Black Metal Albums

αυτο που λεει ο προφεσιολαν σατανερ, πλας το προηγουμενο. δεν εχω ακουσει πολυ το τελευταιο, που ισως ειναι κι αυτο στα δυνατα.

Blood Red Fog - Radiating Desolation [ΕP]

εχουμε πει ποσο δυνατη ειναι η φιλανδια στο bm, εδω εχουμε μια ιδιαιτερη περιπτωση. οι συνθεσεις ειναι βατες οσο δεν παει, σε σημειο να βγαζουν την μεστοτητα και την σαφηνεια των LIK, η αισθητικη τους το κατι αλλο και στα φωνητικα τον εχουν βαλει σε μπουντρουμι και τραγουδαει με βραχνα, σε πιανει μια σκατομιζερια με τη φωνη του, απ’ τους πολυ ξεχωριστους τραγουδισταδες. Departure και King τα κομματια που ξεχωριζουν.

Για όσους αρέσκονται σε πιο avant garde καταστάσεις καινούριο compilation από Code666. Ακολουθεί το press release:

" It?s no use denying it, actually the label compilations are nearly always boring and useless: a jumble of pieces from albums to-come, or, at best, a couple of unpublished tracks or remastered versions of old ones - nothing worth spending money on, not worth listening to even if they are given you free. So you will be wondering why Code666 has decided to celebrate its 10th birthday producing a compilation of its bands… well, for a lot of reasons: First, this is NOT a ?standard? compilation of our bands, this is actually a 79 minutes concept-album written by 35 different musicians; secondly, because all the music that you will hear has been composed expressly and exclusively for this CD?. and finally because we decided to resort to the talent of Davide Tiso, mastermind of avantgarde metal giants Ephel Duath, whose task has been to assemble, edit and merge the various tracks by means of little songs and interludes acting as links. The record, in this way, goes beyond the summing up of each piece and becomes an unprecedented concept album, a record with a meaningful course both as a whole and in each song. We are proud of it as it represents in the best possible way the ideas and the passion that have characterized Code666 for ten years"

[SIZE=“4”]2000-Clandestine Blaze-Night of the Unholy Flames[/SIZE]

Προσπάθησα να μπω στην κλασική διαδικασία να περιγράψω τους Clandestine Blaze, αλλά οι διαφορές μεταξύ των αλμπουμς είναι τεράστιες :lol:

Οπότε το μόνο που μπορώ να πω οτι το παραπάνω είναι προσωπικό αγαπημένο όχι μόνο για την μπάντα αλλά και για το έτος που βγήκε.

Το εξώφυλλο με τους κρεμασμένους ή μονοδιάστατη κατάσταση, πάνω απο όλα η φωνή του Aspa. Η εντελώς μιναμαλ φάση, οι στοίχοι ειναι πίσω απο εξώφυλλο εσώφυλλο στο cd, αν μπορεί να έλξει κάποιον όλο αυτό, μάλλον θα γουστάρει οτι έχει κάνει μαζί τους ο Mikko.

Ιδιαίτερη συμπαθεια έχω και στο Clandestine Blaze - Archive, vol. 3 απο τα Compilation που κυκλοφόρησαν το 2008 και περιλαμβάνουν τα demo τους με καλύτερη παραγωγή (8O καταλάβατε τωρα τα demo εχουν ήχο χάλί μαυρο και εδώ τα σώζει κάπως)

Το τελευταιο clandestine ειναι παρα πολυ καλο … απο τα κομπς ωραιο ειναι το On the mission tape οπως και το below the surface tape… γενικα δεν με τρελαναν τα κομπς παντως

πολυ κινηση αυτες τις μερεσ …τιιιι εγινε αναπληρωνουμε ? :smiley:

ωραια πραματα ποσταρονται παντως … μπραβο στους κυριους κυριους :slight_smile:

To ποστάρω κι εδώ, δεν έχει (ηχητικά) ιδιαίτερη σχέση με blackmetal αλλά μάλλον θα εκτιμηθεί περισσότερο σ’ αυτό το θρεντ. Έγραψε κι ο Γιοβανίτης γι αυτό στο τελευταίο Kommandoz και μου το χε προτείνει κι ο μπάουελ τελευταία φορά που πήγα.

Α, αποσύρω επίσης την ένσταση για τα φωνητικά, όταν το πρωτοάκουσα πιάστηκα από τα MDB riffs και περίμενα μια θρηνητική χροιά. Τελικώς κι αυτή εδώ που φέρνει πιο πολύ σε black/death μια χαρά είναι, δίνει ένα πιο evil και μηδενιστικό τόνο στο άκουσμα.

Η πιο Αριστοκρατική Black Metal Μπάντα παγκοσμίος…:roll:

Μια συλλογή που έβγαλε η Dark side rec. με νοσταλγικό νόημα, περιλαμβάνει το Promo Tape του 1990 classic και τα κομμάτια απο το The Black Arts…ακόμα πιο κλασίκ.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακούσει τα συγκεκριμένα χάνει πολύ και να το κάνει

Πρωί-πρωί στην “Ρωσία” και μετά να τ’ ακούσει παρέα με χαλβά και λαγάνα…:wink:

Άλλες εποχές άλλα φάση άλλο Black Metal…ελεύθερη δημιουργία και ένας τύπος πίσω απο όλα αυτά που ας μην κρυβόμαστε δεν τον κατάλαβαν και πολλοί μέχρι να γίνει το black metal πολύπλευρο…

Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-πλήκτρα-πλήκτρα-πλήκτρα
ΜΕ ΝΟΗΜΑ.

άπειρα bows για Necromantia.

Όταν λες πρόμο του '90 εννοείς το “Visions of Lunacy” που είχε βγει ως Necromancy?

Cobalt - Gin

Το έχω αγαπήσει αυτό το album.

Τσεκάρετε και μια συνέντευξη στην τηλεόραση! link

Που το θυμήθηκες αυτό…χαχα φοβερό εικοσάλεπτο demo, Thrash/Death θα το έλεγα με τον Magus (Morbid τότε) να πάζει μόνο μπάσο, αν και το outro Nocturnal Cry, θυμίζει δίκη του σύνθεση…

http://www.metal-archives.com/release.php?id=49027

Οι Necromantia ήταν πλέον δικό του δημιούργημα και το πρώτο τους Demo κυκλοφόρησε στην αρχή του 1990. Υπάρχουν κάποια κονά στοιχεία αλλά ο Magus είχε ένα παραπάνο ταλέντο απο τους φίλους του Necromancy.

http://metal-archives.com/release.php?id=10552

ελα τωρα ολοι ξερουμε το νοημα … :smiley:

γενικα ποτε δεν υπηρξα γιγαντιος φαν , αλλα το μπασο μου αρεσει οποτε ψηνω λιγακι . Να και προταση μιας και πεσαμε στα παλαιακα πατριωτικα

έχει ντεμα , 7αρια κ τετοια μεσα. Προσωπικο αγαπημενο απο δισκογραφια . Μαρεσει οπως ειναι ετσι μαζεμενα μαζεμενα . Εχει ενα βινταζ η ολη φαση , σε ψηνει να το ακουσεις πινοντας κρασι κ τρωγοντας καπνιστο τυρι κ κρεας, διπλα απο τζακι (simulation σε υπογειο για πιο true αποτελεσματα).

8)8)8)8)8)8)8)

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο τραγουδιάρης είναι λοχίας στον στρατό και γουστάρει.
Κατά τ’αλλα καταπληκτικό αλμπουμ, χθες άκουγα το Eater of Birds αλλά δεν είχε τις συνθέσεις που έχει το Gin.
Και στο νετ το χουν αρκετά φθηνά.

ποσο πιο γαματη μπαντα να ναι οι Cobalt?

E μαζευτειτε ε ! Το Eater Of Birds κανει πλακα στο Gin.Καθε μερα ομως.

Κατεβαζω και την συλλογη Necromantia για μας αρεσει αυτη η μπαντα.

οτι λεει ο κυριος …

Εγώ το βαρέθηκα αφόρητα το Gin πάντως.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, αλλά η πρότασή μου είναι η εξής:

PREVALENT RESISTANCE - ETERNAL RETURN

Ο δίσκος κατά τη γνώμη μου ακούγεται αρκετά εύκολα κυρίως λόγω καλής παραγωγής, χωρίς όμως να καταντάει γλυκανάλατος. Αρκετές μελωδιές, απλές και κατανοητές, περιέχονται κι ας χαρακτηρίζεται “raw black metal” στο γνωστό site. Έχει μερικά πολύ ωραία mid-tempo σημεία, αλλά και κάποια πιο γρήγορα ξεσπάσματα. Enjoy responsibly

Και ένα άρθρο για το bm από το brooklynvegan (link)

Πιο πολύ ένα άρθρο για τους Νegura Bunget θα έλεγα.