Το No Scrubs (το σωστό, το ορθόδοξο, με το ραπ) το ακούω συνέχεια!! Το πρώτο είναι πολύ φαν και αγαπώ και το στυλ τους εκεί.
Εμένα με το τραγούδι “Never Be The Same Again” της Melanie C , στο οποίο ράπαρε η Lisa ‘Left Eye’ Lopes των TLC, και επειδή με μαγνήτισαν τα μάτια της και η ιστορία της, άρχισα να τις ακούω.
![]()
Έχοντας προλάβει να γράψει ιστορία με τους Deep Purple αλλά και να διαφωνήσει με τους υπόλοιπους, ο Ritchie Blackmore πήρε τις διαφωνίες του, πήρε και τους Elf πλην του κιθαρίστα και ξεκίνησε για να γράψει ιστορία και με τους Rainbow, μια ιστορία που ξεκίνησε 51 χρόνια πριν τέτοιες μέρες με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου!

Έχω αποφασίσει να περάσω το προσεχές διάστημα με Stones και ήδη περνάω υπέροχα εδώ και λίγες μέρες. Σίγουρα στις αγαπημένες μου 3 μπάντες.
Α ρε Layne, τι φωνάρα που είχες…

Έβαλα να ακούσω αυτό το δίσκο στο Spotify. Για κάποιον ακατανόητο λόγο είναι εντελώς λάθος η σειρά στα κομμάτια. Με ενοχλεί πολύ περισσότερο απότι ίσως θα έπρεπε.

On topic:

Μπορεί το φετινό να πέρασε και να μην ακούμπησε, αλλά οι δισκάρες παραμένουν δισκάρες.
![]()