Ρίξε κ κανά σχόλιο όταν τα ακούσεις, όσα ακούσεις.
On topic:
Έχεις ακούσει το 3ο @martian ?
To έχω πάρει με φόβο.
Ρίξε κ κανά σχόλιο όταν τα ακούσεις, όσα ακούσεις.
On topic:
Έχεις ακούσει το 3ο @martian ?
To έχω πάρει με φόβο.
Ενας. Σπουδαιος. Δισκος. Δυστυχως υποτιμημενη μπαντα, αν δεν ηταν οι Ταλικα να τους αναδειξουν, θα τους βλεπαμε (ακουγαμε) με το κυαλι (δεν ξερω τι παει με το “ακουγαμε”).
Για Moxy με ρωτάς; Το τρίτο το θυμάμαι αρκετά καλό, πολύ πιο βλάχικο όμως (όχι απαραιτήτως κακό αυτό). Μη το φοβηθείς, αξίζει τουλάχιστον ένα τσεκάρισμα. Το ΙΙ δεν το έχω τσεκάρει καθόλου.
Περί Saxon και Rock The Nations η γνώμη μου είναι πως είναι πολύ αδύναμο άλμπουμ. Ακόμα και κάποιες καλές στιγμές όπως το Battle Cry ή το ανθεμικό ομότιτλο υποβαθμίζονται από τον εντελώς άνευρο και άψυχο ήχο. Η δεύτερη πλευρά οριακά για τα σκουπίδια, εντελώς επιτηδευμένη προσπάθεια να παίξουν κάτι σαν Van Halen και γενικά εμπορικό hard rock με κακές συνθέσεις και ένα attitude που είναι φως φανάρι πως δεν μπορούν να το εκπροσωπήσουν ούτε και τους ταιριάζει. Τουλάχιστον στο Innocence είχαμε ένα δίσκο με καλή παραγωγή που ακολούθησε μια μελωδική προσέγγιση που φάνηκε πως τους πάει περισσότερο, εδώ που “ροκάρουν” αμερικάνικα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Ναι, ήταν 2in1 το μήνυμά μου. Λες να σε ρωτούσα για το Strong Arm of the Law?
Δίκιο έχεις για το Rock the Nations πάντως, σε όλα.
Θα τσεκάρω το Μoxy, thanks. Είναι φοβερό πως πολλοί Καναδοί ροκάδες είχαν κάτι βλάχικο στον ήχο τους.
πως θα γίνει να φέρει κάποιος τους Sprints;;;
κακός προγραμματισμός ταξιδίων και δεν βγήκε για να πάω έξω να τους δω ![]()
Kάτσε ένα βράδυ σπίτι σου ρε.
On topic:

Στροφή 180 μοιρών, αλλά μου έσκασε από το πουθενά στο μυαλό και δεν αντιστάθηκα στην παρόρμηση να το βάλω να παίξει:
Τι δισκαρα είναι αυτή…