Έρχονται οι WARRIOR SOUL με τον Kory Clarke!

εγω σκέφτηκα ότι έκανα μαλακια που δεν πήρα έναν παλιό
φίλο μαζι (ξεκινήσαμε σχεδον μαζι να ακουμε warrior soul πίσω στις αρχες των 90
απο last decade εποχες) και θα με βρίζει για αρκετο καιρό μάλλον…

βεβαια μετα το salutations τους ξεκοπσαμε…

περσυ 4 12 2007 κοιτούσα σε ένα μεγαλο υπερκατάστημα τα cd και στα αζήτητα( αυτα που είχαν ξεμείνει και τα πουλούσαν φθηνά) βρήκα το classiic (warrior soul 2000) μονο 4 ευρώ.

το πήρα χωρίς να φανταστώ ότι ενα χρονο περίπυ αργότερα θα τους έβλεπα και live.

παρεπιπτοντως ποσο το διναν το cd στην συναυλία?

για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του kory οπου
αποκαλυπτει πως τον ξεζουμισε η μουσική βιομηχανία κατι τυποι σαν τον axl και πως αποφάσισε να
ταρβήξει μια αυτονομη πορεία…
http://www.angelfire.com/rock/e4/trouble.html

επισης προχθες τον κρατήσαν στον αεροδρόμιο στην βρετανια και δεν μπορεσε να παραβρεθεί σε συναυλία
τραγούδησε ο Jarvis

καλα τι να πω

φοβερη η συνεντευξη

απο τους λιγους αληθινους πλεον (μετρημενους στα δακτυλα)

το τελευταιο του αλμπουμ που μπορουμε να το βρουμε???

μονο παραγγελια απο το myspace τους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Να σαι καλα.Μπορεισ να βαλεισ και το αλλο στο megaupload?Ο αλλος στη photo δεν ξερω ποιοσ ειναι.Και εγς εβγαλα μια με τον KORY και ειναι το ιδιο ατομο διπλα.

@ Αngmar: Πολύ καλή και πλήρης η ανταπόκριση της συναυλίας:wink:

Οι Semen ήταν όντως λίγο άτυχοι, αν και η απόδοσή τους δεν έπιασε το limit-up που είχαν κάνει όταν άνοιξαν στον Βραντ Βjork.

ρε αρχηγε που παταω???

Δεν υπαρχει τελικά … μονο μπλουζάκια…

ο κορυ τα διανεμει μονος του στις συναυλίες…

γιατι τα ειχε τωρα στα λαιβ μαζι του???

Ευχαριστω ταμαλα. :slight_smile: Στον Brant Bjork δεν ειχα ερθει, προτιμησα τους Anathema που παιζαν την ιδια μερα…

φίλε μαλλον δεν διαβασες καλά την συνεντευξη
τα πρώτα 40000$ θα τα πουλήσει μονος του στις συναυλίες… μετα θα το δώσει να το διανείμει εταιρεία

επισης αν πας στο www.myspace.com/warrriorsoulinfo θα δεις ότι είναι εκτος λειτουργείας …
αν και όποτε ανοιξει ίσως βάλει και τα cd μέσα

Αν θέλεισ στείλε την φωτογραφία στο drmhunter@yahoo.gr
για να καταλάβω και ποιος είσαι…

οκ φιλε
θενκς

γιατι με κανεις και ζηλευω τοοοοοοσο πολυ που δεν πηγα;;ε;;

ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 100-150 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΨΑΧΝΑ ΤΑ CD ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ WASTELAND ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ WΕ CRY OUT (ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1990) ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο KORY ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!! ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 35ΔΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ 90’ … ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ LINK ΑΠΟ VIDEO Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑ

to losers

σην Σαλόνικα…

Offtopic , αλλά πόσο τα σπαει o Kory με τους Trouble:) Είδα όλο το set τους στο Wacken και μ’ έστειλαν στο διάολο!

Ωπα αυτο ειναι ενδιαφερον :!: Setlist; Να παρουμε μια ιδεα τι παιζουν απ τα ντουμ και τι απ τα υπολοιπα.

Εχω δει τους pink floyd στο οακα, τους Maiden στην Ν. Φιλαδελφεια, τους Scorpions στο ειρηνης και φιλιας, τους Metallica στην Ν. Σμυρνη και ενα σκασμο ακομα συναυλιες… χεστηκαμε θα μου πειτε!! Και γω χεστηκα πλεον, τα πατησε ολα το τραινο των WARRIOR SOUL!!!..ολα? ωπ… οχι ολα! υπαρχει ακομα εκεινο το οργιαστικο διημερο με…

PRO-PAIN PISSING RAZORS IRON MONKEY και ναι ηταν πιο βιωματικη οχι καλυτερη και απο τους faith no more…

Ναι αλλα φιλε μου δεν εχεις δει Wishbone ash στην ακρογιαλια των καμμενων βούρλων με πανσέληνο…