Η πιο Αριστοκρατική Black Metal Μπάντα παγκοσμίος…:roll:
Μια συλλογή που έβγαλε η Dark side rec. με νοσταλγικό νόημα, περιλαμβάνει το Promo Tape του 1990 classic και τα κομμάτια απο το The Black Arts…ακόμα πιο κλασίκ.
Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακούσει τα συγκεκριμένα χάνει πολύ και να το κάνει
Πρωί-πρωί στην “Ρωσία” και μετά να τ’ ακούσει παρέα με χαλβά και λαγάνα…
Άλλες εποχές άλλα φάση άλλο Black Metal…ελεύθερη δημιουργία και ένας τύπος πίσω απο όλα αυτά που ας μην κρυβόμαστε δεν τον κατάλαβαν και πολλοί μέχρι να γίνει το black metal πολύπλευρο…
Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-Μπάσο-πλήκτρα-πλήκτρα-πλήκτρα
ΜΕ ΝΟΗΜΑ.
Που το θυμήθηκες αυτό…χαχα φοβερό εικοσάλεπτο demo, Thrash/Death θα το έλεγα με τον Magus (Morbid τότε) να πάζει μόνο μπάσο, αν και το outro Nocturnal Cry, θυμίζει δίκη του σύνθεση…
Οι Necromantia ήταν πλέον δικό του δημιούργημα και το πρώτο τους Demo κυκλοφόρησε στην αρχή του 1990. Υπάρχουν κάποια κονά στοιχεία αλλά ο Magus είχε ένα παραπάνο ταλέντο απο τους φίλους του Necromancy.
γενικα ποτε δεν υπηρξα γιγαντιος φαν , αλλα το μπασο μου αρεσει οποτε ψηνω λιγακι . Να και προταση μιας και πεσαμε στα παλαιακα πατριωτικα
έχει ντεμα , 7αρια κ τετοια μεσα. Προσωπικο αγαπημενο απο δισκογραφια . Μαρεσει οπως ειναι ετσι μαζεμενα μαζεμενα . Εχει ενα βινταζ η ολη φαση , σε ψηνει να το ακουσεις πινοντας κρασι κ τρωγοντας καπνιστο τυρι κ κρεας, διπλα απο τζακι (simulation σε υπογειο για πιο true αποτελεσματα).
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο τραγουδιάρης είναι λοχίας στον στρατό και γουστάρει.
Κατά τ’αλλα καταπληκτικό αλμπουμ, χθες άκουγα το Eater of Birds αλλά δεν είχε τις συνθέσεις που έχει το Gin.
Και στο νετ το χουν αρκετά φθηνά.
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, αλλά η πρότασή μου είναι η εξής:
PREVALENT RESISTANCE - ETERNAL RETURN
Ο δίσκος κατά τη γνώμη μου ακούγεται αρκετά εύκολα κυρίως λόγω καλής παραγωγής, χωρίς όμως να καταντάει γλυκανάλατος. Αρκετές μελωδιές, απλές και κατανοητές, περιέχονται κι ας χαρακτηρίζεται “raw black metal” στο γνωστό site. Έχει μερικά πολύ ωραία mid-tempo σημεία, αλλά και κάποια πιο γρήγορα ξεσπάσματα. Enjoy responsibly
ωραιο το νομιστερι ως συνηθως… Καλος και ο νεκρομαντης … Τυπικοι σε ολα τους οι Πρεβαλεντ , εμενα γενικα στα πρωτα τους μου Darkthronizane (total death κ ετσι … και με λιγη φινλανδιλα βεβαια) το τελευταιο το χω τσιμπησει αλλα δν το χω πολυ ακουσει , αν και παλι παρομοιο μου φανηκε. Πολυ καλη μπαντα ομως αμα ψαχνεις τυπικα πραματα με καλα ριφς.
Ε ενταξει,ειναι γνωστο πως ειναι καηλας…Μενει να δουμε αν θα αξιζει,μην βιαστουμε να κρινουμε.Ελπιζω παντως να ειναι (πολυ) καλυτερο απτο τελευταιο του.