After Bathory Poll

Και τα 3 βγηκαν μετα το θανατο του Q και θεωρουνται(γενικα)τα καλυτερα απο καθε μπαντα(για Moonsorrow και Primordial προφανως,γιατι των Ereb Altor ειναι ντεμπουτο).Και οι 3 μπαντες εχουν στανταρ καπου αναφερθει ως συνεχιστες των Bathory.Και τα 3 αλμπουμς ΓΑΜΑΝΕ.Ηχητικα και πιο κοντα στο υφος των Bathory ειναι σιγουρα οι Ereb Altor αλλα δεν εχει να λεει,ψηφιζουμε αυτο που θα στελναμε πανω στον Quorthon για να νιωσει περηφανος8)

Μετα το Nordland II τι λοιπον?

potofgold για Μoonsorrow

[I]“Ενώ όλοι οι άλλοι προσπαθούν ανεπιτυχώς να κοπιάρουν τον αδικοχαμένο Quorthon και τους Bathory των “Blood Fire Death”, “Hammerheart”, “Twilight Of The Gods” και “Nordland I-II”, οι φίλοι μας από την παγωμένη Φινλανδία, με εμφανείς τις επιρροές τους βέβαια, πάνε ένα βήμα μπροστά, δημιουργόντας με το σύνολο της δισκογραφίας τους, υλικό που δεν πρόλαβε ή που θα ήθελε να ηχογραφήσει ο μακαρίτης. Και είμαι σίγουρος πως αν ακούει από τη Valhalla του θα αισθάνεται υπερήφανος γι’ αυτούς εδώ και θα τους έχριζε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία άξιους συνεχιστές του έργου του.”

(http://www.rocking.gr/review507.php)[/I]

Angmar για Primordial μετα το live τους εδω

primordial επειδη ειναι τιτανοτεραστια μπαντα και αρκετα αδικημενοι και ο συγκεκριμενος δισκος ειναι απλα επικος.

χμ, το ereb altor δεν με τράβηξε (αν και νομίζω είναι ώρα να τους ξαναδώσω μια ευκαιρία). το verisakeet είναι ο πρώτος πολύ μεγάλος δίσκος των moonsorrow, τον έλιωνα τότε επί έναν χρόνο, εχει μέσα jotunheim, haska, kaiku, γενικά όλα είναι άριστα τραγούδια. άρχισε και η αλλαγή τους προς πιο “σοβαρες” φόρμες τόσο στις μελωδίες όσο και στην παραγωγή. κάτι που το προχώρησαν ακόμα περισσότερο στη δεύτερη μεγάλη δισκάρα τους. το τελευταίο χάνει βέβαια λίγο στην ποικιλία, αλλά συνολικά είναι πάνω από verisakeet νομίζω. το περσινό ep καναδυο φορές το άκουσα και ήταν ψιλοαπογοήτευση. α, και τα φωνητικά του τύπου είναι από τα αγαπημένα μου. primordial με αυτόν τον δίσκο τους άκουσα και ουσιαστικά δεν τους έχω ψάξει παραπέρα αφού κολλάω με αυτό. προσεγμένο στα πάντα… στίχοι, artwork, τραγούδια, όλα σε υψηλότατο επίπεδο και βλέποντας το αντικειμενικά - όσο γίνεται, ασχέτως του τι προτιμώ, δεν συγκρίνονται ακόμη οι moonsorrow μαζί τους. όταν γράψουν καλύτερους στίχους, ώστε να τελειοποιήσουν την ατμόσφαιρά τους, ίσως.

Primordial και Doomsword.

Αλλά εντάξει τι να λέμε τώρα, The Gathering Wilderness πάνω απ’ όλα. Στους καλύτερους δίσκους των 00s.

Χεχε,Somn η αληθεια ειναι οτι βασανιστηκα για το ποιο απο τα 2 Moonsorrow να βαλω(και ηθελα να βαλω μονο ενα απο καθε μπαντα)!Ειναι και τα 2 ανατριχιαστικα αψογα.Παντως αν γουσταρει καποιος περισσοτερο το τελευταιο τους η αντιστοιχα απο Primordial το Nameless ας ψηφισει αυτα που υπαρχουν στο poll και απλα να γραψει οτι προτιμα το αλλο ωστε να τσιμπησει τον ποντο η μπαντα.Γιατι οσο να ναι ειναι γενικοτερα “συνεχιστες των Bathory” το poll.

