Χωσε το κρεας στην κωλαρα σου μωρη βασιλισσα!
ChrisP λαθος…
Τον Ινιεστα τι τον εβαλες;
γιατι το παλικαρι μπηκε να παιξει λιγο μετα απο τραυματισμο κ εκανε πλακα σε ολη τη ρεαλ οποτε ειχε τη μπαλα στα ποδια του.
τον εβαλα γιατι σε 9 φορες που ακουμπησε την μπαλα αρχησε να ποναει η μεση μου…
γιαυτο…
ειπαμε ειναι κοντοι παιχτες και ειναι καπως πιο ευκολο,αλλα οχι και ετσι…
παντως η ρεαλ τα εκανε μουσκεμα…
στην αρχη ηταν προσεκτικη πισω αλλα οταν πηγαινε στην επιθεση εχανε κατα πολυ σε ατομα και σχεδιο…
ηταν και κλειδωμενη η μια πλευρα με πουγιολ-αλβες και δεν ειχε ολες τις επιλογες για αναπτυξη…
αντι να το παρει το ματς με φουλ επιθετικο παιχνιδι το πηγαινε σιγα σιγα και ηρεμα…(οι κλωτσιες δεν μετραν…αλλου ειναι η μαγκια)
ποιο ειναι το νοημα.??
μην χασει 2-6…? αντε εχασε 0-2 τρομερη αλλαγη…
επισης ο μαρσελο θα μπορουσε να παιξει λιγο ακομη…
να τον παει στα ακρα και να φερει τον ροναλντο στον αξονα…
και οι δυο θα ειχαν παραπανω ετσι να δωσουν…
και αυτος ο ροναλντο…
αδικει τον εαυτο του…
ενω εχει την ταχητυτα στο ενας με ενας την χρησιμοποιεί στις λαθος στιγμες…
και αμα εχει και απεναντι τον πικε που εχει τρελαθει να τον κοβει, βραστα…
κατα τα αλλα δεν τελειωσε ακομη τιποτα…
μακαρι να το παρει…
λαθος…
ΤΑ παρει…
Στο γκολ σημερα σαν να βουρκωσε παλι,ετοιμος ηταν.Γενικα μιλαμε οντως για τον πιο ολοκληρωμενο παικτη,ισως με τη καλυτερη βουτια στην Ευρωπη.Τουλαχιστον συγκρισιμος με Μεσσι(με τα τοσα μειονεκτηματα που τα καλυπτει ομως ο τροπος παιχνιδιου της Μπαρτσελονα που με αυτο το αθλιο passing game δε μπορει παρα να στηριζεται σε ατομικες εξαρσεις και να εχει ενα μονιμο 10αρι γυρω απο το οποιο ειναι εμφανως χτισμενη…),εγω λεω και καλυτερος…Σημερα ο Πορτογαλος ξανασηκωσε τις ομαδες στις πλατες του οπως κανει σε ολα τα μεγαλα ματς.Συγκινητικος…
Να πω επισης οτι η απουσια Κακα απελευθερωσε επιθετικα τη Μπαρτσελονα και γι’αυτο σκοραρε ο Μεσσι(και βγηκε αλλες 2 φορες φατσα με το τερμα με δικη του -χωρις τη μπαλα-κινηση),αλλιως πριτς που θα κανε τιποτα.Eιχε και πολυ χωρο αλλωστε σημερα,ε λογικο ειναι να οργιαζει σχεδον οποτε ακουμπαγε τη μπαλα…
Μπενζεμα για λιμπερο στο βολλευ του Θρυλου,απ’τον Μηνουδη εχω να δω τετοια υποδοχη!
δε ξερω τι λετε αλλα μου φυγανε λιγα τσισακια οταν ειδα Ραουλ
εδιτ: οκ μη το χεσω, για τη πλακα τους η μπαρτσα
αλλα ραουλ ρε μαλακες
Ετσι ρε ομαδαρα Μπαρτσα, το ειχα πει εγω… Και μικρο ηταν το σκορ… Τερμα τα ψεματα, δικο μας και το φετινο πρωταθλημα… Γεια σας ‘‘βασιλικοι’’ πελατες…
Καταλαβετε το…
[SIZE=“4”]MES QUE UN CLUB[/SIZE]
Aπλά η καλύτερη ομάδα του γαλαξία. Period.
