“Aναψανε” του μπουζουκιου τα τελια στην εισαγωγη
^^ Πολύ δυνατό τραγούδι το απο πάνω :thumbup:
Το “Room 24” μπορείτε να το κατεβάσετε τσάμπα στο site του King Diamond σε top quality, http://www.kingdiamondcoven.com/site/news/king-diamond-and-volbeat-release-free-download/
και το ecotone στο μπονους cd γαμαει!!!
καλα για σινγκλ
επρεπε να ειχαν βγαλει το lola montez!!
πολυ πιασαρικο ρεφραιν!!!
τα solo του caggiano ανεβάζουν το album υπερβολικά ψηλά. Μεγάλος παίχτης, τρομερό album και αντε να τους δούμε κάποτε και live.
Από χθες παίζει ασταμάτητα.
Πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες και με την προσθήκη του Caggiano ανέβηκαν ένα σκαλί παραπάνω.
Από τις αγαπημένες κυκλοφορίες της χρονιάς μέχρι τώρα.
+100000βαλεοσαθες!!!
Ειδικα τα 5 τελευταια κομματια (απο το black bart κ περα) κατα τη γνωμη μου! Μεχρι εκεινο το σημειο αν εξαιρεσω 2-3 κομματια (the nameless one,the hangman’s body count) ειχα ψιλοαπογοητευθει, στο τελος ομως το εσωσαν!
Σε γενικες γραμμες, με 9/15 να μου αρεσουν μαζι με ecotone εμεινα ικανοποιημενος!!
το Doc Holiday είναι αρρωστημένο κομμάτι…
στα θετικά του album είναι τα πολλά κομμάτια, γιατί ανάλογα με την όρεξη κάθε φορά ανακαλύπτεις και καινούριο set τραγουδιών αν και όντως τα τελευταία 5-6 κομμάτια βαράνε ασταμάτητα και καταλήγουν στο τεράστιο our loved ones!
Επίσης η φωνή της κοπελιάς στο Lonesome Rider είναι υπερβολικά ταιριαστή στο όλο κλίμα!! Για τον King Diamond δεν αναφέρομαι καν, απλά συγκίνηση στο πρώτο ηχογραφημένο του κομμάτι μετά από χρόνια!!
Ας πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου. Λοιπόν, εγώ πάντα ψιλοβαριόμουν από ένα σημείο και μετά τις μεταλοροκαμπιλιές τους. Καλές δηλαδή, ακούγαμε και το Garden’s Tale στην εποχή του, αλλά κάπου μ’ έχαναν με το μοτίβο τους και τον Έλβις. Εντούτοις, εδώ, στο δεύτερο μισό αυτού του δίσκου για πρώτη φορά τους απολαμβάνω πραγματικά. Ειδικά το King Diamond κομμάτι και το Doc Holliday. Ίσως κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν να δω μήπως τα πάρω μ’ άλλο μάτι, ποτέ δεν ξες.
νταξει δεν το ειχα ακουσει μεχρι πριν 4 μερες το αλμπουμ, ενοψει live το εβαλα…οντως μιλαμε για καταπληκτικο 2ο μισο. νταξει guitar gangsters δε φτανει, αλλα ειναι ιδιο επιπεδο με το προηγουμενο (δηλαδη πραγματικο καλο αλμπουμ).
περιττο να πω πως το παραπανω κομματι εχει γινει απο τα πιο αγαπημενα μου κομματια.
οσο για το live, νταξει ηξερα πως ειναι καλοι, αλλα τοσο καλους δεν τους περιμενα! μιλαμε για ασταματητη ενεργεια, να μη καταλαβαινεις ποτε περασε η ωρα