Brutal Assault 2009

Λοιπον εγκυροτατες πηγες λενε για προσθηκη μερικων ακομα ονοματων και κατα 90% 2 απ αυτα θα ναι οι Cynic και Severe Torture.Σουπερ!!!

Μετα την ακυρωση των Κrisiun χρειαζοταν κατι αναλογα heaaaavvvvyyyy για την περισταση.

Α και για οσους απο εμας που θα παμε δεν το εχουν συνηδητοποιησει…

ΘΑ ΔΟΥΜΕ GADGET!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

oxi :S κατι που δεν εχουμε δει γμτ. πλζζζζζζζζζ. αδαφσδφσαφασ

λογικα θα τους χωσουν αργα βραδι μετα τους χεντλαινερς οπως εκαναν με τους neurosis περσι. Και απο κατω θα χουμε μεινει καμια χιλιαρα…

Λοιπον ακου σκηνικο…

Wacken 2006 γυρω στις 21:30 επαιζαν στη Μεγαλη σκηνη οι COB,πανικος χαμος και γενικα αν εκεινη τη χρονια το φεστιβαλ μαζεψε 70 χιλιαρικα την ωρα των Bodom τα 45 βρισκονταν σε παροξυσμο.Στα καπακια λιγο μετα τις 23:00 βγηκαν στη διπλανη σκηνη οι Frost.Φοβερη ατμοσφαιρα, τελεια ωρα για να τους δεις,γαματο ηχο ΑΛΛΑ μολις λιγες σειρες πιστων οπαδων να τους παρακολουθουν με ενδιαφερον και δεος(προφανως).Σε καποια φαση γυριζω πισω το κεφαλι μου και βλεπω μια παρεα απο πιτσιρικαδες να καθονται κατω οκλαδον και να κοιτανε με μια βαρεμαρα και απορεια συναμα για το τι στο καλο ηταν αυτο που εβλεπαν.

η πλακα συνεχιζεται…μετα τους Frost στην ιδια σκηνη ανεβηκαν οι Amon Amarth και τα εν λογω πιτσιρικια μαζι με καμια 50 χιλιαδες ακομα ξαφνικα γεμισαν το χωρο μπροστα απο το ΒΜ stage.και μιλαμε για 1 τα μεσανυχτα.[-X[-X

*Αν και οφειλω να ομολογησω οτι οι ΑA εκεινο το βραδι πηραν κεφαλια.

Γενικα κεφαλια παιρνουν στα λαηβ και αφου δεν τους ειδα παλιοτερα,δεν με ψηνει πλεον.
Οχι λογω αποδοσης οσο τραγουδιων.

Οσον αφορα τους Frost,οι ΑΑ ειναι μια χαρα εμπορικοτερο ονομα πλεον.
Και οι COB.

Bump! Επέστρεψα σήμερα. Το φεστιβάλ δεν υπάρχει!
Υπερπόστ και φωτό αύριο.

Anaal Nathrakh ειδες; Σκισανε; Μονο αυτο πεσμ.

Ανεβασε φωτος απο Biohazard ρε!!!

Δωσε πραμα στο λαο.

To μονο που εχω να πω για το φεστιβαλ ειναι οτι ηταν αποστομοτικο!!!
Τιποτα λιγοτερο.

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι Suffocation ειναι αυτη τη στιγμη η κορυφαια λαιβ μπαντα στο πλανητη(τουλαχιστον για μενα).Ειχα να τους δω 5 χρονια αλλα αυτη τη φορα τους ευχαριστηθηκα 10 φορες περισσοτερο.παιζοντας το μισο Effigy και αλλα τοσα περιπου απο το καινουργιο (+ τα Thrones of Blood,Catatonia) απλα θριαμβευσανε!!!Ολα τα λεφτα η εμφανιση φαντασμα την επομενη του φεστιβαλ σε μια τρυπα καπου εξω απο το κεντρο της Πραγας οπου παραδωσαμε ψυχη και σωμα!!!Mοναδικο παραπονο οτι δεν επαιξαν τα Pierced from Within,Funeral Inception αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι.

Κορυφαιες μπαντες του φεστιβαλ Pestilence,Psycroptic,Brutal Truth,Immortal,Marduk,Misery Index(σε θεμα ξυλου η δευτερη καλυτεροι πισω απο Suffo),Τhe Faceless,Vomitory και Οrphaned Land.

