Blind Guardian 8 Μαΐου 2015 Principal Club Theater, 9 και 10 Μαΐου 2015 Gagarin 205

Το πιο πετυχημένο γερμανικό prog-power metal συγκρότημα στον κόσμο θα βρεθεί στη χώρα μας για 3 συναυλίες!

Σε μια περίοδο που τα περισσότερα συγκροτήματα αποκλίνουν από τις Heavy Metal ρίζες τους, οι Blind Guardian συνεχίζουν να προάγουν τη δική τους μοναδική μορφή τέχνης καθώς συνειδητά παραμένουν πιστοί στο δικό τους πολυποίκιλο στυλ αντί να ακολουθούν τις εκάστοτε μουσικές τάσεις.

Το πολυαναμενόμενο νέο studio album τους θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγάλη ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια περιοδεία στην οποία δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί ο αγαπημένος σταθμός του συγκροτήματος, η Ελλάδα!

Οι Blind Guardian φημίζονται για τις εξαιρετικές συναυλίες τους και το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τους απολαύσει ζωντανά στις 8 Μαΐου 2015 στην Θεσσαλονίκη και στις 9 και 10 Μαΐου στην Αθήνα.

Θεσσαλονίκη, 8 Μαΐου 2015 @ Principal Club Theater (Ανδρέα Γεωργίου 56, 57627)

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, SevenSpots, Nephilim (Πατρ. Ιωακείμ 17, 54248) και Musicland (Μητροπόλεως 102, 54621).

Εισιτήρια προπωλούνται από 25 ευρώ.

Αθήνα, 9 και 10 Μαΐου 2015 @ Gagarin 205 (Λιοσίων 205)

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, SevenSpots, No Remorse Records (Γαμβέτα 4, 10678), Sirens Records (Νικηταρά 14, 10678), Metal Era (Εμμ. Μπενάκη 22, 10678) και Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς).

Το εισιτήριο για την κάθε μέρα κοστίζει 32 ευρώ.
Το εισιτήριο διημέρου κοστίζει 55 ευρώ.

Πληροφορίες: www.musicboxproductions.gr & 210 6465000

Δελτίο Τύπου

Γουσταρω με τρελα. Πολυ νωρις η ανακοινωση και το περιμεναμε αλλα πλεον ειναι και επισημο. Θα ειμαστε εκει για τους πολυαγαπημενους μας βαρδους και ευχομαι να μας ερθουν και με καινουρια δισκαρα στις αποσκευες τους.

Λογικά θα έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος οπότε θα ακούσουμε καινούρια τραγούδια.Για το εισιτήριο τώρα του διημέρου μου φαίνεται καλά στα 55,έχω την εντύπωση αν θυμάμαι καλά ότι είναι στις ίδιες τιμές με πρόπερσι.Το κόβω όμως χλωμό σ’αυτη την τιμή να υπάρχει κάνα support.

και όταν το πρωτάκουσα σκέφτηκα να ξαναπάω, έτσι, για να θυμηθώ τα γυμνασιακά μου χρόνια με συγκίνηση…

και μετά είδα την τιμή… ντααααααμν… :stuck_out_tongue:

32 λέει :"")

ευτυχώς εμείς έχουμε το 25άρι :har:

Ε, 32 ευρώ και χωρίς support μάλιστα είναι όντως πολλά. Έπρεπε να ήταν το πολύ 25. Να δούμε τι θα λέει και ο δίσκος και βλέπουμε…

2ημερο εννοειτε.

ειλικρινα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω…55 το διήμερο στην Αθηνα, την στιγμή που Θεσσαλονίκη ειναι στα 25 (για μια μερα εννοείται)…οχι ευχαριστω.

Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

διήμερο μόνο και μόνο γιατί είναι η αγαπημένη μου μπάντα… αλλιώς θα είχε φάει τεράστιο Χ… τι κλέφτες στη music box… δηλαδή γιατί θεσσαλονική (που λογικά θα είναι άλλη εταιρεία) να είναι 7 ευρώ πιο φτηνά;; music box μαμιέσαι .Ι.

Και μετα λεμε οτι festival οπως το Heavy By The Sea ειναι ακριβο, με 30? εισητηριο…
Νομιζω οτι ειναι στο χερι μας να μην περασει…ελεος πια…

https://www.facebook.com/pages/Απαιτούμε-Blind-Guardian-με-φθηνότερο-εισιτήριο/1440322996218997

Αν μειωθεί, απαιτούμε να μειωθεί και στη Θεσσαλονίκη.

σοβαρά τώρα, βρέθηκε κανείς που είπε αυτό το πράγμα…;;;;; #-o

https://www.facebook.com/pages/Απαιτούμε-Blind-Guardian-με-φθηνότερο-εισιτήριο/1440322996218997 εδω η προσπαθεια που γινεται (και ειναι μεγαλη προσπαθεια) για μειωσης της τιμης! μπειτε ΟΛΟΙ!

Τι καλό λέει ρε το 55? ??? και φαίνεται και λογικό να μην έχει support ???
ΘΑ τρελαθούμε ??
Πρόπερσι 60? τώρα 55? μας λυπήθηκαν … μπου χου χου … :cry:
35? (ξεφτιλίκια) το '11 και το '12 και τώρα 32? ???

