WASP -- Athens 23/11 & Thessaloniki 24/11 [2012]

http://www.didimusic.gr/el/sunaulies/wasp__1.html Οντως αλλαξε η ωρα!!! αντε να δουμε πως θα γυρισουμε:-k

Το σκεφτομουν καιρο τι θα κανω, ημουν προς το οχι και χθες κολλησα ιωση και ειμαι μπουκωμενος οσο δεν παιρνει. Ειχα πει να παρω αμα ειναι σημερα εισιτηριο αν αποφασιζα να παω, αλλα ισως η ιωση να ειναι θειο δωρο… Μακαρι να διαψευσθω και να περασετε γαματα οσοι πατε.

Τι σκατα γινεται και ολοι αργουνε να ερθουν Αθηνα?

Ηθελα να ρωτησω τι ωρα ξεκινανε Θεσ/νικη αλλα με καλυψε το Astropeleki.Καλα να περασετε οσοι πατε σημερα Αθηνα.

Εμαθα παιχτηκε παλι σκηνικο. Ακομα δεν εχουν ανοιξει οι πορτες στο gagarin και αρχικα βγηκε ανακοινωση οτι θα ακυρωθει η συναυλια και μετα το πηραν πισω. Κατι εγινε με τον blackie και την εταιρια, δεν καταλαβα καλα. Παω απο εκει. Ευτυχως δεν εχω παρει εισιτηριο ακομα. :lol: Ελπιζω αυτα να μην ειναι δικαιολογιες για να παιξουν παλι 70λεπτα. :roll:

Όμορφα πράγματα!

ελεος για ακομα μια φορα.απτης 4 εχουμε παει.ε λ ε ο ς.σαυτη τη χωρα πια.λεει το μαναντζμεντ του γκρουπ,δεν ηθελε να μπει ο φορος στο μερκενταιζ τους.χαμος εγινε σημερα.κοσμος εξω να περιμενει,στην αρχη λενε οτι ακυρωνετε.κολλανε ανακοινωση.τρωμε μια ξενερα.γαματα.και μετα απο 5 -10 λεπτα λενε οτι θα γινει κανονικα.οτι να νε.εστω και ετσι οι wasp για ακομα μια φορα γεμισαν ασφυκτικα το gagarin.και επαιξαν χωρις σκηνικα και μειον 2 κομματια.headless-chainsaw.

Τελικα γτ ανοιξαν 11?καταλαβε κανεις??

ενταξει…δεν εχω λογια!!! Οι WASP απλα τα εσπασαν!!! 8O Συμφωνοι, υπηρχε ταλαιπωρια απο την μερια του κοινου αλλα νομιζω το αποτελεσμα μας δικαιωσε. Τελικα καταλαβα μετα την αποψινη συναυλια το εξης no pain no gain!!!

παπάρια, ας ακυρωνοταν… ευτυχως που απ’την αρχη ειχα ξεκαθαρισει στο μυαλο μου οτι παω για misconceptions και οτι αλλο και να γινοταν δεν θα ξενερωνα…
αν ηταν σαπορτ γκρουπ σε φεστιβαλ το σετλιστ θα ηταν ικανοποιητικο… widowmaker,headless children,chainsaw,hellion εκτος…για την ελειψη των δυο τελευταιων ειδικα ειναι αδικαιολογητοι…επισης χωρις ελβις και προτζεκτορες… ετσι οπως τα’λεγε ο μπλακι στο τελος θα επρεπε να πουμε και ευχαριστω γι’αυτη την κοροιδια…

Αν βαλεις και τα 5min αναμονη στο encore συνολικα κρατησε 1h και 20min. Θα περιμενα να παιξουν κατι παραπανω και να συμπεριλαβουν καποιες κομματαρες που επαιξαν σε αλλες συναυλιες, ειδικα απο τη στιγμη που δεν μπορουσε να προβληθει τα part με τους προτζεκτορες κλπ. Υποτιθεται θα κρατουσε 2h το ολο σκηνικο. Τελικα βγηκα αληθινος. :stuck_out_tongue:

Σε γενικες γραμμες ο Βlackie πιστευω ηταν καλος αν και του εφυγε σε καποια δυσκολα σημεια. Αναμενομενο με βαση το ιστορικο του. :lol:

Για αλλη μια φορα ομως θα “γκρινιαξω” για τον κοσμο στα encore. Το συγκροτημα μπαινει μεσα και θελει να ακουσει να το φωναζουν. Ημασταν 5min αμιλητοι και οποια φωνη ξεκιναγε θαβοταν μετα απο λιγο. Ειναι μ@λακια να θεωρουμε οτι “νταξει θα ξαναβγουν μωρε δεν χρειαζεται να φωναξουμε”. Μεταξυ των τραγουδιων υπηρχε παθος απο το κοινο αλλα στο encore ηταν λες και παρακολουθουσαμε απο βιντεο τη συναυλια.

Ρε καλα σας κανουν. Αν ημουν εγω, δωδεκα η ωρα θα ανοιγα τις πορτες.

Ρε τώρα γυρισες?

Νομίζω αυτό τα λέει όλα!! Κρίμα για τον κόσμο πραγματικά γιατί γέμισε το Gagarin. Καλό ήταν όσο κράτησε αλλά λίγο.
Για τα σκηνικά κτλπ εμένα δε με ενδιαφέρει! Θα προτιμούσα να έπαιζαν 3-4 τραγούδια παραπάνω!!!
Τέτοια καθυστέρηση είχαν κ οι Kreator αλλά εκεί αποζημίωσαν τον κόσμο…

καλά έκανε ο κόσμος να πούμε. έχεις φάει μια καθυστέρηση γύρω 1και ώρα, μπαίνεις μέσα κάνουν 1και ώρα να βγούν, παίζουν χωρις τη ταινία στο crimson idol έχεις φάει τη ξενέρα της ζωής σου και μετά τι περιμένεις? να φωνάζουμε σα τα χαζά WASP WASP? συγγνώμη κιολας δηλαδή. Full αρπαχτή και ότι προσευχές και amen να λέει ο Blackie αυτή ήταν και η τελευταία συναυλία τους που πάω (ευτυχώς τους είχα δει άλλη μια φορά κάπως πιο της προκοπής το 2004).

Δεν στέκομαι στην απόδοση της μπάντας και τα κομμάτια γιατί πλέον τα κομμάτια αυτά είναι πιο πάνω από την ίδια τη μπάντα ότι και να γίνει, και η απόδοση ήταν πολύ καλή. Α και ο ήχος ήταν σκατά. Αυτά.

Μπααα δεν φταιει αυτο. Γενικοτερα ομως ειναι γνωστο οτι wasp=ψιλοαρπαχτη. Για θυμιστε μου μια συναυλια (απο το 2005 που ξερω) που επαιξε 1,5 ωρα ή και περισσοτερο; :stuck_out_tongue: Ακομα και μια ελληνικη ταινια διαρκει παντα περισσοτερο απο μια συναυλια τους. :lol:

Εγώ απορώ γιατί εφόσον κάθε φορά γίνονται τα ίδια και γκρινιάζετε μετά γιατί συνεχίζετε και πηγαίνετε σε live των wasp… Μια απλή απορία

Και του χρόνου εκεί θα είστε…

Μα την ιδια απορια να εχω κι εγω… [-X

Και μετα γκρινιαζουν για την τιμη του εισητηριου για warlord αλλα δεν σκεφτονται ποσα εχουν ξοδεψει για wasp και μαλιστα και playback

θεσσαλονικη τι ωρα θα βγουν?