Κρυφα χαρτια του φεστιβαλ σαφεστατα οι Βrujeria,Anaal Nathrakh(Dave Hunt=:respect:)παρα το οτι το σετ των δευτερων θα μπορουσε να ναι και καλυτερο.
Ισως να ηταν και οι The Red Chord αλλα αυτους τους εχασα οποτε δεν μπορω να πω.

Προσωπικη απιστευτη εμπειρια το πρωινο δυναμιτης του γιγαντα Shane Embury που ειχα την τυχη να δω να καταβροχθιζει σε κλασματα δευτερολεπτου!!!

Περισσοτερες λεπτομεριες ,φωτογραφιες εντος των επομενων ημερων.

ulver
http://img199.yfrog.com/img199/4874/10082009209.jpg



για λονδίνο ψήνεται κανείς;

ANAAL NATHRAKHHHHHHHHHHHHHHH! τραβηξα και βιντεο ωραια και τυπικη διοργανωση, oi suffocation και οι brujeria τα έσπασαν. Γενικά γυρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οταν θα έχω χρόνο θα γράψω παραπάνω :smiley:

Υπερποστ part 1

[SIZE=“5”]BRUTAL ASSAULT 14, Φρούριο Josefov, Τσεχία[/SIZE]

[SIZE=“3”]Μέρα 1η (6 Αυγούστου)[/SIZE]

Είχε προηγηθεί μια επεισοδιακή βραδιά στην Πράγα, όπου το χόστελ που είχαμε κλείσει μας έπαιξε πουστιά (Athens deja-vu 1) με αποτέλεσμα να τρέχουμε βραδιάτικα φορτωμένοι διασχίζοντας με τα πόδια τη μισή Πράγα για να βρούμε άλλο την τελευταία στιγμή και καταλήξαμε νηστικοί (το να βρεις οτιδήποτε φτηνό στην Παλιά Πράγα είναι πιο απίθανο κι απ’το να βρεις βενζινάδικο στο βράχο της Ακρόπολης) σε πανάκριβο χόστελ μέσα στον πανικό από τουρίστες.

Έχουμε πει όμως πως ο Ελληνάρας επιβιώνει παντού αν πρόκειται για συναυλίες, οπότε κάτα το μεσημεράκι φτάνουμε με τρένο στο Χραντεκ Κράλοβε. Μια φοιτητούπολη στην ανατολική Τσεχία (130 χλμ από Πράγα), η οποία έχει αδειάσει για το καλοκαίρι και αυτές τις μέρες έχει κατακλυστεί από μαυροφορεμένους ταξιδιώτες για το Brutal Assault. Βρίσκω τον Inhuman Guitar, όλη η παρέα μπαίνει στο τρένο για το χωριουδάκι Γιάρομερ, και μετά από κάνα 20λεπτο περπάτημα φτάνουμε στο παλιό φρούριο Γιόζεφοβ, το χώρο του φεστιβάλ.

Σημειωτέον, όλη την προηγούμενη βδομάδα η Τσεχία χτυπήθηκε από πρωτοφανές κύμα καύσωνα, κάτι που έχει μετατρέψει το Γιόζεφοβ σε παραλία Βάρκιζας (Athens deja-vu 2), με τα μαγιό, της σαγιονάρες και τα συναφή να έχουν την τιμιτική τους. Όχι ότι μας χαλάει να βλέπουμε σχεδόν ημίγυμνες τσέχες βέβαια, αλλά αμα σκεφτούμε πως το rockwave ακυρώθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής, ε δεν πάμε καλά!

Πρώτη μπάντα που βλέπουμε ο Darkane. Δεν καταφέρνουν να κρατήσουν την προσοχή μου, οπότε η ανάγκη για τις πρώτες μπύρες με ωθεί στο μπαρ. Συνέχεια με Carnifex, που παίζουν καλά, δεμένα, αλλά και κοινότυπα, αλλά τα πράματα αρχίζουν να σοβαρεύουν κατά τις 6 παρά…

Sadus
Ξεκινούν με ήχο ανύπαρκτο ήχο (Athens deja-vu 3), αλλά προς το τέλος τα πράματα στρώνουν. Παρότι το φεστιβάλ έχει γενικώς πάρα πολύ καλό ήχο, αυτοί είναι οι μόνοι που χαντακώνονται. Ο Steve Di Giorgio παρότι γερασμένος παραμένει Θεός του metal, και η μία κομματάρα διαδέχεται την άλλη. Άξιοι. Καπάκια με το τέλος του σετ μεταφερόμαστε δίπλα.

