Sas eyxomai kai tous 227(gia tin wra) kathe fora pou tha vazetai mousikh na akougetai o Sfakianakis. Eidika o Tollki… Kati san opws leme “oti pianete na ginetai skata”…8)
Θα ερθω να σε χαιδεψω στην κεφαλα σου και να γινεις σκατοκεφαλος :lol: :lol: :lol: :lol:
Ayto einai idi, xaidepse me allou pou exw kai fagoura:p
Ευχαριστως.Μετα ομως θα εισαι σκατοψωλ*ς ε :lol:
Πρεπει να εχω ακομα μια κασετα notiς in da house στο αμαξι ξεχασμενη (ενος φιλου μου, οχι δικια μου…) Θα την βαλω να ακουσω τι παιζει. Εχω ακουσει πως ειναι καλος…
πάντως νομίζω το παραχέσαμε το πράγμα. Κοροϊδεύουμε τους Scorpions, αλλά όλοι πάμε στις συναυλίες τους. Δεν είναι δυνατόν αυτό που έγινε…
Μην εισαι και τοσο σιγουρος , ουτε τοσο απολυτος . Φυσικα και δν παω στις συναυλιες τους.
Τπτ δν παραχεσαμε . Και τελος εγινε αυτο που επρεπε να γινει . 8)
:bow2: :bow2: :bow2: =D> =D> :yesmaster:
Ακόμα και οι ροκάδες/μεταλλάδες χρειάζονται ένα διάλειμμα στα μπουζούκια…
Ο Michael Schenker των θρυλικών MSG, x- UFO, Scorpions παραδίδει μαθήματα κιθάρας στο Βόρειο Λονδίνο (Αγγλία) και το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στις 200 λίρες, ήτοι 410 δολάρια την ώρα!
Πηγη rocking.gr
Eνας λογος παραπανω να κραζω τους Scorpions.
Σιγα ρε καραμητρο που θες και 410 την ωρα.Τοσα σου λειπουν?
8O 8O
Mπλουζλικ αν κανεις ποτε μαθηματα σε παιδια να ξερεις που κυμαινονται οι τιμες.Μη χαλασεις και την πιατσα ε? :lol: :lol: :lol:
Ακομα κι ο Νοτης απ’τον Meine λιγοτερο αχωνευτος ειναι:p Κι επειδη ειναι και γαυρος,δαγκωτο εκει8)
Επαναφέρω ένα από τα καλύτερα πολλ του φόρουμ.
Χαχαχαχαχαχαχααχα…
Νότης vs Scorpions!!!:lol::lol::lol::lol:
Ψηφίζω Νότη μόνο για το Ενθύμιον.8)…και να διασκεδάσουμε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Τι διαμαντι ειναι αυτο το τοπικ ρε. Τολκκι θεε.
Α, ψηφιζω Σφακιανακη!
Οκ περα απο την πλακα.
Σφακιανακη ψηφισα :lol:
Κανεις τους ρε.
Λεπα ρε απιστοι:metal:
Ρε σεις δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
ME ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ!!!
Το πε το πε ο παπαγαλος οτι σ’αγαπαει αλλος.Radio Blackman τοκαναμε εδω μεσα.
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΘΑ Τ’ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΟΛΑ
:bow2::bow2::bow2:
Θα ανοίξω πολλ “Cannibal Corpse vs Sotis Volanis” να τα κάψουμε ΟΛΑ!!!:dance::dance::dance: