Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

'Αρα τα δωσανε σε σχολεία… :stuck_out_tongue:

μελι σταζει…

Κάτι μου λέει ότι και πάλι ξύλο θα έπεφτε:roll:

Υπάρχει κανένας που να θεωρεί ακόμα το ελληνικό μπάσκετ το κορυφαίο της ευρώπης??:lol: :lol: :lol: :lol:

το ελληνικό μπάσκετ ή το ελληνικό πρωτάθλημα?:-k

Aς συνεχισουμε εδω την συζητηση που ξεκινησαμε στο τοπικ της Ευρωλιγκας για να μην ειμαστε οφ.

Πραγματι! 32 χρονια, τεραστιο χρονικο διαστημα. Ηταν συγκλονιστικη σειρα τελικων.

Φτασαμε και τελικο Ευρωλιγκας με τον γκαντεμη τον ξανθο αλλα χασαμε πολυ ευκολα, ουτε λεϋ απ δεν βαζαμε. Εκεινη την χρονια ειχαμε παιξει καταπληκτικα ολη την χρονια στην Ευρωπη αλλα οταν φτασαμε στο φαϊναλ 4 σαν να μας βαρυνε το αγχος και τον ημιτελικο με την Μπενετον με την ψυχη στο στομα τον πηραμε.

Αλλα πηραμε το αιμα μας δυο χρονια μετα στο Σαπορτα!:smiley:

Πραγματι, ειναι σε καλο δρομο η ομαδα τωρα αλλα χρειαζεται στηριξη απο τον κοσμο. Πιστευω οτι καμμια ομαδα δεν μπορει να παει μπροστα χωρις δυνατη στηριξη απο τον κοσμο.

Πως τον βλεπεις/ετε τον Ουεσον??

Ο Ουέσον είναι ο παίκτης που συμπαθώ πιο πολύ απο όλη την ομάδα μαζί με Ταπούτο (αχ αυτό το παλικάρι, κρίμα ρε γμτ, πήγε απο τραυματισμούς) και τον Παπανικολάου. Βασικά μου φαίνεται πολύ τίμιος αν το θές έτσι στο γήπεδο, παίκτης που δείχνει να νοιάζετε για την ομάδα πιο πολύ παρά για την πάρτυ του. Και δείχνει και συμπαθητικός χαρακτήρας. Μακάρι να μείνει κι άλλο στην ομάδα.

Απο εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δεν μου κάναν και ιδιαίτερη αίσθηση, αν και απο όσο ξέρω τώρα παίζουν καλύτερα (έχω λίγο καιρό να δώ ματς της ΑΕΚ).

Εμένα αυτό που με ανυσηχεί πιο πολύ είναι η αστάθεια της δοιήκησης. Αν μείνουν αρκετό καιρό και επενδύσουν τότε οκ, αλλά εμένα ο Δρόσος δεν με πείθει και πολύ.

Συμφωνω με τους χαρακτηρισμους σου για τον Ουεσον. Ο Ταπουτος φοβερο ταλεντο που δυστυχως δεν εκανε το βημα παραπανω. Ο Παπανικολαου δεν εχει δωσει ακομα φετος οτι μπορει. Και 'γω εχω δυστυχως καιρο να δω ματσακι μας.

Τρελη μ@λ@κι@ η ευκαιρια που χασαμε με τον Πανελληνιο. Αν το κερδιζαμε (οπως επρεπε αν ειμασταν πιο σοβαροι) τοτε τωρα θα ειχαμε βασιμες ελπιδες για την τετραδα, κατι που θα ηταν τεραστια επιτυχια για την φετινη ομαδα.

Τι να πω τωρα για τα διοικητικα?? Εχει καει τοσες πολλες φορες οι ΑΕΚ σε αυτον τον τομεα σε ολα τα αθληματα οποτε περιμενουμε και βλεπουμε…

Πρωτάθλημα εννοούσα.

Ωραίος παίκτης, αρκετά ταλαντούχος που στο μέλλον μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Πράγματικα δεν είναι το καλύτερο το πρωτάθλημα μας αλλά σε σχέση με το ποδόσφαιρο μας και τις καφρίλες που γίνονται εκεί, άσει το θέαμα…#-o

Στην Ευρώπη καλά τα πάμε, τι θέλουμε δηλαδή, Παναθηναικό,Ολυμπιακό και Άρη στο Final Four???