Rotting Christ
(Athens deja-vu 4). Η πρώτη μπάντα που ξεσηκώνει τον κόσμο. Βρίσκω την Trelen μπροστά, και δεν πιστεύουμε αυτό που γίνεται. Μαζική ανταπόκριση, singalongs, γενικώς ένας ψιλο-χαμός. Πραγματικά αυτή η μπάντα παίζει μπάλα στο τσάμπιονς λίγκ. Σετλιστ βασισμένο κυρίως στα τελευταία τους, αλλά όταν πέφτει Sign of Evil Existence & King of a Stellar War γίνεται της πόπης.

Madball
Τους είχα δει το 2001 στο Αν σ’εκείνη την “τελευταία” συναυλία τους. Η ιστορία με το reunion ένα χρόνο μετά με είχε ξενερώσει, αλλά το βουλώνω, γιατί οι εδώ παίρνουν κεφάλια. Απίστευτη απόδοση, Set it Off, κλείσιμο με Pride, από κάτω το ξύλο της αρκούδας (μπορεί το τσέχικο κοινό να είναι ξενέρωτο, αλλά όταν ανοίγει πιτ δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό “γύρω-γύρω-όλοι”). Σηκώνονται και τα πρώτα σοβαρά σύννεφα χώματος (Athens deja-vu 5). Η έκπληξη της ημέρας.

Η ώρα έχει πάει 8, και την κάνουμε για μάσα. Χάνω Orphaned Land και το μεγαλύτερο σετ των Pain αλλά πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις για τη συνέχεια. Λίγο που είδα από τους τελευταίους πάντως, είχαν καλή απόδοση, αλλά τα κομμάτια τους παραμένουν για τα πανηγύρια. Peter άσε το Βανδή-Μέταλ και ξαναβάλε μπρος τους Hypocrisy άμεσα!

Biohazard
Headliners της πρώτης μέρας. Κλήθηκαν να καλύψουν το κενό της ακύρωσης των Fear Factory. Στα μάτια μου δεν τους πλησιάζουν καν, αλλά είναι μεγάλη μπάντα σίγουρα. Original line-up, παίζουν όλα τα hits τους, ξεκίνημα με Shades of Grey (Τι να λέμε τώρα), Five blocks to the subway, How it is, διακοπή και επιστροφή με Punishment (ΑΟΥΑ!), αλλά ο Seinfeld λέει τις υπεραπίστευτες μαλακίες ανάμεσα στα κομμάτια. Για το τέλος (ήταν η τελευταία συναυλία της περιοδείας) ανεβάζουν καμιά 20-αριά γκόμενες στη σκηνή και παίζουν διασκευή Ain’t goin’ out like that από Cypress Hill. Ωραία φάση δε λέω, αλλά αν αυτά γίνονται σε κάθε λάιβ τους, μάλλον μιλάμε για τους Manowar του Hardcore.

Με το τέλος της εμφάνισής τους, ανακοινώνεται πως έγινε τράμπα στο πρόγραμμα και στη θέση των Cynic θα εμφανιστούν οι Brutal Truth. Oι πρώτοι θα παίξουν στις 2.00 τη νύχτα, οπότε συνειδητοποιώ πως δεν είναι γραφτό να τους δω ποτέ.

Brutal Truth
Καϊλα σκέτη! Ο Dan Lilker είναι απλά θεός, ο Kevin Sharp είναι ο Νικόλας Πατέρας με καουμπόικο καπέλο, τσιτωμένο μπουλντοζέ grindcore και τα μυαλά στα κάγκελα. Ο Sharp κάνει και Παττον-ικά κολπάκια με μικρόφωνα στο στόμα κλπ. Ηγέτες!

