Τι ακούτε τώρα Vol. 667 (Part 2)

6 Likes

Θα γαμάει σε μπλουζάκι με εξώφυλλο Haunted.

1 Like
the wonders of technology

3 Likes

Και μετά κράζουμε το ΑΙ.

Για χαζομάρες είναι πρώτο, όλα κι όλα :grin:

1 Like

Επειδη περι φιλο right wing o λογος, πως το βλεπετε που μια “αντιφα” μπαντα κανει διασκευη σε μαρντουκ;

https://iskracrust.bandcamp.com/album/split-w-doom-siren-2

1 Like

Πριν μερικές μέρες η προτροπή ενός φίλου μου, που από metal ξέρει μόνο το “Seek & Destroy”, τους Nightwish, τους Savatage (σωστή και δομημένη παιδεία) και τους Beast in Black, ν’ ακούσουμε το παρακάτω άσμα, με ανάγκασε κάθε μέρα να το ακούω ξανά και ξανά.

Ειλικρινά, δε γνώριζα ότι ο Γιάννης προέβη στη συγκεκριμένη εκτέλεση, την οποία την απογείωσε πολύ καλύτερα από τις ακροβασίες που επιχειρεί στο metal. Τι ορθοφωνία είναι αυτή ρε αδελφέ μου… Πόσο υπέροχα το ερμηνεύεις…

3 Likes

Αφού έχει φωνάρα το παλικάρι ρε

Για μένα χαραμίζεται σ’ αυτό το πράγμα τους Beast in Black

Θα μου πεις βέβαια ένα σωρό λεφτά βγάζει όντας φρόντμαν σε ποπ μέταλ συγκρότημα, οπότε σταρχίδιατου…

1 Like

Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου και θα επαυξήσω το ζήτημα περί Beast in Black. Από τη στιγμή που πήγε εκεί και ο τρόπος με τον οποίο τραγουδάει, εμένα με αφήνει κάπως αδιάφορο και δε θέλω να τον ακούσω.

Ευτυχώς, υπάρχουν οι τρεις δισκάρες των Wardrum και λέω “Γεια σου ρε Γιάννη αλάνι”.

Δεν βλέπω να το αναφέρεις, οπότε αν δεν έχεις ακούσει το πρώτο Sacred Outcry διόρθωσε άμεσα αυτό το λάθος (ναι κι εκεί ο Γιάννης)

1 Like

Σωστός και θα προσθέσω ακόμη μία δισκάρα ολκής στην οποία προσεκλήθη ν’ αναλάβει τα φωνητικά. Το ντεμπούτο των Major Denial.

Αυτό δεν το ξέρω καν! Θα τσεκάρω

I’ve been schooled!

1 Like

Εγω παντως προτιμω την εκτελεση της αρλετας

4 Likes

2 Likes

image

7 Likes

2 Likes
1 Like

Μετά από ένα γρήγορο διάβασμα του 52 χρόνια μουσικής…

1 Like