Your favourite all time album. Vote NOW!

:lol::lol::lol: To σετλιστ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Ac/Dc
Back in Black…δισκάρα τι να λέμε τώρα

Επίσης θα έβαζα και Τρύπες τον δίσκο 9 Πληρωμένα τραγούδια που ήταν ορόσημο για μένα όταν τον πρωτοάκουσα

Black. Then. White are. All I see. In my infancy. Red and yellow then came to be…
Ε ναί. Λατεραλους.

…reaching out to me. lets me see.

ε μα ναι…λατεραλους ιτ ιζ και για μένα

W.A.S.P. - Babylon

Pink Floyd - Wish You Were Here

[SPOILER]χμμ…νομιζω δηλαδη…[/SPOILER]

Εγω ψηφιζω αυτο για πολλους και διαφορους λογους.

LED ZEPPELIN - PHYSICAL GRAFFITI

Ενα διπλο επος που τα εχει ολα.

Αν και φυσικα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. Αλλωστε υπαρχουν εκατονταδες καλα συγκροτηματα με τρελες δισκαρες. Δυσκολα πραγματα για να διαλεξεις.

Τι να βγαλεις και τι να μην βγαλεις. Δεν γινεται.

Θα πω και αλλα δεν κρατιεμαι:

Grand funk railroad - E pluribus funk
Pavlov’s dog - pamperied menial
Nektar - A tab in the ocean
Eloy - Ocean
Deep purple - fireball
Black sabbath - Sabbath bloody sabbath
Uriah heep - Salisbury
Tool - Lateralus
Budgie - Bandolier

και η λιστα συνεχιζεται στο απειρο

παιχταρα μου!:smiley:

Ναι το Fireball φιλε μου. Ειναι το αγαπημενο μου απο Purple. Οταν οι αλλοι λενε machine head, in rock Κλπ…εγω λεω fireball. Εχει κατι αυτος ο δισκος διαφορετικο απο τους υπολοιπους. Κατι παραξενο και σαγηνευτικο. Η παραγωγη? η δομη των τραγουδιων που ειναι διαφορετικη απο τα υπολοιπα? τα ιδια τα τραγουδια? δεν ξερω πως να το πω. Η μηπως της υποτιμημενες κομματαρες οπως fools, No one came, Fireball, No No No, Demons Eye κλπ. Μπορει να μην ειναι ο πιο ολοκληρωμενος αλλα ειναι ο πιο γοητευτικος τους δισκος. Εχει απ’ολα: ψυχεδελεια, hard rock, heavy, funk, jazz rock, progressive μεχρι και country στοιχεια. Εχει δυναμη, ενεργεια, θυμο και παθος στα τραγουδια και ειναι πιθανοτατα ο πιο παρεξηγημενος δισκος τους.

αν εισαι γυναικα σε παντρευομαι!!!:stuck_out_tongue:

Εγω παντως αν ημουνα γυναικα δεν θα παντρευομουνα. χαχαχα. :lol::lol:Δυστυχως για σενα φιλε μου δεν ειμαι γυναικα. Για μενα ευτυχως που δεν ειμαι.
Θελεις να πεις ομως πως δεν υπαρχει μια γυναικα στον κοσμο που να μην γουσταρει το fireball γενικοτερα? Τι διαολο? Εμενα παντως η δικη μου γυναικα της αρεσει πολυ…ειναι και το συγκροτημα (purple-ικη δηλαδη να το πουμε ετσι). Αρα ο τυχερος ειμαι εγω.χεχεεχε. Σου ευχομαι να βρεις και συ μια γυναικα με τετοια γουστα. Εγω δεν εψαξα και πολυ. Ηρθε απο μονο του.8)

Ήταν απο τις πιο δύσκολες απαντήσεις που έχω δώσει…
Παιδεύτηκα πολύ μέχρι να αποφασίσω τελικά πιο μου έχει αρέσει πιο πολύ απο την αρχή μέχρι το τέλος ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ όλα… ουφ!.. Λοιπόν είναι: [B]Ιn Rainbows - Radiohead!!![/B]

[SPOILER]Μπάρμπα-κούνελε, εγνώριζες ότι στο search του google για εικόνες για το In Rainbows η πρώτη εικόνα που εμφανίζεται είναι απο το blog σου??
[SIZE=“2”][COLOR=“DarkOrange”]“The '00s: Τα 100 Αγαπημένα Άλμπουμ της Δεκαετίας {Μέρος ΙΙ}”[/COLOR][/SIZE]
και απο κεί το πήρα κι όλας για να το βάλλω…
έτσι για να σε τιμήσω!..

45: Radiohead - In Rainbows (2007)
500 × 500 - 69k - jpg
tofonikokouneli.blogspot.com

σου παραθέτω και αποδεικτικά στοιχεία:
http://www.google.gr/images?q=radiohead+in+rainbows…
[/SPOILER]

Και ακριβώς επειδή η επιλογή ήταν δύσκολη, θα πω και τα άλλα άλμπουμς που με βασάνιζαν, γιατί δεν αντέχω:
-Boys For Pele (Tori Amos)
-Deadwing (Porcupine Tree)
-HIStory (Michael Jackson)
-Dummy (Portishead)
-Homogenic (Bjork)
-Noise (Archive)
-A Natural Disaster (Anathema)
-Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory (Dream Theater)
-Stories from the City, Stories from the Sea (Pj Harvey)
-Mellon Collie and the Infinite Sadness (the Smashing Pumpkins)
-Without you I’m nothing (Placebo)

zep να δωσεις τα μωβ μου χαιρετισματα στη συντροφισσα! :slight_smile:

Unburnt καλες επιλογες! εβαλα να ακουσω το Without You I’m Nothing και τα υπολοιπα ειναι στην ουρα!:smiley:

ωω χαίρομαι πάρα πολύ!!
βέβαια ξεκίνησες απο το τέλος της λίστας…
Πες μου ότι ακούς και Tori Amos!!!

οχι ακομα…αλλα την εχω στα υποψιν…γενικα θελω να αλλαξω προσανατολισμο στη μουσικη. μολις κανω φορματ στον υπολογιστη και ξαναζωντανεψει εχει να πεσει μπολικο κατεβασμα!

βασικα ξεκινησα με το οτι βρηκα πιο προχειρο!

σε νιώθω!.. κι εγώ (ειδικά τελευταία) κατεβάζω αβέρτα…
Και πρέπει οπωσήποτε να αγοράσω εξωτερικό σκληρό, γιατί αν για αγαπημένο άλμπουμ απαντάω άλλα τόσα, σκέψου πόσα “απλά μ’αρέσουν”…

Αν και θεωρω το ΒΕ των Pain of Salvation οτι πιο απιστευτο και προχωρημενο εχω ακουσει ποτε,μαλλον θα πω το Made In Japan απο Deep Purple γιατι οι ακροασεις του ειναι κυριολεκτικα χιλιαδες :slight_smile:

Beatles - Abbey Road, η τελειότητα απ’την αρχή μέχρι το τέλος.

+1 για made in japan. Το θεωρούσα βέβαια για πολύ καιρό το καλύτερο live album όλων των εποχών μέχρι που άκουσα το live at leeds των Who και άλλαξα γνώμη.

Ποπο, παιζει να αλλαζει καθε εβδομαδα η αποψη μου,δυσκολη αποφαση…
Αλλα ειμαι αναμεσα σε:
Wish you were here- Pink Floyd
Abbey Road-The Beatles
Back in Black-AcDc
Made in Japan- Deep Purple

αχ και αλλα πολλα αλλα σταματαω.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά :

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]