Δεν είδα:
Flowers for whores, Lucifer Principle, War from a harlots mouth, orphaned land, turisas, mithras, Cynic

part 2

[SIZE=“3”]Μέρα 2η (7 Αυγούστου)[/SIZE]

Σκάω μύτη στο Γιόζεφοβ κατά τις 13.20 ενώ ήδη έχουν εμφανιστεί 6 μπάντες (!!!). Ο Inhuman μου λέει πως οι Psycroptic πήραν κεφάλια και δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω, εγώ όμως έχω έρθει να δω τους επόμενους.

Negura Bunget
Δεν ξέρω τι παίχτηκε τελικά με τις αλλαγές μελών, εγώ την ίδια μπάντα που έπαιξε και στο Roadburn βλέπω, το τελετουργικό black metal τους αποδίδεται και πάλι άψογα, τα φολκ ξυλόφωνα κλπ είναι εδώ, αλλά κάτω από την ντάλα και με θερμοκρασία που πλησιάζει τους 30 βαθμούς είναι αδύνατον να τους εκτιμήσεις.

Vomitory
Αντίθετα, το μπετονιέρα-death-metal αυτών εδώ λειτουργεί μια χαρά. Τα συννεφα σκόνης επανεμφανίζονται, το πιτ είναι εδώ, παίζουν με κέφι και τσαμπουκά, γαμάνε!

Gadget
Μόνο Gadget που λέει κι η Trelen, ο τραγουδιστής προέρχεται από ατύχημα και βγαίνει με πατερίτσα, λυσσασμένο χτικιάρικο grind, άξιοι!

Grave
Τα πράματα ζορίζουν. Χαμός στο πιτ, οι death metal ύμνοι σκάνε ο ένας μετά τον άλλο, κλείσιμο με Soulless, μεγάλη μπάντα!

Κάπου εδώ ανακοινώνεται ότι οι Dagoba ακύρωσαν. Στον πούτσο μας, αλλά ήθελα αυτό το διάστημα να αράξω λίγο, ενώ τώρα έχουν μετακινιθεί όλοι προς τα έξω. Τεσπά.

Atheist
To τεχνικό τους στυλ δεν προκαλεί τόσο πανικό όσο των προηγούμενων, ο Tony Choy έχει σκάσει μύτη με πράσινη φορμίτσα σαν να γύρισε από τζόκινγκ, αλλά είναι όλοι τους παιχταράδες και παίζουν κλασικά κομμάτια. Γαμάτοι.

Beneath the Massacre
Ημουν για να την κάνω για μπύρες, ο Inhuman με έπεισε να μείνω. Και δεν το μετάνιωσα. Χαμός στο πιτ, το υπερτεχνικό brutal death τους προκαλεί μαζική υστερία. Αποστομωτικοί.

Pestilence
Δεν ξέρω τι είχε παιχτεί στην Αθήνα και κράζατε όλοι, εδώ εμένα μου φάνικαν υπεργαμάτοι. Ο Tony Choy είναι και πάλι εδώ με τη φορμίτσα του, οι κομματάρες σκάνε από παντού. Δεν παίζουν Stigmatized, αλλά αποζημιώνουν με Land of Tears. Αν μιλούσε κι ο Mameli lιγότερο θα’ταν τέλεια.

Brujeria
Η έκπληξη! Από το πουθενά σκάνε οι Μπρουχερρρίια και προκαλούν σεισμό στο κοινό. Τα σύννεφα χώματος κρύβουν τη σκηνή, στην κιθάρα ο Shane Embury (Napalm Death), στο μπάσο (κόβω το χέρι μου πως είναι) ο Jeff Walker (Carcass). Απευθύνονται στο κοινό μόνο στα ισπανικά, Punk/Crust καταιγισμός, Μachette, και κλείσιμο με την προηχογραφημένη διασκευή στο Macarena!

Opeth
ποψινοί headliners. Τους βλέπω λίγο, ενώ τρώω πίτσα. Καλά παίζουν, αλλά ούτε τώρα μού λένε τίποτα τα τραγούδια τους.

