Disturbed @Release Athens Festival 30/6/2019

To Release Athens 2019 παρουσιάζει τους Disturbed , μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα “ισοπεδώσουν” την Κυριακή 30 Ιουνίου το Κλειστό Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο), αποδεικνύοντας γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal!

Από την ίδρυσή τους το 1996 και έως σήμερα, με περισσότερες από 17 εκατομμύρια πωλήσεις, οι Disturbed έχουν πετύχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ με πέντε σερί κυκλοφορίες δίσκων τους να κάνουν ντεμπούτο στην κορυφή του chart των ΗΠΑ, κάτι που μόνο οι Metallica έχουν καταφέρει. To φετινό τους album, “Evolution”, θεωρείται ένα από τα καλύτερα της καριέρας τους, ενώ το πρώτο single, “Are you Ready”, είναι το όγδοο νο 1 τους στο Mainstream Rock Chart.

Με παράλληλες και συνεχείς sold-out περιοδείες και μια σειρά από κλασικά hits, είδαν τη φήμη τους να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη το 2015 με την καταπληκτική διασκευή τους στο “The Sound of Silence” που έκανε το όνομά τους ακόμα πιο διάσημο αποτελώντας, μέχρι και σήμερα, ένα από τα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα κομμάτια στα ραδιόφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς, για τους πολυπληθείς fans τους, οι Disturbed παραμένουν μια ασταμάτητη heavy μηχανή, πανέτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.

David Draiman (φωνή), Dan Donegan (κιθάρα), Mike Wengren (ντραμς), John Moyer (μπάσο), αχώριστοι από την πρώτη στιγμή, ξεκινούν τον Ιανουάριο ακόμα μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία η οποία θα καταλήξει στην Αθήνα. Έως τότε, ακούστε πολύ δυνατά τραγούδια όπως τα “Down with the Sickness”, “Are You Ready”, “Stricken”, “The Sound of Silence”, “Ten Thousand Fists”, “Vengeful One”, “Indestructible”, “Inside The Fire” και προετοιμαστείτε για την μοναδική βραδιά που θα ζήσουμε όλοι, την 30η Ιουνίου, στο Κλειστό Φαλήρου!

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/11, στις 10:00 το πρωί, προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτήριων. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία, ενώ η καταληκτική τιμή, στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 45 ευρώ.

Τα μέλη του fan club των Disturbed θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με προτεραιότητα, από τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης 20/11 μέχρι τις 17:00 της Πέμπτης 22/11.

Διάθεση:

  • Τηλεφωνικά / στο 11876
  • Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr
  • Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Disturbed + more (tba)

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 1000 θέσεων.

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

1 Like

Για φυσικά εισιτήρια από Reload μόνο ε;

Εκεί που λέει φυσικά σημεία πας και στο εκτυπώνουν. Τώρα άμα εννοείς hard copy δεν ξέρω αν εχει κάπου.

μπράβο στο release που φέρνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα

ωραία μπάντα , λογικά θα είμαι εκεί

4 Likes

Πέρσι δεν είχα πάει, αλλά πρόπερσι που είχα πάει έδιναν hard copy με το που έμπαινες μέσα.

1 Like

Ναι για hard copy εννοώ.
Κλασικό εισιτήριο με υδατογράφημα.
Θα τους κάνω κανένα τηλέφωνο για να μάθω

Λοιπόν μάγκες. Όπως βλέπουμε εδώ, special guest στους Disturbed είναι οι ΤHREE DAYS GRACE. Τρομερή μπαντάρα που για μένα την τελευταία τριετία έχουν καλύτερα άλμπουμς από τους Disturbed. Για μένα ξαναλέω. Παρεμπιπτόντως, πριν 2 μήνες είχα ανεβάσει στο thread με τα τραγούδια που ακούμε τώρα την τραγουδάρα Painkiller (καμία σχέση με το γνωστό άσμα των Priest).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ: Στην Ελλάδα οι Disturbed θα έρθουν μαζί με τους Three Days Grace όπως στις υπόλοιπες χώρες ή μπα?

Είναι όπου έχει αστερισκο. Τώρα αν το ριλις τους κάνει πρόταση και για εδώ αυτό είναι άλλο.

1 Like

και όλες είναι στην αμερική, αρα ΟΧΙ.

1 Like

Όντως το support αφορά το αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας (τυχεροί Αμερικάνοι). Πάντως οι Three Days Grace έρχονται και στην Ευρώπη και θα παίξουν δύο shows στη Γερμανία (Rock Am Ring και Rock Im Park). Φαντάζομαι ότι θα προστεθούν και άλλες ευρωπαϊκές ημερομηνίες. Μου φαίνεται λίγο χαζό να έρθουν από Αμερική μόνο και μόνο για 2 shows στη Γερμανία.

