέλετε, διαλέγετε και παίρνετε!) με ένα album που άσκησε και ασκεί ανεκτίμητη επιρροή σε μια ολόκληρη metal σκηνή!
![]()
Λέει τίποτα;
Με την πρώτη ακρόαση κάτι λέει. Ψιλοερασιτέχνες, αλλά έχουν potential.
Magali Luyten λατρεία. ![]()