Τι ξεθάψατε ρε
Παστίτσιο
και δεν είναι gay
Παστιτσιο και απο εδω.Αλλα αυτο που φτιαχνει η μανα μου διοτι ειδικα σε εστιατορια κλπ μπορει να γινει πολυ σιχαμενο αν εχει χοντρη μπεσαμελ.
Ο μουσακας ειναι εξισου ωραιος αλλα η μελιτζανα ειναι fail(για μενα και τον αδερφο μου τον φτιαχνει μονο με πατατα:D)…
Οι Tool ειναι δυσπεπτοι
Παντως αν και υποστηριζω παστιτσιο ο μουσακας εχει πολυ αντιρκο ονομα…Θα μπορουσε να ναι φορτηγατζης.
Μουζακας ωρε!!! Γιατι νομιζετε εχει αυξηθει ο τουρισμος τα τελευταια χρονια??
Μελατζανα, κολοκυθακι και παει λεγοντας… Η μεσογειακη διατροφη στο μεγαλειο της!!!
μουσακας ρε!!!
το μονο φαγητο οπου εφαγα σε μια καθισια τα 3/4 του ταψιου
παστιτσιο που ειναι και η σπεσιαλιτε της μανας μου
σλουρπ
γιαμ γιαμ
το παστιτσιο ειναι σαν τους dream theater
[SIZE=“6”]ΒΑΡΕΤΟ[/SIZE]
ΟΧΙ ΡΕ
αυτη η κρεμα πανω ειναι … κολαση …
+1 μου τη σπανε λιγο οι theater:wink:
Μαρια και haliseco,το γουστο σας ειναι σαν την μελιτζανα του μουσακα,σκετη αηδια:p:p
:lol::lol: +1
Επισης Κωστη αυτη η ‘‘κρεμα γιαμ γιαμ’’ λεγεται μπεσαμελ και βρισκεται και στον μουσακα.
Αλλα και παλι ειναι γτπ. (συμφωνουν μαζι μου αλλα 43 ατομα.)
43 ποζεραδες [-X
ο μουσακας ειναι τρου ρε…εχει μελιτζανα
κατα τη γνωμη μου οι theater ειναι πολυ αντρικο συγκροτημα[-X αρεσει σε καμια κοπελα??επιλεκτικα κομματια μου αρεσουν,τα φυσιολογικα βασικα…αμα βαλεις κατω τα 25λεπτα…μου ερχεται ξερασμα:?
Δεν σου αρεσει το a change of seasons η το octavarium;;;;;8O8O8O
ειδικα αυτα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ:p με εχει ζαλισει ο αδερφος μ’αυτα…:?#-o τους εχω δει live ομως στο rockwave το 2007:) εκει μαλιστα.ο αδερφος ηθελε να παιξουν τριωρο βασικα,παλι καλα που ηταν φεστιβαλ κ το γλιτωσα:P
μπραβο μαρακι ουτε μενα μου αρεσουν οι theater και το παστιτσιο
:eek::eek:
Τιμη και δοξα στον ηρωα αδερφο που του τυχε να συμβιωνει με ενα τετοιο απαραδεκτο πεπερακι:cry:
μμμ τι μας λες???ακουει κ αυτος peppers:)
ο μουσακας δεν μ αρεσει καλε:) κ οι theater:p το παστιτσιο τα σπαειιιι8)
ελα ρε που δε σαρεσει ο μουσακας…δες τον με αλλο ματι και θα σαρεσει