Κάτι άλλο τώρα. Ξέρουμε το κλειστό του Φαλήρου τι λέει από ήχο?

τσιγκος, αμα γκαζώσεις ΧΑΛΙ 2 φορές που έχω δεί.

Κι εγώ δεν θυμάμαι να είχε καλό ήχο σε Bad Religion/FNM

Bad Religion/Faith No More από τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει, αλλά αυτό ήταν το 2010. Τις δύο τελευταίες φορές, Kraftwerk πριν λίγους μήνες και Cave πέρσι, ήταν σεμιναριακός.

ε πιο χαμηλες εντάσεις, ίσως και οχι τόσο παρτα ήχος - βσκ αμα αντηχήσει οτι και να αντιχήσει, χέσε μέσα αν δεν έχει μονωση στους τοίχους. Είχα δεί εξω ενα πανεμορφο κυκλικό χώρο - όλο μέταλλο όμως. Γκάζωσε μια μπάντα και ήταν εντελώς ΓΤΠ απο τις αντηχήσεις, εκτός απο μπροστά απο τον ηχολήπτη που την ψιλοπάλευε.

Εξαιρετικο ονομα σε κακο timing νομιζω,το νεο αλμπουμ τους ηταν λιγο φολα

Δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ καλό timing… Μια μετριότητα πάντα. Σχεδόν είκοσι χρόνια ενάμιση τραγούδι όλο και ολο

2 Likes

Χτες πηρα χαμπαρι οτι ειχε γινει καποιος χαμος (500Μ views :thinking:) με τη διασκευη τους στο sos, κυριως απο κοσμο που αγνοουσε την υπαρξη του κομματιου. Οκ καλη η διασκευη αλλα λιγο παραπανω που ακουσα δεν ειναι του γουστου μου. Δε θα με χαλαγε να τους εβλεπα καπου σαππορτ, διαβασα οτι ειναι καλοι λαιβ.

2 Likes

Με ολο το σεβασμο παντως καπου κατανταει κουραστικη η αμφισβητηση κ η ειρωνεια (οχι αποκλειστικα σε αυτο το φορουμ, αναφερομαι γενικοτερα στα s.m. ) για μπαντες τυπου Disturbed.
Απολυτα σεβαστο να μην αρεσουν σε καποιους αλλα δεν γινεται να αμφισβητειται το μεγεθος τους.
Κσι εμενα μπορει να μην μου αρεσουν οι zz top η οι Manowar (μην βαρατε) αλλα δεν μπορω να παραβλεψω πως προκειται για τεραστιες μπαντες κ σιγουρα δεν θα κραξω ενα ενδεχομενο live τους εδω.
Γενικοτερα, αυτο που θελω να πω ειναι πως μας αρεσει δεν μας αρεσει, οποιαδηποτε μπαντα απο τον χωρο του σκληρου ηχου μας επισκεπτεται, καλο ειναι να αντιμετωπιζεται θετικα.

8 Likes

Όσο και αν “πρέπει” να αντιμετωπίζονται θετικά τετοιες επισκέψεις, οι γνώμες του καθενός δυστυχώς ή ευτυχώς μπορούν θεωρητικά να εκφράζονται.

3 Likes

Κοιτά πεινασμένοι δεν είμαστε. Πχ γενικά έχω δεί σχεδον τα πάντα που θα ήθελα να δω, επειδη έχω βγεί σε πάρα πολλά φεστιβάλ με φιλαράκια. Αλλά κάθε φορά που φέρνουν εδω κάτι “αδιάφορο” επειδή είναι στη μόδα, προφανώς δεν φέρνουν κάτι πιο παλιακό. Θα μου πείς πόσες φορες να φέρουν ακόμα πχ Scorpions και θα έχεις δίκιο, αλλα σκεψου ποσα άλλα δεν φέρνουν. Απλά πιστευώ οτι θα πάει ΣΧΕΤΙΚΑ απάτο το όλο αυτο ακριβό πακέτο. Αν σκάσανε και όσα θέλανε αρχικά οι Manowar, θα κλάψουν, αλλά ας περιμένουμε και θα δούμε. Manowar θα ανέβω Βουλγαρία που ΣΙΓΟΥΡΑ θα παίξουν. Για κανένα Helloween αν φέρει ο didis ή κανενα βασιλιά να κατέβω επίσης. Τα άλλα, η είναι ακριβά, ή πολυ σερνάμενα επι σκηνής ή τα έχω δει αρκετές φορές. Whitesnake, maiden όλα αυτά … Rainbow αν φερνανέ θα ήταν καλή μαγκιά που παίζουν κατι σοου και ο μπλάκμορ είναι σπάνιος. θα είχαν 10 + μεσα στο νερό.