Τι ακούτε τώρα Vol. 667 (Part 2)

13 Likes

4 Likes

Θρας μεταλ ρε νιαμου

4 Likes

Εμπνευσμένο εξώφυλλο. Ευτυχώς μουσικά τα πήγαμε καλύτερα.

3 Likes

Πριν περίπου σαράντα λεπτά:

Παίρνω ταξί για να γυρίσω σπίτι. Γυναίκα οδηγός, ενδιαφέρον, καθότι σπάνιο έως αρκετά σπάνιο ως γνωστόν (αν και ομολογουμένως όχι πλέον τόσο σπάνιο όσο άλλοτε). Σχεδόν δεν έχω προλάβει να μπω και από κάπου βάθος ακούω μια πολύ οικεία στριγγοφωνάρα. Ω ναι, είναι το Balls to the Wall που το παίζει ο Red FM μάλιστα of all stations. Βρε, βρε. Ξανακοιτάω την κυρία, ρε κάτι μου θυμίζει. Και πριν κάνα δυο χρόνια με είχε πάει σπίτι μια ταξιτζού που προέκυψε μεταλλού και είχαμε κάνει ωραία κουβέντα.

– Μήπως έχουμε ξαναπάει;
– Ξέρεις τι, κι εγώ αυτό νομίζω! Πήγαινες στο ίδιο σημείο;
– Ναι. Και μπορεί να είχατε και τότε Red;
– Ακούω συχνά Red Δευτέρες και Τετάρτες μεταξύ 11 και 12, είναι ας πούμε η μέταλ ζώνη του.
– Ε τώρα είμαι σίγουρος ότι τα λέγαμε και τότε! Το ίδιο μου λέγατε και την προηγούμενη φορά!

Χαρούλες και τα δύο ταλαίπωρα μέταλλα που βρήκαν στο άκυρο “ομοϊδεάτη” να πουν για καμιά σοβαρή μουσική, σχόλια (όχι ιδιαίτερα κολακευτικά) για τις μουσικές προτιμήσεις του μέσου ταρίφα, μια γενικότερη ευφορία, και κάπου εκεί τελειώνουν οι Accept και μπαίνει κάτι ακόμα πιο “έτσι ζέστανέ τη την ψυχούλα μου”: Stranger in a Strange Land!

– Πωωωω, αυτά είναι… Ο καλύτερος δίσκος των Maiden, έτσι;
– Αχ βρε Μάνο μου, τι να σου λέω τώρα… 40 χρόνια τους ακούω. Είμαι 55 χρονών και τους έμαθα στα 14 μου!
– Εντάξει, είσαι το πρότυπό μου έτσι; Θέλω το 2041 κι εγώ να ακούω ακόμα Maiden!
– Χιχιχι…

Μετά από περίπου είκοσι λεπτά:

22 Likes

GIksI5uXQAAcrI1

14 Likes

Όπως καταλαβαίνεις το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές… Με διασκεδάζει ακόμα όμως :grin:

2 Likes

Όλο
Hymns From The Hills | Poison Ruïn

2 Likes

Εμπρός καλέ μου αλγόριθμε…

4 Likes
3 Likes

a close up of a owl 's face with a black background

3 Likes

Στη χθεσινή εκπομπή SOUNDS OF DECAY RADIOSHOW (Δευτέρες 21.00-22.30 στο darkwaveradio.net) έπαιξα με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα (οκ, με την πολύ ευρεία έννοια)

Playlist
(6/4/2024 spiritual chimes)

01. ENIGMA:sadeness part I [1990]
02. KIMI KARKI:taxiarch [2013]
03. MICHAEL KRUMINS:red soul [2023]
04. THE BEAUTY OF GEMINA:maybe God knows [2020]
05. WASP:Golgotha [2015]
06. DIAMANDA GALAS:Were You There When They You Crucified My Lord [1991]
07. KING CRIMSON:epitaph [1969]
08. DEAD CAN DANCE:agape [2012]

Ακούτε ξανά ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

4 Likes