WOTAN live in Komotini&Thessaloniki (22-23 Oct 2010)

Ρε την ιδια μέρα πάιζουν live στο 8ball και οι FLAMES . Και μάλιστα ανακοινωμένο πολύ καιρό πριν. Τι ασφ@@@ μέθοδοι είναι αυτές για να χτυπηθούν τα ελληνικά γκρούπ…??@@@ Ξυπνήστε μεταλα …

“thrashmaniac” i sinavlia exei anakoinwthei mines oloklirous prin…,
exw ena flyer to opio leei apo kairo tis imerominies gia kapoies sinavlies(anamesa tous k oi wotan)

as leme kati,alla toulaxiston na einai alithes!!

thrashmaniac η ανοησία έχει και τα όρια της αδερφέ και απ οτι φαίνεται εσύ τα έχεις ξεπεράσει κατα πολύ…ΦΤΑΝΕΙ πια αυτή η καραμέλα για τις ασφαλίτικες μεθόδους και λοιπές χαζομάρες… Αν δεν γουστάρεις να πηγαίνεις στισ συναυλίες του Ξήγα, απλά μην πηγαίνεις!Αποψή σου, αλλά μην μας πρήζεις με συνομοσιολογίες και αναλήθειες. Το live με Wotan είχε ανακοινώθει απο το Νοεμβρη-Δεκέμβρη του 2009 (βλεπε το σχετικό poster) Ο πόλεμος που νομίζεις οτι κάνει στις Ελληνικές μπάντες, μάλλον γίνεται στο κεφάλι σου και πουθενά αλλού.Εγώ ξέρω πως όποια μπάντα του ζητάει να παίξει, την προσθέτει στο billing του και πως συνεχώς βοηθάει μικρές ελληνικές μπάντες. Αντε γιατι καταντήσατε γραφικοί με αυτό το θέμα… Κομπλεξάρες…Ο μόνος που κινεί την Underground σκηνή την τελευταία περιόδο στην Ελλάδα ειναι ο Ξήγας, είτε σ αρέσει είτε όχι

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΡΕ ΞΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ???

Μπα φιλαρακι απ οτι φαινεται ο Ξηγας δεν ασχολειται με τετοια πραγματα και πολυ καλα κανει… Απλα καποιος που μπουχτησε…Οχι συγκεκριμενα με σενα. Γενικα…

Α, όλα κιόλα, οι Wotan είναι ρουφιάνοι της δεξιάς, δεν πάω ούτε εγώ… :stuck_out_tongue:

Αρνούμαι να ασχοληθώ, αν πάει κανένας από Καβάλα μεριά, ας μου πει να μοιράσουμε αμάξι…

To ψιλοψήνω είναι η αλήθεια. Αλλά ακόμα δε ξέρω. Είναι και οι Pro-Pain μία μέρα πριν!

ωραοι οι [B]wotan[/B].βασικα δεν ειχα πολυασχοληθει μαζι τους εκτος απο μερικα τραγουδια και με κερδισαν και με το παραπανω…
σετλιστ δεν θυμαμαι(πολλα τα ακουγα για πρωτη φορα) αλλα
[B]foggy [/B] [B]dew[/B] γαμω
επαιξαν νομιζω και ολο το καινουργιο επ τους που ειναι πολυ καλο…

απο σαπορτ οι [B]wishdoom [/B] ειναι παληκαρια!

ωραιο χαλαρο βραδακι με μπυρες και μετσαλ8)

Ontws polu kalo to live genika ap oles tis apopseis!Para to gegonos oti eixe tin idia mera live sto 8ball kai paizoun arketes sinavlies tin idia periodo, eixe arketo kosmo! Oi bandes oles itan polu polu kales kai oloi fainotan na pernan polu kala!O kosmos kataefxaristithike olo to live kai to klima itan polu thetiko!Panta tetoia na exoume stin symprotevousa!

ελα ρε τι μας λες?τολμησα να παω σε ενα μαγαζι που μετα τα λαιβ λειτουργει σαν μπαρ για να πιω μια μπυρα ενω ηταν εκει ο μεγαλος ξηγας?ντροπη μ!να πω κιολας οτι τα λαιβ στο ενλογω μαγαζι τελειωνουν στις 12 το αργοτερο για να ανοιξει μετα σαν μπαρ.τα ενλογω λαιβ πηγαν μεχρι κατα τις 12:30-1.ζητω ταπεινα συγνωμη που ηθελα να πιω μπυρα σαββατο βραδυ δεν θα το ξανακανω!αληθεια εσυ παρακολουθεις ποιος μπαινει και ποτε στα λαιβ?ρε μπας και εισαι ασφαλιτης…?:lol:
υ.σ. το να μας πεισεις οτι εσυ που γραφεις εδω δεν εισαι ο ξηγας ειναι τοσο γελειο οσο το οτι μας το παιζεις μεταλλας και ο μονος που κινει το αντεργκραουντ στην ελλαδα!(τι αλλο θα ακουσουμε!αμα ηθελε το αντεργκραουντ ηγετες θα ηταν τωρα μεινστριμ!!!)

[Kalivatsis style voice on] ΣΑAAAAAAΠΙΟΣ[Kalivatsis style voice off]