Testament
Οτι είναι θεοί, το ξέρουμε. Οτί λάιβ είναι θεότεροι, κι αυτό το ξέρουμε. Εμφάνιση παρόμοια με αυτή της Αθηνας, αλλά με άψογο ήχο, απότε καταλαβαίνετε…

Ulver
Η παράταιρη νότα του φεστιβάλ. Από τα κομμάτια που παίζουν αναγνωρίζω μόνο το porn piece, 6 άτομα επί σκηνής, ψαγμένα visuals στις γιγαντοοθόνες. Trippy καταστάσεις, αλλά είναι δεδομένο πως δεν κολλάνε. Σε κάνα Roadburn θα’ταν καλύτερα. Το κοινό είτε αποχωρεί, είτε κοιτάει σα χαζεμένο, είτε περιμένει στα μπαρ. Α, κι ένας μεθυσμένος Τσέχος χορεύει ζεμπεκιές και κάνει καμάκι. Στην Ελλάδα ίσως και να τρώγαν μπουκάλια σε ανάλογη περίπτωση…

Dark Funeral
Γελάει ο κόσμος.

Δεν είδα: Action, Casketgarden, Forgotten Silence, Obscura, Depresy, Psycroptic, Vreid, Novembers Doom, Evergreen Terrace

part 3

[SIZE=“3”]Μέρα 3η (8 Αυγούστου)[/SIZE]

Η κούραση της προηγούμενης μέρας μάς βγαίνει, με αποτέλεσμα να χάσουμε Red Chord & Cripple Bastards. Shit!

Hate Eternal
O Erik Rutan είναι εμβληματική μορφή του Death Metal, ο ήχος καθαρός, οπότε καταλαβαίνουμε το παίζει, το λυσσασμένο υλικό τους αποδίδεται άψογα. Ωραίοι!

Raunchy
Προσφατοι In Flames Γ’ Κατηγορίας. Ώρα για μπύρες.

Misery Index
Με μια απίστευτη δισκάρα στη βαλίτσα, έρχονται και μας παίρνουν τα κεφάλια. Απίστευτοι, γαμάνε, ενώ όλα τα λεφτά ο κιθαρίστας που μιάζει με 60χρονο Dimebag σε speed overdose! Γάμησαν!

Anaal Νathrakh
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ! ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ! Λάιβ τα black metal στοιχεία υποχωρούν, και το παροξυσμικό grind έρχεται στην επιφάνεια. Ο vitriol επί σκηνής είναι ΘΕΟΣ, ενώ τα καταφέρνει καλά και στα καθαρά (σχεδόν epic metal) φωνητικά. Σετλιστ από όλα τα άλμπουμς, στο Do Not Speak γίνεται της καριόλας.

Suffocation
ΘΕΟΙ! Κατά γενική ομολογία, η κορυφαία μπάντα του φεστιβάλ. Είμαι τρισμέγιστος μαλάκας που τους έχασα στην Αθήνα, αλλά εδώ παίρνω το αίμα μου πίσω. Χαμός από κάτω. Συγκλονιστική εμφάνιση, η επιτομή του death metal live, liege of inveracity, catatonia, infecting the crypts, ΘΕΟΙ!

Immortal
Headliners της τελευταίας μέρας. Έχουν τον Apollyon (Dodheimsgard, Aura Noir) στο μπάσο, Παίζουν τα κλασικά τους κομμάτια, εκρήξεις, ο Abbath κάνει και κολπάκια με φωτιές, τους τα ανταποδίδουν και οι οπαδοί τους, αλλά τι να μας πούνε όταν έχει προηγηθεί τέτοια εμφάνιση από τους Suffocation!

Walls of Jericho
Η Kandace από ασχημούλα έχει μεταμορφωθεί σε γκομενέτο περιοπής, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου σε τσαμπουκά και οργή. Παίζουν με μεγάλη λύσσα και ωθούν το κοινό σε συνεχή circle pits. Ωραίοι!

Marduk
Δεν ήξερα τι να περιμένω, πάντως ο Arioch είναι πολύ επιβλητικός frontman. Αναμφίβολα τον προτιμώ από τον Legion. To μόνιμο παράπονό μου είναι ότι τα καλύτερα κομμάτια τους δεν τα παίζουν λάιβ. Με αποζημιώνουν με ένα Of Hell’s Fire πάντως. Δυνατοί!

Δεν είδα:
Black Bomb A, FDK, Agathodaimon, Gama Bomb, Ashes You Leave, Red Chord, Cripple Bastards, Ador Dorath, Faceless, Ghost Brigade, Evile, Atrox, Sxepticism, Eternal Deformity

και γαμω τις ανταποκρισεις!!! μπραβο ρε μαν!!
αλλα εδω μου τα χαλας:
“Walls of Jericho
Η Kandace από ασχημούλα έχει μεταμορφωθεί σε γκομενέτο περιοπής, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου σε τσαμπουκά και οργή.”