25? η μέρα και τπτ 40-45? το διήμερο … και πολλά λέω … [-X

σε γιατρούς να τα φάτε ρε ξεφτίλες … :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

πολύ ακριβό το εισιτήριο.
καλά τι σκέφτονται οι διοργανωτές ?

Κανένα μεταχειρισμένο αμαξάκι στην καλύτερη.

σπαμ παλι για τη μεγαλη προσπαθεια μεσω φβ https://www.facebook.com/pages/Απαιτούμε-Blind-Guardian-με-φθηνότερο-εισιτήριο/1440322996218997 σε μια ωρα σχεδον 100 likes! ΣΤΗΡΙΧΤΕ!

και ας σταματησει πια αυτη η πιπιλα οτι οι συναυλιακοι χωροι στην Αθηνα ειναι πιο ακριβοι…πως οι Amon Amarth στο Fuzz, ειχαν 20αρακι εισητηριο (300 πρωτα). ιδιο με Θεσσαλονικη?

Τραγική τιμή. [-X Ένα χρόνο πριν προπώληση στα 32 απλά δεν υπάρχει. Οι Iced Earth οι οποίοι είναι ίδιο μέγεθος γκρουπ είχαν προπώληση 27 στη πρόσφατη συναυλία τους. Κάπως τρωγότανε η τιμή. Με 25 θα πήγαινα χαλαρά και διήμερο 45.

[B]Αντιγραφω απο φβ[/B]

Λόγω της δυσαρέσκειας πολλών από εσάς σχετικά με την τιμή σας στέλνουμε το παρακάτω κείμενο καθώς δεν θα είχε κάποιο νόημα να απαντάμε στον καθένα ξεχωριστά:
Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο αυτό που κοιτάμε πρωτίστως δεν είναι το να βγάλουμε κέρδος αλλά αντιθέτως να μην χάσουμε χρήματα, οπότε αν μπορούσαμε να βάλουμε χαμηλότερο εισιτήριο θα το κάναμε.
Οι τιμές είναι ελαφρά πεσμένες σε σχέση με το 2012. Τότε είχαμε 30 τη Θεσσαλονίκη, 35 την κάθε μέρα της Αθήνας και 60 το διήμερο ενώ τώρα οι τιμές είναι 30 στη Θεσσαλονίκη (το 25 είναι προσφορά), 32 η κάθε μέρα της Αθήνας και 55 το διήμερο.
Η πτώση της τιμής δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη γιατί δυστυχώς το κόστος των συγκεκριμένων live είναι αρκετά μεγάλο και δεν μας επιτρέπει να βάλουμε φτηνότερο εισιτήριο καθώς το ρίσκο θα ήταν μεγάλο.
"Μα αν βάζατε φτηνότερο εισιτήριο δεν θα είχατε περισσότερο κόσμο;"
Μια πολύ εύστοχη ερώτηση που πολλοί από εσάς κάνετε. Δυστυχώς η απάντηση είναι “όχι”, η τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αξίζει να αλλάξει η τιμή. Η προσέλευση θα ήταν μεγαλύτερη κατά 100-200 άτομα και όχι κατά χιλιάδες όπως κάποιοι από εσάς νομίζετε, οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό για εμάς και αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά γεγονός που έχουμε παρατηρήσει τόσο σε δικές μας συναυλίες όσο και σε συναυλίες άλλων διοργανωτών. Μια πολύ χαμηλή τιμή μπορεί να λειτουργήσει σε πιο mainstream live στα οποία το στοχευόμενο κοινό είναι πολλές χιλιάδες άνθρωποι αλλά δυστυχώς σε ένα live τύπου Blind Guardian το κοινό είναι πιο συγκεκριμένο.
Τέλος και με κάθε συμπάθεια και σεβασμό σε όλους όσους νομίζουν ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο συγκρότημα και να βγάλουμε υπερβολικό κέρδος, σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο live ακόμα και με αυτές τις τιμές εμπεριέχει πολύ μεγάλο ρίσκο καθώς το συγκρότημα έρχεται όχι για 1 αλλά για 2 εμφανίσεις στην Αθήνα (κάτι που αυξάνει σημαντικά το ρίσκο) και για 1 στη Θεσσαλονίκη στην οποία τα περισσότερα live πάνε από το κακό στο χειρότερο είτε η τιμή είναι 30 ευρώ είτε 10 (δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα).
Ο μόνος λόγος για τον οποίο σας στέλνουμε αυτή την απάντηση είναι ο σεβασμός που έχουμε για όλους όσους έρχονται ακόμα σε εκδηλώσεις (είτε είναι δικές μας, είτε όχι) καθώς χωρίς εσάς θα κάναμε άλλο επάγγελμα και ελπίζουμε τα παραπάνω λεγόμενα να αποτελέσουν τροφή για σκέψη είτε σας πείθουν είτε όχι, ούτως η άλλως δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε τη γνώμη κανενός καθώς όποιος είναι να έρθει στη συναυλία θα έρθει και όποιος είναι να μην έρθει δεν θα έρθει.
Αυτά τα λίγα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και καλή συνέχεια σε όλους.
MUSIC BOX TEAM