Aesthetic Perfection @ Second Skin Club , Saturday 17 June

Saturday June 17 at Second Skin Club:

Aesthetic Perfection (USA) live! Industrial Pop Tour 2017

Special guests: Hydra Division V (Gr) + RED-LInE (Gr)

Aftershow dj sets by George Fakinos , Κώστας Ραμμ & Nikolaos Chanakoulas (Red Room)

Χωρίς υπερβολή, οι Aesthetic Perfection από το Los Angeles, είναι ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα και σημαντικότερα groups της σημερινής ευρύτερης Industrial σκηνής. Οι ίδιοι βέβαια προτιμούν τον όρο Industrial Pop για να περιγράψουν καλύτερα τον ήχο που παίζουν πλέον και θα έλεγε κανείς πως είναι όντως πολύ πετυχημένος και to the point :slight_smile:
To Σάββατο 17 Ιουνίου, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 3 χρόνια (πάλι στο Second Skin Club και για άλλη μία φορά καλεσμένοι του George Fakinos). Έχοντας κυκλοφορήσει 5 full length albums , πήραν πέρυσι την μεγάλη απόφαση να μην κυκλοφορήσουν ξανά album και να κυκλοφορούν πλέον μόνο singles που να υποστηρίζονται ταυτόχρονα από εκτεταμένα tours (έπαιξαν σε Αμερική την άνοιξη και είναι ήδη σε περιοδεία στην Ευρώπη). Πρόσφατα κυκλοφορήσαν το “LAX” single και το “Love Like Lies” που και τα 2 έχουν γίνει dancefloor hits και συγκαταλέγονται στις καλύτερες στιγμές της μπάντας. Στην Αθήνα, στις 17/6, σίγουρα θα ακουστούν τα 2 τελευταία singles τους, αλλά φυσικά θα παίξουν και όλα αυτά τα τραγούδια που σε έκαναν να τους αγαπήσεις, είτε τους χόρευες σε κάποιο club, είτε τους άκουγες στο σπίτι σου, αλλά και tracks που δεν έχουν παιξει ποτέ μέχρι σήμερα…
Το onstage στήσιμό των Aesthetic Perfection, Daniel Graves (Vocals) , Elliot Berlin (Live Keyboards) , Tim Van Horn (Drums) εγγυάται για άλλη μια φορά αυτή την μοναδική live αίσθηση…
Πριν όμως το show των Aesthetic Perfection θα απολαύσουμε τους ‘Ελληνες Hydra Division V με το Harsh EBM τους και τους Red Line σε πιο ΤΒΜ ύφος, που και οι 2 μπάντες όμως θα σε ζεστάνουν όπως πρέπει, λίγο πριν τους headliners.
Αμέσως μετά το live, το party συνεχίζεται με τα sets του George Fakinos και του guest Rammlied (το Red Room θα ειναι και αυτό ανοιχτό, κανονικά από τις 12, με τον Dr D στα decks) σε ένα Σάββατο που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Spell it…

Presale ticket price: 10 € (includes 1 Jägermeister drink)

Tickets on door: 12 € (includes 1 Jägermeister drink)

Presale points: Second Skin Club , Le Disque Noir Records Shop

Doors open: 00.00

Supported by Jägermeister

aesthetic-perfection.net