Black Metal Albums

Ωπα,πολυ χοντρο…και ειδικα αν το λες μετα απο μια χρονια σα το 11.Αλλιως μπορεις να το πεις για οποιοδηποτε παρακλαδι του μεταλ τοτε…

Τίποτα δεν έχει να πει το είδος γενικότερα, μην το ακούς.

έδιτ: Προσάτανε, όχι εσύ προφανώς.

Μετανοειτε.

http://www.noevdia.com/news.php

Φίλε alejandro είχα εμβαθύνει στο Away From The Haunts Of Men αλλά το Vermin To The Earth το έχω ακούσει επιδερμικά μέχρι τώρα. Σε γενικές γραμμές φέρουν και το ωμό και το δυναμικό ενώ τα γαμάτα φωνητικά εμένα μου θυμίζουν Magus σε κάποιες φάσεις. Ένα extra ατού είναι το συνθετικό μιας και βγάζουν όλο αυτό το γυμνό blackmetal τους μέσα σε μεγάλες συνθέσεις. Νομίζω πως είναι μια μπάντα με καλό Potential Ability και ελπίζω σύντομα να βρω περισσότερο χρόνο για το Vermin To The Earth.

εγώ τα άκουσα αντίστροφα, πρώτα το Vermin to earth και επειδή μου άρεσε, ψάχτηκα και με την προηγούμενη κυκλοφορία τους.
Για τις συνθέσεις έχεις μεγάλο δίκιο! Μεγάλες, χωρίς να γίνονται κουραστικές, ή να χάνουν την αμεσότητα τους!

[SPOILER]

[/SPOILER]

Είχα σκοπό να σου γράψω το πρωί και το μετάνιωσα μιας και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Μου έδειξαν όμως το παραπάνω στο spoiler που έγραψες αλλού και νιώθω ότι πρέπει να γράψω δυο πράγματα.

Επειδή η πολιτιστική ασχετοσύνη ή απλά μουσική κλειστομυαλιά πάει σε μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να την αποδεχθώ. Θα μείνω σε όλη την ζωή μου όσο απολίτιστα κλειστόμυαλος μοιάζω να είμαι σήμερα αλλά ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θ? ακούσω οποιοδήποτε CORE ή Rap-Hip Hop-Gangsta μιας και η δική μου Φιλοσοφία & Αισθητική τα σιχαίνεται όσο τον Μαζωνάκη.

Παράλληλα το ότι βγαίνεις να ποστάρεις εδώ σε φάσεις και να μας πεις ότι το Black Metal δεν έχει πια να σου πει κάτι είναι προσωπικό σου πρόβλημα δε νομίζω ότι μας αφορά. Ωστόσο αν θες να μας πικράνεις που λες με κάποια επιχειρήματα περί του θέματος θα είμαι εδώ να τα κουβεντιάσω γιατί αυτά θα μ? ενδιέφεραν.

Απο φιλοσοφια παντως οι ραπαδες κι οι μπλακαδες εχουν πολλα κοινα! ;p Μη το βλεπεις ετσι. Ειναι ολοι τους trve με τις κλικες τους ενιοτε εναντια στο γκοζμο κι οταν αναφερονται στις γυναικες μεσα στα τραγουδια εχουν ενα καπως υποτιμητικο τονο - ho’s bitches εναντι goatsluts etc. Are you morbid? Αποδειξη.

Edit: Περαν πλακας, σα πολυ τον κραζετε και για κανενα ουσιαστικο λογο. Προσωπικα τον θεωρω απο τους πιο μουσικα κατασταλλαγμενους χρηστες του φορουμ. Μπορω να αρχισω να δινω κι επιχειρηματα αλλα δεν εχω καταλαβει αν γινεται απλα για να γινεται γιατι (εξαιρωντας τον Πανο απο αυτο) αυτο μου φαινεται οτι συμβαινει.

Κάνεις λάθος! Αυτό που έχεις στο spoiler δεν πήγαινε σε σένα (ειδικά αφού δεν είχες συμμετάσχει κάν σε εκείνο το θέμα), ούτε στον Παναγιώτη (που ξέρω ότι πρίν πάει στρατό άκουγε Gothic), ούτε σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Το είπα γενικά γιατί υπάρχει πολλή κλειστομυαλιά στους μεταλλάδες, και ειδικά στους μπλακ μεταλλάδες που όποιο άλλο μουσικό είδος το βλέπουν μειονεκτικά σαν δημιούργημα των εβραίων και δε συμμαζεύεται…

Το ότι οι μπλακ μεταλλάδες είναι (ψευτό)ελιτιστές νομίζω όλοι το γνωρίζουμε, είναι κάτι που συμβαίνει και στο εξωτερικό χρόνια τώρα. Αυτό έκρινα, δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε χρήστες εδώ γιατί δεν σας ξέρω προσωπικά με τι έχετε ασχοληθεί και τι άλλο μπορεί να ακούτε, ούτε τσακώθηκα ποτέ με κανέναν σας για να τον προσβάλλω επίτηδες.

Ελπίζω να έγινα κατανοήτος και σταματήστε επιτέλους να θίγεστε με το παραμικρό.

Δεν θίγεται κανείς, απλά σχολιάζουμε τις βλακείες που αραδιάζεις σε κάθε σου ποστ εδώ πέρα.

Με το τελευταίο περί εβραίων έδωσες ρεσιτάλ βέβαια, δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις.

μιάσματα Χρυσπάκο μην ασχολείσαι μωρέ με τις βλακείες μου ναι, λές και δεν υπάρχουν αυτά περί εβραίων και λοιπής ιδεολογικής μπουρδολογίας στο NSBM έτσι ?

Μόνο που αυτό που είχε στο spoiler ο Plunderer δε το πόσταρα σ’αυτό το θέμα, και φυσικά δεν το έγραψα γι’αυτόν συγκεκριμένα. Αυτός αρπάχτηκε γιατί μάλλον νομίζει πως όπου μιλάω αρνητικά για τους μπλακ μεταλλάδες, μιλάω γι’αυτόν μόνο. Μα αφού δεν τον ξέρω κάν, και δεν ξέρω κανέναν σας προσωπικά, πώς και γιατί να το κάνω ?

Τις απόψεις μου εκφράζω καλώς κακώς, forum είναι όλοι αυτό κάνουμε…

Ακριβώς, εμένα η άποψή μου είναι ότι αραδιάζεις βλακείες, τώρα έμπλεξες και το NSBM στην κουβέντα από μόνος σου. Πιστεύω ότι όλα είναι ένα σατανικό σχέδιο για να καταλήξεις πάλι στους ντιαπσικίρ.

Εγω που τα βλεπω παντως σαν τριτος η αποψη μου ειναι οτι θιγεστε χωρις λογο. Τον Voider δεν τον ξερω περαν απο μερικα ποστ που εχουμε ανταλλαξει σε αυτο το φορουμ οποτε δεν εχω τον παραμικρο λογο να τον υπερασπιζομαι. Η οπτικη του στα πραγματα ειναι πληρως εμπεριστατωμενη και με επιχειρηματα, απλα διαφερει απ τη δικη σας.

Ένα δάκρυ κύλησε, I swear :lol:

Πως φαίνονται οι κολλημένοι μπλακ μεταλλάδες και γενικά τα κολλημένα μυαλά που επαναλαμβάνονται σαν λούπα. Γιατί να είναι πάλι Diapsiquir όμως και να μην είναι Smohalla πχ που βγάλαν επίσης γαμάτο δίσκο φέτος ή ακόμα και Cloak of Altering ? Δε τα διαφήμισα αρκετά μάλλον ε ?

Αυτοί παίζουν μπλακ ή μπλακcore;

Ή Ντιαπσικίρ; :smiley:

Είναι νέο είδος το Ντιαπσικίρ!

No further comments :lol:

indeed! :lol:

Σκατά επιχειρήματα έχει, ή μάλλον δεν έχει καν.

Ο λόγος που τον υπερασπίζεσαι μου φαίνεται ανεξήγητος, ίσως σ’ αρέσει κάτι στην ιδρωμένη προσπάθειά του να ξεχωρίσει από τη μάζα…

Ειμαι ο Ρομπεν των Δασων των αδικημενων, το εχω αυτο.

Μπλακ μεταλ ειναι κι αυτο αν το δεις απ’ τη Work That Transforms God οπτικη. ;p Και νομιζω πως προσθεσα κατι στο παραπισω σχολιο του Πλαντερερ. Αν δεν ακουσεις Godflesh δεν θα εμβαθυνεις ποτε πραγματικα στους BAN, αν δεν ασχοληθεις με τους King Crimson και Voivod κατι θα χασεις απο VBE και Virus (και παει λεγοντας…).