Τι ακούτε τώρα Vol. 667 (Part 2)

Το No Scrubs (το σωστό, το ορθόδοξο, με το ραπ) το ακούω συνέχεια!! Το πρώτο είναι πολύ φαν και αγαπώ και το στυλ τους εκεί.

1 Like

Στην περίπτωση μου η σύνδεση έγινε έτσι

2 Likes

Etches | One Eyed Ancestor

Εμένα με το τραγούδι “Never Be The Same Again” της Melanie C , στο οποίο ράπαρε η Lisa ‘Left Eye’ Lopes των TLC, και επειδή με μαγνήτισαν τα μάτια της και η ιστορία της, άρχισα να τις ακούω. :joy: :rofl:

1 Like

Έχοντας προλάβει να γράψει ιστορία με τους Deep Purple αλλά και να διαφωνήσει με τους υπόλοιπους, ο Ritchie Blackmore πήρε τις διαφωνίες του, πήρε και τους Elf πλην του κιθαρίστα και ξεκίνησε για να γράψει ιστορία και με τους Rainbow, μια ιστορία που ξεκίνησε 51 χρόνια πριν τέτοιες μέρες με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου!

11 Likes

17857492414544903788183048333284

Έχω αποφασίσει να περάσω το προσεχές διάστημα με Stones και ήδη περνάω υπέροχα εδώ και λίγες μέρες. Σίγουρα στις αγαπημένες μου 3 μπάντες.

2 Likes
1 Like

image

6 Likes

Cogwheel | ALTARAGE

4 Likes

2 Likes
1 Like

Ανελέητο repeat όπως πρέπει.

4 Likes

Α ρε Layne, τι φωνάρα που είχες…

12 Likes

1000036048

3 Likes

Έβαλα να ακούσω αυτό το δίσκο στο Spotify. Για κάποιον ακατανόητο λόγο είναι εντελώς λάθος η σειρά στα κομμάτια. Με ενοχλεί πολύ περισσότερο απότι ίσως θα έπρεπε.

3 Likes

On topic:
image

3 Likes

Μπορεί το φετινό να πέρασε και να μην ακούμπησε, αλλά οι δισκάρες παραμένουν δισκάρες.

3 Likes

:ok_hand:

2 Likes