Your favourite all time album. Vote NOW!

Δεν το έχω ξαναποστάρει;
Καλά το ξαναλέω να το μάθει ο κόσμος.

RAINBOW-RISING

Έτσι όπως το θέτει ο τόπικ στάρτερ δεν θα έψαχνα για τίποτα απο Floyd γιατί αν είχε γκρεμιστεί το σπίτι μου αυτά μάλλον θα είχαν πάθει έστω και μια ελάχιστη γρατζουνίτσα οπότε θα τα ξαναγόραζα όλα. Για αυτό λοιπόν θα έψαχνα για αυτά τα 2:

Είχα πει το Highway to Hell αλλά νομίζω πως αντικαθίσταται σιγά σιγά από το ομώνυμο των The Band…

Για εμενα 2 ειναι τα cd που θα επαιρνα μαζι μου εκεινη την ωρα…

To θεικο Lateralus

Κ το απιστευτο Symbolic!

Pink Floyd - Animals. ΤΕΛΟΣ!

The Song Remains The Same - Led Zeppelin :!: =D>:band:

Δεν το περιμενα αυτο απο σενα. [-X

IRON MAIDEN-NUMBER OF THE BEAST

Αν έπαιρνε φωτια το σπίτι μου μάλλον θα είχα αρπάξει και εγω γιατι δεν θα ήξερα ποιο απο τα δυο να διαλέξω

Σε εξέπληξα; Και όμως νεαρέ μου έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει άλλο άλμπουμ σαν και δαύτο στη μουσική, όπως δεν υπάρχει και Stargazer πουθενά.

Η Αγία Τριάδα είναι άλλο θέμα…:slight_smile:

Ε πρεπει…

Με close second τo

Ποια ειναι η Αγια Τριαδα;;; :-k

2112, A Farewell To Kings, Hemispheres, Permanent Waves, Moving Pictures…

5 τα βγαζω…:-s

Η Αγία Τριάδα είναι το γκρουπ. Τα άλλα είναι Ευαγγέλια και συμφωνώ α π ό λ υ τ α για αυτά τα 5.

Judas Priest - Sad Wings Of Destiny:):!:

U2-THE JOSHUA TREE

Anathema-The Silent Enigma (χωρίς δεύτερη σκέψη-έτσι κ αλλιώς το φυλάω σαν τα μάτια μου :p)

τρελο αλμπουμ το αποπανω Ελενα…

πραγματικα δεν ειναι ευκολο να ψηφισω το καλυτερο…δε γινεται,αλλα αμα το θελετε παρτε το

Insomnium-Above the Weeping World

+10000000000000000 για την επιλογη Insomnium αλλα ισως επελεγα το In the halls of awaiting. βεβαια και το above… εχει κομματαρες οπως το the gale kai to in the grooves of death

αλμπουμαρα και τουτο τι να πεις…insomnium πεσ και εισαι καλυμενη