Κυπελλο Ελλαδας 2010-2011

μα τους συμφερει να ειναι στα γηπεδα… δεν τους θελουν στο δρομο.
φαντασου αυριο αυτους στο συνταγμα? :roll:

δεν μενει συνταγμα!:slight_smile:

άστους να είναι στο δρόμο.

αφου σαν λαος ειμαστε ηλιθιοι…για τον πουτσο ρατσα…

μπορει να μην βρισκεις δουλεια κανα χρονο να μην εχεις να φας αλλα να διαδηλωσεις δεν θα βγεις,αν ριξουν την ομαδα σου στη β εθνικη θα βγεις και θα τα σπασεις ολα…

Πες τα ρε φιλε…
ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λες ειναι τα πραγματα!!!

Με Ζιοπα και λοιπούς κομπλεξικους ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, δεν ασχολουμαι. Ενταξει, οι μικρές ομάδες είναι με τις μικρές ομάδες για αλληλεγγύη, δεν πειράζει, ξυδάκι…

Ο Σπανός πριν αρχισει να κλαίει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου ας μην ψήφιζε Μαρινάκη για πρόεδρο στην Σουπερ Λίγκα και Μπέο για εκπρόσωπο στην ΕΠΟ. Τα έκανες και τα δυο κε Σπανε οποτε τραβα γαμησου και εσυ.

Ο Αδαμίδης πληρώνει το γλείψιμο στην Οριτζιναλ με έναν τελικό μπουρδέλο.

Στα του παιχνιδιού:

Αθλιο ματς στο πρώτο ημιχρονο και ενα γκολ οφ σάιντ. Ματσαρα στην αρχη του δευτερου και για κανα 20λεπτο η μπάλα πάνω κατω και οι καρδιές μας στην κουλουρη (και ενα πέναλτι που δεν δίνεται στον Δελλα). Πέφτει μετά ο ρυθμός όπως αναμενεται, ξεμπουκώνει ο Μπάχα και το παιχνίδι τελειώνει. Γενικά ψιλοαναμενόνο ματς.

Πολύ χάρα για το Κύπελλο, πάμε για την δεύτερη θεση στα πλέι οφ τωρα.

Αφήνω τελευταία τα της βίας και επαναδημοσιεύω αυτά που είχα γραψει μετά τα μπάχαλα της Τουμπας στον ημιτελικό:

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=50009&catid=135

Όσο για την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε: «Δεν είναι σωστό να μπαίνουν οι οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, [SIZE=“2”][B]όμως η δίψα τους ήταν πολύ μεγάλη[/B][/SIZE]».#-o#-o:lol:

Ενώ όταν τον ρώτησαν για τη συμπλοκή που είχαν οι παίκτες του Ατρόμητου με μερίδα φίλων της ΑΕΚ, ο νεαρός άσος απάντησε: «Αυτό δεν το είδα γιατί πανηγύριζα. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ήταν [SIZE=“2”][B]κακό[/B][/SIZE]». #-o#-o :lol:
παιδακι 2ας δημοτικου ειναι ο τυπας?

Συμφωνω με μανσον περι βιας.

Και μια ερωτηση: Οι της οριτζιναλ, αντιφαδες δεν ειναι? Γιατι τετοια εχθρα για τους επισης αντιφαδες φενταγιν?

απο δικαιολογιες παντως ειμαστε …[-X

γενικα αντιφαδες ειναι αλλα στην αεκ με τοσο λαο θα δεις τα παντα.
υπερ-καλτ η στιγμη που λενε στα μεγαφωνα οτι θα ακουστει ο υμνος την ωρα που παιζαν ξυλο οι αλλοι, και ακουγεται και απο τα 2 πεταλα “ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ”

Εγω ξενερωσα λιγο στην συγκεκριμενη φαση γιατι απο την tv δεν φανηκε και τοσο μεγάλο το “ουυυ”.

μαλακία πάντως να ακούγεται ο εθνικός ύμνος και οι άλλοι να πλακώνονται ή να γιουχάρουν.

προσβολη και ξεφτιλα:!:

Καλα, οκ.