μηπως μπηκαν καπνοι στα ματια σου?? στο with full force πριν απο κανα μηνα εγω ειδα να μεταμορφωνεται σιγα σγια σε αντρα, τριχα μεχρι τον αγκωνα, μπουτι σαν του καραγκουνη και δε σημαζευεται…
παντως η τυπισα μαμαει μανες!! (και στην κυριολεξια ισως:P)

Έλα ρε μια χαρά γκόμενα είναι, αν και όντως έχει μπράτσα μπετατζή.

Συνεχίζουμε:

Brutal Assault After Party:
[SIZE=“4”]Suffocation, Atrox, Ghost Brigade[/SIZE]
Exit Chmelnice, Πράγα, 9/8/2009

Λίγο πριν τελειώσει η τελευταία μέρα, μαθαίνουμε ότι έχει και συνέχεια στην Πράγα. Τιμή εισητιρίου 16 ευρώ, αλλά για όσους έχουν βραχιολάκι ΒΑ υπάρχει έκπτωση και το εισιτήριο φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 4 ευρώ! Εννοείται πως χέζουμε τη βόλτα στην Πράγα για να ξαναδούμε Suffocation!

Το κλαμπ είναι στο προάστειο Praha 3 αλλά φτάνουμε εύκολα με τραμ. Χώρος λίγο μικρότερος από το texas (ή όπως διάολο λέγεται τώρα) με αστείο εξαερισμό, αλλά πολύ καλή υπερυψωμένη σκηνή, φτηνές μπύρες και καθαρές τουαλέτες.

Μπαίνουμε λίγο αφότου τελειώνουν οι Ghost Brigade, αράζουμε, και μετά από λίγο βλέπουμε Atrox που τους χάσαμε στο φεστιβάλ. Συμπαθητικότατο progmetal και πολύ συμπαθής η φιγούρα του μονόχειρα τραγουδιστή.

Στο κλαμπ είναι βαριά 50 άτομα εκ των οποίων 8 έλληνες και 10 μεθυσμένοι άγγλοι. Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν βγήκαν οι Suffocation! Η αποθέωση του “good friendly violent fun”. Moshing, circle-pits, το stage-diving έχει την τιμιτική του αφού δεν υπάρχουν σεκιουριτάδες (πρέπει να βούτηξα κάπου 10 φορές!) οι Suffocation παίζουν παρόμοιο σετ με χτές (+ 1-2 κομμάτια αν θυμάμαι καλά). Γενικώς ΧΥΣΙΜΟ σκέτο! Υπερκάλτ σκηνικό!

Συνολικά για το φεστιβάλ:

  • Η μέση μου και οι ώμοι μου είναι διαλυμένοι, ήπια αμέτρητες ποσότητες μπύρας (σε λογικές τιμές), αλλά είναι ΧΥΣΙΜΟ λέμε!

  • Φέτος το λαιναπ δεν ήταν τόσο δυνατό όσο πέρσι, με αποτέλεσμα να έχει λιγότερο κόσμο (12-13.000 φέτος, 14-15.000 περσι) αλλά μας αποζημίωσε ο καλός καιρός.

  • Η αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου από πέρσι δεν έγινε στο ντούκου, αλλά έφερε φρουρούμενο φωτισμένο κάμπινγκ (μετά το περσινό πλιάτσικο που έγινε στους εκδρομείς), ιδιωτικά ταξί που μετέφεραν τον κόσμο στο Χραντεκ Κράλοβε με χαμηλό αντίτιμο και αρκετές βελτιώσεις.

  • Ρισπέκτ σε όλους τους Έλληνες που ανέβηκαν φέτος. Πρέπει να ήμασταν κάπου 25 έλληνες πάνω. Χαιρετισμούς στα παιδιά από τη Λάρισα.

  • Το μπλουζάκι μου Dead Congregation που έγινε αντικείμενο θαυμασμού από κάποιους ψαγμένους ξένους.

  • Γι όσους αναρωτιούνται ακόμα αν το φεστιβάλ αξίζει, θυμηθείτε σε ποιά χώρα γίνεται, και ανοίξτε το σπόιλερ :smiley:






Καλοπερασες κωλοπαιδι και καλα ξηγηθηκες.