Μακάρι να γίνει και αυτό, τα τελυταία δώδεκα χρόνια Ελληνικές ομάδες έχουν σηκώσε πέντε φορές σύνολο το τρόπαιο, κάτι λέει αυτό…:!: ι

Ευ. Ο Ξανθός σε έκανε ομάδα και σε πήγε στο final-4 της Ευρώπης από το 0 ε. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Με Έντουαρντς και Αλεξάντερ. :wink:

Και στο μπασκετ τα ιδια σκατα ειναι. Απο 600 εισιτηρια ΟΣΦΠ και ΠΑΟ για τον τελικο κυπελλο σε γηπεδο πολλων χιλιαδων θεσεων…

Ο Εντουαρντς ηταν την προηγουμενη χρονια στην ΑΕΚ. Στο final-4 πηγε με Ουιλι Αντερσον…

Ειχε πεσει και μπολικο χρημα! Καλος χρυσος ο Ιωαννιδης αλλα αλλες 15 φορες να παει φαϊναλ φορ, δεν προκειτε να το παρει!!!:lol: Θα πρεπει να εχει το σχετικο ρεκορ…
Καλα ο Αλεξαντερ ηξερε τρελο μπασκετ, μεσα στην ρακετα το παστελωνε και με τον κωλο. Θυμαστε ενα Δανο, τον Αντερσεν (οχι τον παραμυθα :stuck_out_tongue: ) που ειχαμε και επαιζε 4αρι και καθε φορα προσπαθουσε να ξεκαρφωσει τις μπασκετες??:lol:
Αχχχχ, ωραια ομαδα.
Για να την θυμηθουμε λιγο:
Λασα, Κολντεμπελα, Πρελεβιτς (:respect:), Χατζης, Κακιουζης, Αντερσον (την Παμελα ντε!), Λαρσεν, Αντερσεν, Αλεξαντερ, Τσακαλιδης
και για να συμπληρωσουμε την 12αδα: o πιτσιρικας τοτε Προδρομος Νικολαϊδης και ο Ριβας.

όχι Εντουαρντς… ο Μπλου είχε έρθει σε μας στη 2η θητεία του ξανθού μαζί με τον Τζέημς Χόλιγουντ Ρόμπινσον. Τον Ουίλι αντερσον είχε περάσει κι από μας την 1η χρονια του Ιβκοβιτς…

ξέχασες την μούμια τον Ατρούια… και τον ξυλοκόπο Κιάτζιτς…

Chrisp ούτε συνεννοημένοι να μασταν :smiley: θα λέει ο cozy ότι πέσαμε να τον φάμε…

Ο οποιος ειχε περασει και απο τον Ολυμπιακο!

Τα μπλεξατε τα μπουτια σας!

Στον Ολυμπιακο επαιξε τη σεζον 1999-2000 ο Μπλου Εντουαρντς.

Στην ΑΕΚ επαιξε τη σεζον 1997-98 ο Μπιλ Εντουαρντς, που δυο χρονια μετα πηγε στον ΠΑΟΚ.

Χα, χα, το καθε τι το λεμε δυο-δυο ατομα. :lol:
Ναι, δικιο εχεις. :wink: Tοτε το πρωταθλημα μας ηταν το κορυφαιο στην Ευρωπη. Ολες οι ομαδες ηταν μπομπες και ολος ο κοσμος να παρακολουθει Α1 και Ευρωλιγκα. Καλα στα φαϊναλ-φορ και στα πλαϋ-οφ γινοταν μεγαλυτερος χαμος στα μαγαζια με τηλεορασεις απο οτι γινεται σημερα στα ντερμπυ του ποδοσφαιρου.

Νο,νο, νο. Ο Willie Anderson ειχε παιξει το 1996-1997 στον Ολυμπιακο και την ειχε κανει μεσουσης της περιοδου, δεν θυμαμαι για ποιον λογο και την επομενη χρονια ηρθε στην ΑΕΚ.:slight_smile: