Black Metal Albums

indeed! :lol:

Σκατά επιχειρήματα έχει, ή μάλλον δεν έχει καν.

Ο λόγος που τον υπερασπίζεσαι μου φαίνεται ανεξήγητος, ίσως σ’ αρέσει κάτι στην ιδρωμένη προσπάθειά του να ξεχωρίσει από τη μάζα…

Ειμαι ο Ρομπεν των Δασων των αδικημενων, το εχω αυτο.

Μπλακ μεταλ ειναι κι αυτο αν το δεις απ’ τη Work That Transforms God οπτικη. ;p Και νομιζω πως προσθεσα κατι στο παραπισω σχολιο του Πλαντερερ. Αν δεν ακουσεις Godflesh δεν θα εμβαθυνεις ποτε πραγματικα στους BAN, αν δεν ασχοληθεις με τους King Crimson και Voivod κατι θα χασεις απο VBE και Virus (και παει λεγοντας…).

…είπε ο τυπάκος που βλέπει τελείως επιφανειακά τα πράγματα έτσι ώστε να μη μπορεί να καταλάβει που κολλάνε οι εβραίοι, και που έμαθε ότι γούσταρω ένα band απ’το είδος που ακούει και μου το πετάει συνέχεια όταν δεν έχει επιχειρήματα λές και κάτι έτρεξε στα γύφτικα.

Παραπάνω έγραψα άλλα δύο συγκροτήματα που ξεχώρισα φέτος, φρόντισε την επόμενη φορά που δε θα έχεις τι να πείς, να μου τα πετάξεις κι εκείνα!

επίσης ποιά μάζα βρε φιλαράκο, τη μάζα εδώ μέσα ? Τη μάζα που εσύ έχεις στο κεφάλι σου ? Προφανώς νομίζεις ότι ακούω μουσική για σένα κι ότι το κάνω επίτηδες για να διαφέρω από όσα γράφεις. Άλλη όρεξη δεν είχα να “προσπαθώ” το οτίδηποτε.

:har::-k:lightsabre::tomato::bounce::cry::blink:[-o<:youwish:

οι εντερ σικαρι ειναι νιτεντοκορ, μια φανταστικη εφευρεση. μπορεις ν’ ακουσεις και μισο κομματι το χρονο, οπως και με τα υπολοιπα ειδη κορ.

εντελως μπακαλικα εχουμε ξανακανει ιδια κουβεντα με πλαντυ, για το “μπλακ μεταλ γενικοτερα”. βλεποντας ενα νεκρο σημειο το 2002-03 στα 00ς η υπολοιπη δεκαετια εχει ανεβασει τοσο το επιπεδο που αν δε βγαινουν συνταρακτικοι δισκοι τυπου μαραναθα, θα υπαρχουν ξυνισμενες φατσες. το 2011 ειμαι μια ξυνισμενη φατσα καθως ενα νεγκατιβ πλεην ή αοσοθ δε μπορει να σηκωσει μια χρονια οπως εκανε το μπελους και το μαραναθα τα δυο προηγουμενα χρονια.

Μια χαρα χρονια ειναι το 11 ρε,δλδ τι θελετε…ποσα αλμπουμ να κυκλοφορησουν?Στη τελικη αν εβγαιναν μονο καλα αλμπουμ,θα εχαναν και την αξια τους.

Λογικά για να πείς ένα συγκρότημα έτσι, δε θα πρέπε να έχει στοιχεία απ’τα παιχνίδια της Nintendo ? Έχουν οι Enter Shikari κάτι τέτοιο ? Γενικά όμως ναι, και σαν nintendocore μπορούμε να περιγράψουμε όλα αυτά τα συγκροτήματα, υπάρχουν τόσες ταμπέλες βλέπεις πλέον που όπως κι άν τα πείς τα ίδια εννοείς…

Όσον αφορά τις ξυνισμένες φάτσες, συμφωνώ για Negative Plane, Aosoth δεν ακούω πλέον. Έγραψα και πίσω τι άλλο ξεχώρισα, αλλά παρόλαυτα ένας δύο δίσκοι δε νομίζω να αρκούν.

Ειδικα αυτο για Voivod να δεις πως ισχυει. Οταν μεγαλωσεις θα το καταλαβεις.

Ανθρωποι να αποθεωνουν αυτο και να ειναι αδιαφοροι για Godflesh τι να πω, μαλλον ακουνε μουσικη με τα ματια. Η μουσικη ειναι ενα πραγμα ενιαιο και γι αυτο κι οι αποπανω μπορεσαν να πρωτοτυπησουν στο τομεα τους, επειδη εβλεπαν τα πραγματα υπο ενιαια βαση. Αν δεν πιασεις και τα παραδιπλα που βοηθησαν το ειδος να παει ενα σκαλι παραπερα, κατι θα χασεις στη πορεια.

Νομίστερ διαφωνώ, γιατί το Μπέλους και το Μαρανάθα (σαφώς εκπληκτικοί δίσκοι και οι δύο) σήκωσαν τις χρονιές τους πατώντας και πάντως στο (δικαιολογημένο) hype των ονομάτων που τα δημιούργησαν. Σε επίπεδο μουσικής οι NP, οι AOSOTH, οι NIGHTBRINGER αλλά και κάμποσοι άλλοι μια χαρά σηκώνουν τη χρονιά, για να μην πω ότι παίζουν και βόλεϊ με αυτήν.

Καλημέρα σας και ακούστε και αυτό ότα βρείτε χρόνο. :slight_smile:

[B]ILL OMEN “Divinity Through Uncreation”[/B]

Μεγαλη σχεση εχουν, προσπαθω να στρεψω τη κουβεντα σε αλλη κατευθυνση για να μη του σπατε τα παπαργια αλλα ματαια. Λεφτεργια στον Βοηντερ, λοιπον.

Ωραία, επειδή λοιπόν με σένα θέλω να κάνω διάλογο, πες μου από πού προκύπτει ότι δεν έχουμε πιάσει τα παραδίπλα που βοήθησαν το είδος.

Σου επιστρέφω ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρισμούς προσφέρωντας σε όσους διαβάζουν το θρέντ μία περίληψη των τελευταίων βλακειών σου…

  1. Σελίδα 667. Ρώτησε κάποιο παλικαράκι για το νέο Tsjuder, απάντησα είναι καλό, ανταπάντησες με το τρομερό επιχείρημα:

προφανώς κι όχι γιατί κολλάς στο πώς προφέρεται.

  1. Σελίδα 669. Απαντώ στον Angmar (και ήταν ξεκάθαρο ότι απαντούσα μόνο σε αυτόν αλλιώς δε θα έκανα quote) λέγωντας ότι πλέον είμαι “τι έχει να πεί το είδος γενικότερα”, πετάχτηκες πάλι και λες:

οκ δε θα το ακούω επειδή μου το είπες εσύ που σφίγγεσαι τόσο να αποδείξεις πόσο τρού και κακός είσαι.

  1. Σελίδα 670. Προσπαθώ να απαντήσω στον Plunderer που θίχτηκε, ξαναπετάγεσαι λέγωντας:

αυτό απλά επειδή έχω διαφορετική άποψη και βλέπω αρνητικά πλέον το είδος, κι επειδή αδυνατείς να καταλάβεις που κολλάνε οι εβραίοι και λοιπές ιδεολογικές σαχλαμάρες λες και οι μπλακ μεταλλάδες τους λατρεύουν (μαζί με κάθε άλλο μουσικό είδος/“δημιούργημα” που πουλάει).

  1. Συνεχίζεις την βλακεία σου:

αναφέρωντας για πολλοστή φορά τους Diapsiquir σαν να είναι κακό να ξεχωρίζει κάποιος ένα συγκρότημα από τα τόσα που κυκλοφορούν. Κι εγώ θα μπορούσα να σου τη πώ παρόμοια για τους Blood Revolt ή όποια άλλη μαλακία ακούς και να τους πετάω σε κάθε πόστ σου, αλλά έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.

  1. Σελίδα 671. Δίνεις το αποτελειωτικό χτύπημα στον Angmar γράφωντας τη μέγιστη βλακεία:

λές και σκέφτονται όλοι το ίδιο κλειστόμυαλα σαν εσένα να νομίζουν πως ο άλλος προσπαθεί να ξεχωρίσει στα μάτια σου από ότι φαντάζεσαι κι εννοείς ως μάζα.

Κατατάλλα εγώ γράφω βλακείες εδώ μέσα, επειδή δεν ακούω ΜΟΝΟ black metal, και προσπαθώ να πάρω σοβαρά αυτούς που το ακούνε ακόμα.

Χρυσπάκο είσαι 30 χρονών και πραγματικά πιο χαζός πεθαίνεις. Σαν να διαβάζω 15χρόνο. Δε μπορείς να κάνεις καν πολιτισμένο διάλογο. Οπότε κάτσε μίλα μόνος σου, βρίζε με κι όσο θέλεις, δεν ήμουν εγώ αυτός που ασχολήθηκε μαζί σου. Δεν έχεις τίποτα καινούργιο να προσφέρεις έτσι κι αλλιώς. Επαναλαμβάνεσαι σαν λούπα, σαν χαλασμένο γραμμόφωνο που του κόλλησαν οι Darkthrone! Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

Plunderer φιλαράκο το πήρες λάθος αυτό που έγραψα, αλλά βλέπεις και μόνος σου πόσο καθυστερημένοι είναι οι κολλημένοι μπλακ μεταλλάδες τελικά, που ούτε πολιτισμένη κουβέντα δε μπορούν να κάνουν και γράφουν τα δικά τους για μάζες και ζαμπόν.

Το θέμα δε μου προσφέρει τίποτα οπότε σας αδειάζω τη γωνία.

Χαίρομαι. :slight_smile:

:dunno::sleep::naughty::yahoo:=P~\:D/:please:

σε άλλα νέα, να σου δώσω κανα δίευρω να ψωνίσεις κανα σιντι;

Αυτή η ιστορική κουβέντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά η νεκρή περίοδος δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι υπάρχει, αλλά αν το δούμε συγκριτικά με το 2003 τα προηγούμενα χρόνια των zeros έχουν 2-3 δισκάρες και πολλά generic. Το 2003 ήταν χρονιά κλειδί για το Black Metal του σήμερα, τότε βγήκαν και τα παρακάτω:

1-Funeral Mist-Salvation
2-Ondskapt-Draco Sit Mihi Dux
3-Furze-Necromanzee Cogent
4-Blut aus Nord-The Work Which Transforms God
5-DarkSpace-I
6-Watain-Casus Luciferi
7-Katharsis-Kruzifixxion
8-Leviathan-The Tenth Sub Level of Suicide
9,10-Hate Forest-Battlefields & Purity
11-Portal-Seepia
12-Xasthur-The Funeral of Being

Τώρα για το θέμα της μιας δισκάρας που τραβάει κόσμο και δημιουργεί φασαρία όπως έκανε το Maranatha το 2009, είναι πάντα καλή φάση και μετράει. Ακόμα περισσότερο μετρά να υπάρχει ένα μυστήριο που ανακαλύπτει κάποιος, όπως για παράδειγμα η Noevdia και οι κυκλοφορίες της.

Όσο για το 2011 που ακόμα δεν έχει τελειώσει, η παρακάτω λίστα μας δείχνει ότι έχουμε καλές δουλειές που σίγουρα θα ικανοποιούσαν όποιον γουστάρει τη φάση. Το ζήτημα όμως για μια ακόμα φορά πάει στο πόσο θέλει ένας ακροατής να μπεί στην διαδικασία. Αν θέλει έχει καλώς, θα ψάξει και θα βρεί άνετα 2-3 που του κάνουν. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί για κάποιο λόγο ποτέ δεν θα είναι αργά.
Αλλά εκεί που θα επιμένω προσωπικά είναι να μην κάνουμε αρνητικά σχόλια για μια χρονιά αν δεν την έχουμε ακούσει. Ας πει καλύτερα κάποιος δεν με ψήνει, δεν με εμπνέει, όχι δεν το ψάχνω γιατί δεν έχει καλούς δίσκους. Αν και πρόχειρη έκανα μια λίστα του 2011 αλφαβητικά. Με τα παρακάτω εχω ασχοληθεί όσο πρέπει για να λέω πως αξίζουν. Οι λόγοι που ξεχωρίζουν είναι αρκετοί και διαφορετικοί. Ακόμα πρέπει να συμπληρώσω πως σύντομα θα έχουμε και νέες προσθήκες στην παρακάτω λίστα μιας και η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα.

Aaskereia-Dort, Wo Das Alte Böse Ruht
Acherontas-Vamachara
Amnis Nihili-Christological Escalation
Aosoth-III
Blut Aus Nord-777 The Desanctification
Burzum-Fallen
Caïna-Hands That Pluck
Chained And Desperate-Divine Authority Abolishment
Craft-Void
Enslaved-The Sleeping Gods
Erevos-Descensus Ad Inferos
Hat-Vortex Of Death
Kampfar-Mare
Krallice-Diotima
Leviathan-True Traitor, True Whore
Lugubrum-Face Lion Face Oignon
Mitochondrion-Parasignosis
Nadiwrath-Nihilistic Stench
Necros Christos-Doom Of The Occvlt
Negative Plane-Stained Glass Revelations
Nergal-ΣΑΕΤΑΝ ΕΞΙ-ΕΞΙ-ΕΞΙ
Nightbringer-Hierophany of the Open Grave
Obscure Anachronism-METANOIA
Peste Noire-L?Ordure à L?état Pur
Ravencult-Morbid Blood
Von Goat-Disappear
Wolves In The Throne Room-Celestial Lineage

Αν εχεις κανα λινκ στειλε αν σου ειναι ευκολο πλιζ :slight_smile:

Δεν έχω, δεν βρήκα πουθενά, το αγόρασα κατευθείαν γιατί έπαθα μικρό σοκ με τα demos του.
Θα το ριπαρω αν ειναι και θα ενημερώσω.

Ντανκε :smiley:

Χρήστο από που κ πόσο?Βρήκα το ντέμο στην Nuclear Winter Rec κ λέω να το πάρω…