Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Μόνο αγαπημένος; Λατρεμένος πες καλύτερα :!:

…όλη μέρα παίζουν Γκάλη οι άμπαλοι…πφφ…

Τεράστιος παίχτης και ο Διαμαντίδης μάλλον θα τον έβαζα κάτω από τον Φάνη αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση, σήμερα μόνο Γκάλης!

Νικος Γκαλης ο λογος που πολυ απο εμας ασχοληθηκαμε με την σπυριαρα.Απλα respect!!!

Kαι πρόσεχε τράκη γιατί στο Αλεξάνδρειο είδα κυκλοφορούσε και ο Ράτζα απόψε…

Ε, ας συνεχίσουμε εδώ, τι λέτε;

Θέλω να μου το τεκμηριώσεις με επιχειρήματα αυτό.
Δηλαδή αυτά που έχει κάνει ο ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα τα οφείλει στη διαιτητική εύνοια, σε δημόσιες σχέσεις και σε λίστες με ρόστερ;

μλκ θελω να απαντησω, αλλα τωρα μετα το τελικο. παντως για μενα ειχατε το ολο πακετο ανεκαθεν. μεχρις εκει ομως. next week τα λεμε:wink:

ΟΚ. Είμαι περίεργος να δω τι θα μου πεις.

Οχι.

Να απαντησω, ομως, πρωτα στο martian.

Nαι, μικρους παιχτες ειχε και εχει η Μπαρτσα και η ΤΣΣΚΑ, γιατι στο μπασκετ μετρανε τα μεγαλα ματς και τα αποτελεσματα κι οχι οι μεσοι οροι.

Μεγαλος ο Τεοντοσιτς που σε 2 Φ4 ως φαβορι ειναι αφαντος, ο Κρστιτς που αποδιδει το περσινο στραπατσο σε “κακη τυχη”;;; Ακομα κι ο Κιριλενκο ή ο Σισκαουσκας (που καμια σχεση με τους αλλους 2, γιατι εχουν παρει και πολλα αρχιδατα) εδειξαν λιγοι περσι μην μπορωντας να παρουν τον περσινο τελικο.

Ή ειναι μεγαλη η Μπαρτσελονα που τοσα χρονια παιζει με αυτοματο πιλοτο (χωρις προπονητη) χρειαζεται διαιτησιες για να περασει βαζελο στους, εκτος αν αποκλειστει οπως το 11 …ποιοι ειναι οι μεγαλοι τους παιχτες πλην Ναβαρο, Μαϊκλ;;; Και παλι καλα που πηραν και το 10 ελλειψει σοβαρου αντιπαλου.

Τωρα, στα του παο, αν εξαιρεσουμε το 96, στο οποιο υπηρχε αυτη η κακη αποφαση, αλλα δεν εχω αποψη για ολο το ματς, ολα οσα εχει παρει ειναι απο δικαια ως αρχιδατα.

Το προβλημα μου με αυτο το συλλογο ειναι οτι δεν καταλαβε ποτε οτι ο σεβασμος δεν ειναι αυτονοητος και δεν προσπαθησε ποτε να τον κερδισει, γιατι νομιζε οτι τα ευρωπαϊκα δινουν αυτοματα το σεβασμο, οσα νταβατζιλικια κι αν κανεις εντος συνορων.

Το κριμα ειναι οτι δεν τα 'χε αναγκη και θα μπορουσε να μιλανε ολοι για τον μπασκετικο παο (ακομα κι οι αντιπαλοι) και για τις τεραστιες επιτυχιες του, αλλα και για το σεβασμο που εμπνεει.

Πάλι καλά.
Δες κάποια στιγμή εκείνο το ματς ολόκληρο. Να δεις και πώς το γύρισε η Μπαρτσελόνα, αλλά και πόσες παραβάσεις σε βάρος του ΠΑΟ έγιναν στην τελευταία φάση πριν την τάπα του Βράνκοβιτς.

Άρα κατά τη γνώμη σου δε μιλάνε όλοι για τον μπασκετικό ΠΑΟ (ακόμα και οι αντίπαλοι) και δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί του.

Τέλος πάντων, δε θα πω ποιό είναι “το πρόβλημά σου” για να μην τσακωθούμε. Το θέμα είναι ότι απ’ αυτά που γράφεις από πάνω προκύπτει ότι ο ΠΑΟ σε καμία περίπτωση δεν εμπίπτει στην κατηγορία που αναφέρεις, δηλαδή των ευρωπαϊκών ομάδων που είναι όλο “φρου-φρου κι αρώματα” αλλά την κρίσιμη στιγμή αποτυγχάνουν παταγωδώς εκτός κι αν τις σώσει η διαιτησία.
Ακριβώς το αντίθετο για την ακρίβεια.

http://www.sportday.gr/ΝΕΑ/6189/Ο-Ολυμπιακός-θα-χάσει,-γιατί

Aμα το κατεχεις :lol3::lol3::lol3::bow:

Μια φορά ΛΟΥΖΕΡΣ, για πάντα ΛΟΥΖΕΡΣ.

Απόλυτα δίκαια στον τελικό η Ρεάλ, αλλά εκεί την περιμένει μια ομάδα πιο σοβαρή, που στην άμυνα παίζει ΞΥΛΟ και δεν είναι όλο… αβρότητες όπως η Μπαρτσελόνα σήμερα, και γενικώς δεν τη βλέπω καθόλου καλά.

Δεν ειπα οτι εμπιπτει σ’ αυτη την κατηγορια.

Ειπα οτι χωρις να εμπιπτει σ’ αυτην, για καποιους αλλους λογους (που εχουμε ξανασυζητησει ολοι και δεν εχει νοημα να κατσουμε να επεκταθουμε), τον αντιπαθω παραπανω.

Ε, καλά. Αυτό είναι χίλιες φορές δικαίωμά σου.
Στο κάτω-κάτω, εσύ είσαι το νο. 2 στο μπάσκετ αυτής της χώρας. :razz:

Απλα ειμαι και το νο. 1 φαινομενο στον ομαδικο αθλητισμο αυτης της χωρας. 8)

το πιο απλο βρε συ, το εχουμε ξαναπει αλλωστε. πολυ καλη ομαδα, παντα ειχατε καλο ροστερ, αλλα και προβολη ειχατε και σπρωξιμο και κονε ειχατε και σε ελλαδα και σε ευρωπη. ουδεις αμφισβητει τα τροπαια σας φυσικα ε? μην τρελαθουμε κιολας.
αν μη τι αλλο προπονηταρας ο ζελικο αλλα τα κονε του παντα τα ειχε και σφυριγματακια επαιρνε. φυσικα σας εκανε ομαδαρα τα τελευταια δεκα χρονια.

Καλά άστα αυτά τώρα. Θα φτάσετε τα μισά μας ευρωπαϊκά αύριο; Λέγε.

Αμφιβάλεις γενικά Γράκχε; Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τα μέσα να νικήσει την Ρεαλ;

χαχαχα μακαρι να νικησουμε αυριο. να φτασουμε τα μισα σας φυσικα. κατι που θα γραψει σιγουρα και η αγαπημενη μου τις τελευταιες 2 εβδομαδες πρασινη!! μαλλον και σεις το προτιματε ε? μην παει η ρεαλ στα 9…:roll:

Κατσε μη κανουμε και το three-peat του χρονου Μανο.Και μετα ξες σταματαει κι ο ΔΔ, θα’ ναι ζορικα.