Destroyer ισχυει ότι σημερα πολλές θυρες ειχαν διπλάσιο κόσμο απ’ όσο χωρούσαν λόγω του τεράστιο ντου που εγινε πριν το ματς;

Βασικα στη 35 ειχαν κανει τρυπες :!: και εμπαινε οποιος ηθελε απο εκει και στις περισσοτερες θυρες δεν υπηρχε καν ελεγχος,ουτε απο αστυνομικους,ουτε απο σεκιουριταδες.

Πριν ξεκινησει το ματς δεν υπηρχαν αστυνομικες δυναμεις πουθενα,ετσι μπηκαν 20 μαλακισμενα προς τους ατρομητους και αρχισε το ξυλο.Μετα απο κανα 3λεπτο θυμηθηκαν να βγουν τα ματ.

Ας τα λαβουν αυτα καποιοι υποψιν που νιωθουν ΝΤΡΟΠΗ και ΠΙΚΡΑ για το λαο της αεκ(καθολου γενικευση ετσι) και βρηκαν νο2 μισητες ομαδες.

Προφανως το θεμα της βιας ειναι κοινωνικο και οποιος στοχοποιει συγκεκριμενες ομαδες οτι κανουν καφριλικια και οτι οι αλλοι ειναι αγιοι(μιλωντας παντα για ομαδες με πολλους οπαδους)ειναι καθυστερημενος στεγνα.

Εχω 3 χρονια διαρκειας και πραγματικα κουραστηκα με αυτες τις μαιμουδιες και κυριως με ολους αυτους που τις αφηνουν και γινονται.

Ακουγα ραδιο στεναχωρημενος με τους αεκτζηδες που δε χαρηκαν το τιτλο οσο επρεπε(και εγω ειμαι ενας απο αυτους) και σιχαμενος απο ολους οσους βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν χωλη εναντιον της αεκ και σκεφτηκα ποσο χαρουμενος θα ημουν αν υποστηριζα και πηγαινα γηπεδο σε μια ομαδα μπουντεσλιγκας η πρεμιερ λιγκ.

Έχω αηδιάσει με το ποδόσφαιρο…προτιμώ να βλέπω τα Αγγλικά φλωράκια παρά εμάς τους κάφρους…
Α και μια διαπίστωση αντι να τα ΣΠΑΜΕ στο Σύνταγμα και να κάνουμε Ντού στην Βουλή κάνουμε επεισόδια μπροστά σε παιδάκια…είτε λεγόμαστε γάυροι, είτε αεκτζήδες, είτε παόκια…ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

Κατα τις 7 παρα πηγα να μπω στην 1 και επεφτε πολυ ξυλο με ματατζηδες για να μπουνε μεσα ενω την ιδια στιγμη η 35 δεν ειχε κανεναν ελεγχο! :lol:
(για οποιον δεν ξερει και οι 2 θυρες στο ιδιο πεταλο οδηγουν)

  • οι τρυπες που ειπε ο Keeper.
    Απειρος κοσμος στο πεταλο αλλα το υπολοιπο γηπεδο φαινοταν νορμαλ.

Λαθος

Αγαπητε Μanson,να σου πω αρχικα οτι εμενα χθες η ΑΕΚ με εβγαλε Ευρωπη,ασχετως αν εγω ηθελα φυσικα να το παρει ο Ατρομητος.(Οποτε απο αυτον τον καρναβαλιστικο τελικο του κωλου κερδισμενος ειμαι).
Κομπλεξ δεν εχω με καμμια ομαδα,ποσο μαλλον με την καλυτερη μου φετινη πελατισσα.
Αν εσυ αισθανεσαι περηφανος που η ομαδα σου πηρε το τροπαιο κατ’αυτον τον τροπο,ΟΚ.
Εγω προσωπικα θα ντρεπομουν.

Έτσι είναι jiopa οι μικρές με τις μικρές και οι “μεγάλες” με τις “μεγάλες”. Γι αυτό και οι οπαδοί της ΑΕΚ όπως καταλαβαίνεις δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ. Κέρδισαν με πουστιά αλλά το πήραν δίκαια κατά τη γνώμη τους. Χαίρομαι λοιπόν που ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα. Οι μεγάλες στην Ελλάδα έχουν γίνει έτσι με πρωταθλήματα και κύπελλα όπως το χτεσινό.