Ποτε ανακοινωνεται η περιοδεια Suffocation το κερατο μου :x

Συμφωνω και επαυξανω μ οτι εγραψε ο Μπλιντιν, μ εξαιρεση τους Darkane, που εγω προσωπικα τους γουσταρα και πιστευω οτι το γεγονος οτι επαιζαν τοσο νωρις και με μολις 30 λεπτα στη διαθεση τους τους αδικησε.A επισης Dark Funeral παρα την υπερβολη και τη διαθεση τους ν αποδειξουν ποσο μπλακ μεταλ ειναι παιζουν αρκετα καλα και με καλυτερο ντραμερ απ οτι οι Μarduk(Fredrik come back).

παμε λοιπον με σετλιστς part 1 (οτι θυμαμαι δηλαδη μιας και ο ρυθμος που μεταφερομασταν απο τη μια σκηνη στην αλλη ηταν ικανος να προκαλεσει πολλαπλα εμφραγματα).

Suffocation
Liege Of Inveracity
Jesus Wept
Effigy of the forgotten
Infecting The Crypts
Habitual Infamy
Thrones Of Blood
Catatonia
Blood Oath
Cataclysmic Purification
Come Hell or High Priest

Marduk

Wolves
On Darkened Wings
Still Fucking Dead
Beyond the grace of god
Azrael
The Leveling Dust
Cold Mouth Prayer
Of Hell’s Fire
Baptism By Fire
Materialized In Stone
With Satan and Victorious Weapons
Throne of rats

Opeth
Ghost of perdition
Deliverance
The Leper Affinity
Closure
Heir Apparent
The Lotus Eater

Psycroptic
A Calculated Effort
O(b)servant (Χυσιμο απλα)
Horde in Devolution
Initiate
Ιmmortal Army Of One


Immortal

Sons Of Northern Darkness
The Sun No Longer Rises
Tyrants
Damned In Black
Blashyrkh
One By One
Solarfall
Unsilent Storms in the north Abyss
Withstand the fall of time
Battles in the north
Beyond the north waves
Unholy Forces of Evil

Testament
The Preacher
Disciples Of the Watch
Practice What you Preach
Over the wall
Three days in Darkness
Alone in the dark
More Than Meets the eye
D.N.R.
The Formation Of Damnation
Into The Pit
Apocalyptic City
The New Order

Obscura

Επαιξαν μονο απο το Cosmogenesis

Dark Funeral
Vobiscum Satanas
An apprentice of Satan
Godess of Sodomy
King Antichrist
Atrum Regina
The arrival of Satans Empire
Secrets Of The Black Arts
Hail Murder(καλυτερη εκτελεση του σετ τους !!!)

Anaal Nathrakh
Bellum Omnium Contra Omnes
The Final Absolution
Do Not Speak
In the Constellation of the Black Widow
The Lucifer Effect
Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen
The Destroying Angel
*Σιγουρα επαιξαν κι αλλα απ το καινουργιο απ το οποιο δεν θυμαμαι τιτλους γιατι δεν το χω ακουσει καλα.


Ηate Eternal

To know our enemies
Praise of the Almighty
King of all kings
Bringer Of Storms
I Monarch
Hell Envenom
Powers that be
Behold Judas
και 2-3 ακομα που αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι

Grave
Christi(ns)anity
You ll never see
Souless
Into the grave
Bloodpath
Deathstorms

The Faceless
Xenochrist
The Shape Shifters
Legion of the Serpent
An Ancient Covenant
Coldly Calculated Sesign
An Autopsy
Ghost of a Stranger

Misery Index
Partisans Of Grief
Theocracy
Ghosts of Catalonia
The Arbiter
Rulling Class Canceled
Traitors
Conquistadores
Pandemican

Vomitory
The carnage Rages On
Serpents
Revelation Nausea
The Voyage
Blood Rapture
Possessed
Chaos Fury(πολυ ξυλο,πολυ ξυλο !!!)

  • 2 ακομα που δε θυμαμαι

Παρτε αυτες απο μένα γιατι βαριεμαι να ανεβαζω αλλού

http://www.facebook.com/album.php?aid=99231&id=762113281&l=33bc3dc638