να υποθεσω οτι δεν ημουν ο μονος που ειχε φαντασιωση με μια μιλφαρα καθηγητρια ε?
(τι διαολο εστω και μια θα ειχατε)
Και εγώ είχα ρε αλλά ηταν 27 η μία, 28 η άλλη και η άλλη το πολύ 33-34. Δεν τις λές milf
στο γυμνασιο ειχαμε μια 40αρα φιλολογο(ψιλομετρια φατσα),που ετρεχε ολη την μερα στα γυμναστηρια ομως.σωμα απιστευτο φορουσε και κατι λευκα παντελονια αστα να πανε8)
Εμάς στο φροντιστήριο ήταν όλες οι καθηγήτριες μας μία και μία! Επίτηδες το κάνανε; Που τις βρίσκουν και τις διαλέγουν.
Αλλά σου λέω κάτι ξανθιές 28αρες άλλο πράγμα!!
28αρα δεν είναι milf ρε,συνέλθετε!!
helloooooo
ντάξει,είδα το τελευταίο ποστ μόνο :roll:
Anyway, θέλω να ξαναγυρίσω στο φροντιστήριο μου <3
και 25 να είναι η άλλη αν έχει παιδί/α μπαίνει αυτόματα στην κατηγορία milf.δεν παίζει ρόλο η ηλικία στο αν είναι μιλφ ή οχι.
Ακριβώς ίδια ιστορία! Μόνο που δεν ξέρω αν πήγαινε γυμναστήριο… Ρε συ, μπας και είσαι από Βέροια;;
noope.αλλα τα περισσοτερα σχολεια θα εχουν απο μια τετοια καθηγητρια:roll:
Και για τους ενδιαφερόμενους, τα teens μια χαρά υπάρχουν, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Προφανώς και υπάρχουν τα παραπλανητικά είδη που αναφέρθηκαν [βάψιμο, ντύσιμο 25αρας κλπ], αλλά ο θησαυρός παραμένει!
Ισχύει! Γιατί λές και τα milf δεν βάφονται να πούμε λές και πηγαίνουν σε καρναβάλι. Γενικά το βάψιμο δεν έχει ηλικία δυστυχώς…
Οταν εισαι 30+ το θες και το φκιασιδι, 16-17 χρονων κοπελιτσα οχι.
Υπαρχουν παντως 40αρες που εχουνε οποιοδηποτε 17χρονο για πρωινο. Τα σεβη μου.
Ριαλ λαηφ ξερωγω οχι στο χολιγουδ.
Η νεότερη έγκυος που έχει υπάρξει ήταν 5. Καλή τύχη.
τότε μπαίνει το θέμα της αποπλάνησης ανηλίκου.
απογοητευτικα αρκετα απο τα γουστα του φορουμ.
ΤΕΕΝS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΡΕ.
[SPOILER]
Το κραγιόν τι το θες ρε κοπελιά στα 17 μη χέσω; Δεν σε δείχνει πιο όμορφη. Τις μαμάδες μας μάς θυμίζεις [-X[/SPOILER]
Κατά τα άλλα δεν κάνω διακρίσεις. Άμα κάτσει κι ό,τι κάτσει. Αρκεί να είναι :naughty: Όποιος διαφωνήσει είναι ψεύτης:!:
ότι να’ναι αρκεί να έχει βυζιά! :yes:
Χα χα χα. Κι όπως έλεγε ένας φίλος: “Δε με νοιάζει αν είναι μεγάλα ή μικρά, σαν λεμόνια ή αν φτάνουν στον αφαλό. Εγώ θέλω να είναι φυσικά.” Δεν ξέρω αν το εννοούσε, γιατί όποτε το έλεγε ήταν πάντα πιωμένος…