https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nD-J7p8-JXctZ45dX-XeeI1YU0NTL9sXM
Ε ναι ρε φίλε! Τώρα μιλάμε! Είμαι στα μισά του δίσκου και ήδη πανηγυρίζω. Εδώ οι Saxon το πήραν απόφαση πως ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους και πάνε ανοιχτά να παίξουν μελωδικά και κουνοκωλάδικα και το κάνουν σωστά και όπως πρέπει. Με γεμάτο ήχο, μελωδιάρες, πονηρά leads που φτιάχνουν τη διάθεση, φουλ πιασάρικα hooks και ρεφρενάρες φτιαγμένες για να σου καρφωθούν στο μυαλό. Σίγουρα βγαίνει ο AORας από μέσα μου και σίγουρα καταλαβαίνω τις ξινισμένες φάτσες τριγύρω, αλλά πραγματικά δεν γίνεται να μην το αγαπήσω. Στα συν πως με μερικά κομμάτια (Call of the Wild, Rock and Roll Gypsy, Broken Heroes) είχα ήδη δυνατή σύνδεση, άρα τώρα που άκουσα το δίσκο ήρθε και έδεσε το γλυκό.
Ο δίσκος γαμάει αλλά ο δημιουργός είναι far far right
Χ.Π. & R.I.P.

Αντικατέστησα το παλιό μου βινύλιο και είναι καιρός να ξαναλιώσει. ![]()
Μάλλον ο δεύτερος καλύτερός τους δίσκος, μετά τον αμέσως προηγούμενο χρονικά. ΛΙΩΣΕ ΤΟ ![]()
Μάλλον τα έχω τούμπα εγώ αλλά μεγάλοι δίσκοι και οι 2.
Γαμώτο πήρα καινούριο πικάπ πριν κάτι χρόνια και κάποιοι από τους πρώτους μου δίσκους δεν παίζουν καλά… Πρέπει να αντικαταστήσω 5-6 ακόμα (Who’s Next, Calling Card…). ![]()
Παρεπιπτόντως, τώρα παίζει αυτό το υπέροχο δισκάκι.

charge!