Γαμηστερή πρώτη σουηδική κόπια!
Αυτό έχει αναρριχηθεί ψηλά στην προσωπική μου λίστα, κρύβουν μαγεία εκείνα τα χρόνια των Floyd.
Εγώ συνεχίζω με Focus:
Συγκλονιστικός Akkerman στο Birth.
με το “honky tonk” στο όνομα του δίσκου, μόνο φανταστικά μπορούν να πάνε τα πράγματα. κεφάτο country rock και yee haww.
Χαμένε μου αδερφέ, σε ξαναβρίσκω!
χαχαχαχαχ full disclosure, πρώτη φορά τον ακούω τον κύριο Joe (αλλά όχι τελευταία). Τον πέτυχα στην κλασική λίστα με τα ‘1001 άλμπουμ που πρέπει να ακούσεις πριν πεθάνεις’, ψήθηκα λόγω honky tonk κ φυσικά δεν απογοήτευσε… Αν έχεις να προτείνεις άλλα άλμπουμ του, please do!
Επειδή δεν το άκουσα τις προάλλες που το πόσταρα.
Μπααα, κι εγώ δεν τον έχω ακούσει, αλλά σίγουρα θα το κάνω.
Επίσης εδω μέσα μόνο εμένα έχω δει να ποστάρει country οπότε ενθουσιάστηκα. ![]()
Πριν από 51 χρόνια οι Led Zeppelin κυκλοφόρησαν, για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της δικής τους δισκογραφικής, το Physical Graffiti! Έναν διπλό δίσκο που περιείχε εκτός από το υλικό που είχαν πρόσφατα συνθέσει και κομμάτια από τα sessions των τριών προηγουμένων LPs και έκανε αίσθηση όχι μόνο για το μέγεθος του αυτό καθαυτό, ούτε επειδή “απλώς” είχε να επιδείξει κάποια από τα διαχρονικότερα κομμάτια τους, αλλά και γιατί άπλωνε την παλέτα του ήχου των Led Zep σε ένα εντυπωσιακά ευρύ φάσμα από το hard rock πέρναγε από το funk και το progressive, έως τις ανατολίτικες επιρροές!