10 Greatest Metal Albums of All Time

Το Loudwire έβγαλε τα 10 καλύτερα metal άλμπουμ όλων των εποχών. Εντάξει δεν έχει και καμιά τρελή έκπληξη. 1-2 επιλογές μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση μόνο (Tool και Pantera). Αλλά αυτό με τους Maiden και το Number of the Beast δεν μπορώ να το καταλάβω. Είπα μόνο εμείς το βγάζουμε καλύτερο Maiden αλλά έκανα λάθος.

Εγώ μια φορά χάρηκα που είχε μέσα Megadeth. Κατά τα άλλα δεν μπορώ παρά να διαμαρτυρηθώ για τις 2 επιλογές Sabbath αλλά καμία με Dio ενώ την ίδια στιγμή χώρεσε και το Blizzard of Oz. Μεγάλη αγάπη ο Ozzy τελικά.

Πιστεύω ότι το number είναι εκεί ψηλά στις λίστες γιατί όταν κυκλοφόρησε κατάφερε να συσπειρωση τον κόσμο που ακούγεται τέτοια μουσική. Και μετά είναι η Αγία τριάδα φυσικά με το ομώνυμο το run to…και φυσικά το καλύτερο τραγούδι στην ιστορία της μουσικής το μεγαλύτερο έπος hallowed be thy name

Για μένα οι επιλογές δεν είναι τραγικές αλλά

αναλόγως τα γούστα του καθενός , νομίζω ότι και Μεταλλικα & Μεηντεν έβγαλαν καλύτερους δίσκους ( Justice / 7th Son - Somewhere in Time )

Sabbath αντί του MoR θα άξιζε και το Heaven & Hell

Priest είναι πολλά αλλά το Painkiller θα ήταν και αναμενόμενο και σωστό ( ήταν δίκαιο και έγινε πράξη φάση :stuck_out_tongue_closed_eyes: )

1 Like

Τόσες χιλιάδες επιλογές από μέταλ δίσκους και να βάζουν μέσα Tool ;; έχασα κάθε ενδιαφέρον για την συνέχεια πραγματικά.

6 Likes

Καλά, η λίστα με τα 100 καλύτερα metal album από το Rolling Stone σήκωνε περισσότερη και πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση .
Ένας κατάλογος με 10 τίτλους είναι προφανώς πολύ μικρός και παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο για κάποιον που μόλις ξεκινάει.
Η “κορυφαία δεκάδα” θα μπορούσε να περιέχει άνετα 10 άλλους δίσκους και να δείχνει μια χαρά λογική. Για την ακρίβεια υπάρχουν αρκετές διαφορετικές δεκάδες “κορυφαίων metal δίσκων” που θα έδειχναν μια χαρά!

2 Likes

Για αρχή δεν συμφωνώ με το Paranoid. Στα υπόλοιπα βγάζουμε τo Number of the beast και βάζουμε το επικό 7th Son.