Μουσακάς vs Παστίτσιο: Η μητέρα όλων των μαχών

Τι ξεθάψατε ρε

Παστίτσιο

και δεν είναι gay

Παστιτσιο και απο εδω.Αλλα αυτο που φτιαχνει η μανα μου διοτι ειδικα σε εστιατορια κλπ μπορει να γινει πολυ σιχαμενο αν εχει χοντρη μπεσαμελ.

Ο μουσακας ειναι εξισου ωραιος αλλα η μελιτζανα ειναι fail(για μενα και τον αδερφο μου τον φτιαχνει μονο με πατατα:D)…

Οι Tool ειναι δυσπεπτοι

Παντως αν και υποστηριζω παστιτσιο ο μουσακας εχει πολυ αντιρκο ονομα…Θα μπορουσε να ναι φορτηγατζης.

Μουζακας ωρε!!! Γιατι νομιζετε εχει αυξηθει ο τουρισμος τα τελευταια χρονια?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Μελατζανα, κολοκυθακι και παει λεγοντας… Η μεσογειακη διατροφη στο μεγαλειο της!!! :smiley:

μουσακας ρε!!!

το μονο φαγητο οπου εφαγα σε μια καθισια τα 3/4 του ταψιου :smiley:

παστιτσιο που ειναι και η σπεσιαλιτε της μανας μου

σλουρπ
γιαμ γιαμ

το παστιτσιο ειναι σαν τους dream theater

[SIZE=“6”]ΒΑΡΕΤΟ[/SIZE]

ΟΧΙ ΡΕ

αυτη η κρεμα πανω ειναι … κολαση …

+1 μου τη σπανε λιγο οι theater:wink:

Μαρια και haliseco,το γουστο σας ειναι σαν την μελιτζανα του μουσακα,σκετη αηδια:p:p

:lol::lol: +1 :stuck_out_tongue:
Επισης Κωστη αυτη η ‘‘κρεμα γιαμ γιαμ’’ λεγεται μπεσαμελ και βρισκεται και στον μουσακα.
Αλλα και παλι ειναι γτπ. :slight_smile: (συμφωνουν μαζι μου αλλα 43 ατομα.)

43 ποζεραδες [-X

ο μουσακας ειναι τρου ρε…εχει μελιτζανα

κατα τη γνωμη μου οι theater ειναι πολυ αντρικο συγκροτημα[-X αρεσει σε καμια κοπελα??επιλεκτικα κομματια μου αρεσουν,τα φυσιολογικα βασικα…αμα βαλεις κατω τα 25λεπτα…μου ερχεται ξερασμα:?

Δεν σου αρεσει το a change of seasons η το octavarium;;;;;8O8O8O

ειδικα αυτα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ:p με εχει ζαλισει ο αδερφος μ’αυτα…:?#-o τους εχω δει live ομως στο rockwave το 2007:) εκει μαλιστα.ο αδερφος ηθελε να παιξουν τριωρο βασικα,παλι καλα που ηταν φεστιβαλ κ το γλιτωσα:P

μπραβο μαρακι ουτε μενα μου αρεσουν οι theater και το παστιτσιο

:eek::eek::cry:
Τιμη και δοξα στον ηρωα αδερφο που του τυχε να συμβιωνει με ενα τετοιο απαραδεκτο πεπερακι:cry::cry::stuck_out_tongue:

μμμ τι μας λες???ακουει κ αυτος peppers:)

ο μουσακας δεν μ αρεσει καλε:) κ οι theater:p το παστιτσιο τα σπαειιιι8)

ελα ρε που δε σαρεσει ο μουσακας…δες τον με αλλο ματι και θα σαρεσει