Έτσι ακριβώς.-

Αν ο Θεος ηταν Ιρλανδος θα εφτιαχνε τους Primordial.

Κι η Σουηδια ομως καλη ειναι γι αυτο και την επελεξε στη τελικη.

Κανένα απ τα παραπάνω.

Το in tan i epi tas θερίζει ε!:smiley:

Όλα θερίζουν σ αυτό τον δίσκο.

Το Zemial μουσικα δεν εχει για κανενα λογο το “βαθος” των αλλον του poll ρε συ.Και απο φωνητικα μετριο:-k

Πολυ τσιγκολελετα ρυθμοι,μιλαμε για συνεχιστες της επικης περιοδου των BATHORY :stuck_out_tongue:

Πχ τουτο δω το κανει φου απο μονο του

Λάθος Zemial άκουσες μαν.

Αυτο το πραμα σε σχεση με τα του poll ειναι πουπουλο.Τονος κιθαρας(ειδικα εκει,τεραστια διαφορα),φωνη,συνθεσεις.Λιγοτερο “βαθος”…αποψη μου.Οι Bathory βγαζαν συγκεκριμενο feeling,δε θα αρχισουμε να χωνουμε οτι ακουγεται επικο.Ο δισκος καλος ειναι ε,παντα σε συγκριση μιλαω…

(οταν ακουσα κομματι του δισκου πρωτη φορα,ο τονος στις κιθαρες πιο πολυ Warlord μου φερε στο μυαλο)

Καλά ότι πεις. Πάω στα ρηχά τώρα μην βουλιάξω από το “βάθος” του πολ.

Δε στη θιξαμε μωρε την αλμπουμαρα.Αλλη φαση ο ηχος λεω,τι δε καταλαβαινεις?Ακου τις κιθαρες για παραδειγμα.

Anyway,In Momentum το Hammerheart των 00s.

Ereb Altor αν και το πόλλ θα μπορούσε να έχει και άλλες επιλογές γιά περισσότερη ποικιλία

Χαχαχ, δεν είπα ότι το In Momentum είναι το Hammerheart των 00s. Ούτε ισχυρίζομαι ότι οι Zemial είναι οι συνεχιστές των Bathory. Απλά θεωρώ ότι το In Momentum είναι ένας δίσκος που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βγάλει ο Quorthon και υπερισχύει σε σύγκριση με κάτι καμία σχέση-μπάντες τύπου Primordial ας πούμε.
Τεσπα, εξαρτάτε πιστεύω και το πως έχει ο καθένας μας τους Bathory στο μυαλό του, οπότε δεν επιμένω.

ε, το βασικό πρόβλημα στο in momentum είναι πως ο τύπος, στα μπαθορικά τραγούδια, κάνει άσκηση ύφους …πόσο bathory μπορεί να ακουστεί δλδ. άκου το ομότιτλο pumpkin. στα άλλα μισά κομμάτια που βαράνε περισσότερο, η χεβυμεταλλοπαραγωγή όντως δεν ταιριάζει. ψόφιες κιθάρες. κατα τ’ άλλα πολύ ωραίος δίσκος κι αυτός. οι moonsorrow και οι primordial, στους καλούς/ταιριαστούς τους δίσκους, ευτυχώς δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Kαλα ποτε το ελληνικο Βlack Metal δεν ειχε χεβιμεταλλαδικα ριφ ? :stuck_out_tongue:

Primordial.Γιατι δεν εχουν βγαλει μονο αυτο.Γιατι σχεδον ολα τα λες αψογα,γιατι τους
βλεπεις λαηβ και σε πορωνουν ακομα παραπανω.Για τα δακρυα στο Coffin Ships.

Ereb Altor δεν εχω ακουσει.Το τελευταιο αλμπουμ των Moonsorrow (V : Havitetty)
ειναι το επος το ιδιο αλλα δεν ειναι Primordial ακομα.

Αν και γουστάρω πολύ Primordial όταν πρωτοάκουσα ereb altor έχασα την μπάλα,νόμιζα ότι ο Quorthon αναστήθηκε.Οπότε ereb altor…