Αφού χώνουν όλοι φωτό, ας χώσω την λατρεία
ειδε κανεις αυτο σημερα???
μη τρελαθουμε…
σαν μικρη ομαδα επαιξε. καμια πασουλα, λομπα, και αμα σπασει το οφφσαιντ και την παρει ο μεσσι, καλως.
ουτε μπαλα κρατουσε στο κεντρο. δεν μπορουσε. 4 μετρημενες φασεις εκανε και εβαλε 2 γκολ.
ασχετο που η ρεαλ ειχε βαλει στοχο τον βαλντεζ κ του’ριχνε.
Για μια αλλη φορα αποδειξαμε και στον πλεον αμετανοητο Μαδριλενο οτι βρισκομαστε (ακομα) μιλια μπροστα του.
Το ματς αρχισε μουδιασμενα και απο τις 2 πλευρες, πραγμα πολυ λογικο για τετοιο ντερμπι. Απο τη στιγμη που πηραμε το κεντρο και αρχισαμε τις επιθεσεις πιστευα πως ηταν μονο θεμα χρονου να ερθει το γκολ. Το μονο που φοβομουν ηταν μηπως το φαμε σε καμια αντεπιθεση ή απο στημμενο.
Τελικα κυλησαν ολα απολυτα φυσιολογικα και αν ημουν οπαδος της Ρεαλ θα ημουν και ευχαριστημενος που γλιτωσα μονο με 2 γκολακια!
Μαγεια ο ΤΣΑΒΙ! Τις μπαλιες του πολλοι τις ζηλευουν και δεν τις πετυχαινουν ουτε στο Πλεϊ στεσιον!
Ο Καπτεν Πουγιολ και ο Πικε ηταν απλα απροσπελαστοι. Ο αμοιρος ο Ροναλντο νομιζε πως με τα χαζοτσαλιμακια θα βγαλει γκολ. Δεν πειραζει θα τις συνηθισει τις σφαλιαρες!Θεμα χρονου ειναι ,ετσι οπως τα πηραμε εργολαβια τα ντερμπι τα τελευταια 2 χρονια!
Παμε τωρα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ σοβαροτητα (και επιτελους χωρις τραυματισμους) στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ημιτελικο με την Ιντερ. Περιμενω η Ιντερ να κατεβει διπλαμπαρωμενη στην αμυνα και να πονταρει στις πασες του Σναιντερ και στην ταχυτητα των Ετο-Μιλιτο.
Bάλε το κεφάλι κάτω απο το νεροχύτη, και ρίξε μπόλικο κρύο νερό!
πες μου ηταν τυχερη.
πες μου επαιξε οσο επρεπε για να κερδισει μια μετρια ρεαλ.
δεν μπορεις να λες για υπερ-ποδοσφαιρο…
το ματς μου θυμισε το φετινο ΠΑΟ-Καβαλα 0-2. παρομοιες καταστασεις.
αμπαλοι επιθετικοι της ρεαλ, και μπαρτσα να χτυπαει με αντεπιθεσεις…
Ετσι συνηθως παιζουν οι μικρες ομαδες. αντε και οι πιο μεγαλες οταν πανε σε μια δυσκολη εδρα. η καλυτερη ομαδα του πλανητη να παιζει ετσι ομως?!?!?!
Mιλαμε για μονοτερμα της ρεαλ και εβγαινε σε αντεπιθεσεις… σωστος!!!
Μαλακα, εσενα πρεπει να σε πειραξε πολυ που δεν πηγες βανδαλουπ!
βασικα υποκλιθειτε ολοι στην ιδιοφυια που λεγεται xavi…μιλαμε ο τυπος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
αν δεν υπηρχε αυτος δεν θα ηταν η μπαρτσελονα τοσο μεγαλη ομαδα, ουτε θα μπορουσε να κανει ο μεσι αυτα που κανει
Αυτό.
Πειτε τα ρε μαγκες ! Αυτη η ομαδα λειτουργει τοσο τελεια γιατι εχει αυτον
τον παικτη για εγκεφαλο.Ο ορισμος του συγχρονου χαφ.
Belladonna διάβασα…
ε μα 4 φασεις για γκολ 4 (απιστευτες-αδιανοητες) μπαλιες τσαβι