Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Αδάμαστος - Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα

'Η πως αλλιως μπορεις να κανεις μια ταινια με 10 χιλιαδες ευρω και αυτη να
μην εχει να ζηλεψει τιποτα απο ακριβοτερες παραγωγες.Ομολογω οτι δεν περιμενα να μ’αρεσει τοσο η ταινια.

Εχει τις ‘φτηνες’ στιγμες της,εχει κακη ηθοποιια απο μερικους αλλα διαολε εχει και αλλες ατοφιες στιγμες που σταζουν επικουρα και αγνη γκαβλα.Παρα πολυκαλη δουλεια.Δεν θα την ελεγα ταινιαρα ολκης αλλα δεν μπορω να κρυψω οτι μ’αρεσε και ανετα την ξαναβλεπα.

Προφανως και την ειδα συνοδεια μπυρας ε.Αν ειχα και κανα μπουτι χοιρινο
θα ηταν ακομα καλυτερα!

…πο πο ψήθηκα…θα την δω, και χωρίς τα παρελκόμενα:p :slight_smile: :!:

…τι άλλο να δω Πρωτοχρονιάτικα…Lemmy

:):!:

[B][U]Citizen Kane[/U][/B]

Εξαιρωντας το πρωτο μισαωρο,προκειται για μια πολυ ωραια,ενδιαφερουσα ταινια.

Είδα και εγώ το[B] Gone Girl[/B] εν τέλει για να δω προς τι τόσος ντόρος. Και επειδή άλλοι τα έχουν πει καλύτερα:


…όποτε βλέπω αυτήν την ταινία μαγεύομαι απ’την ατμόσφαιρα, την σκηνοθεσία, τα πλάνα, και λιγότερο απ’τις απλά καλές ερμηνίες.

:):!:

[B]Θεε μου τι σου καναμε.[/B]

πολυ συμπαθητικη, καλη γαλλικη κωμωδια.

[B][U]Die Welle(Τhe Wave)[/U][/B]

Εξαιρετικη γερμανικη ταινια,στην οποια ενας καθηγητης,στα πλαισια της διδασκαλιας περι δικτατοριας,καταφερνει να φτιαξει,άθελά του,ενα κινημα που καταληγει εκτος ελεγχου.

Πολύ καλό το gone girl.
Ο μπεν αφλεκ είναι εκτός τόπου και χρόνου όμως. Πολύ κακός.

Halloween II…Zombie

:):!:

Σούπερ το Gone Girl. Μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις δεδομένου του ντόρου που έγινε, αλλά το cinema του Fincher πολύ απολαυστικό για άλλη μια φορά. Ο Ben Affleck κόλλησε αρκετά καλά θεωρώ.

Rock Star

…ένοχη απόλαυση

:):!:

Whiplash

http://www.imdb.com/title/tt2582802/?ref_=nv_sr_1

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή γέμισε ο τόπος screener οσκαρικών ταινιών. Για αυτήν εδώ έξω έχει πέσει τρελή αποθέωση και όχι τόσο άδικα. Επικεντρώνεται στην κόντρα ενός νεαρού ανερχόμενου ντράμερ με τρελό πάθος για την jazz μουσική και του ιδιαίτερα απαιτητικού δασκάλου που τον αναλαμβάνει. Κόντρα που σταδιακά φτάνει στα άκρα όπως και το ίδιο το πάθος για την jazz μουσική που τρέφουν και οι 2 τους. Όχι αριστούργημα μεν, αφού αρκετές φορές η ταινία σε προδιαθέτει για όσα θα ακολουθήσουν παρακάτω και κυρίως για κάποιες από τις επιλογές των 2 πρωταγωνιστών, αλλά εξαιρετική όπως και να ΄χει. Μεγάλες ερμηνείες από Miles Teller και J.K. Simmons.

Jimmy’s Hall

http://www.imdb.com/title/tt3110960/?ref_=nv_sr_1

Αυτή είναι η τελευταία του Ken Loach. Ίδιας θεματικής με το Wind that shakes the barley. Αυτή εδώ περιστρέφεται γύρω από μια αίθουσα χορού που έχει ιδρυθεί από ένα πολιτικό ακτιβιστή σε μια μικρή κοινότητα της Ιρλανδίας κάπου στα '20s που προκάλεσε την αντίδραση εκκλησίας και κράτους. Πολιτική ταινία με τον Loach δυστυχώς και πάλι να χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες του ως μέσο για τον δικό του πολιτικό λόγο. Αν επικεντρωνόταν στην σχέση του ιερέα της ενορίας και του Jimmy θα ήταν καλύτερα. Αλλά η ταινία καταλήγει ακόμα ένα πολιτικό μανιφέστο αφήνοντας την ίδια την ιστορία της αίθουσας χορού και την αλλαγή που έφερε σε πολλούς ανθρώπους σε δεύτερη μοίρα. Κρίμα.

Είδα και το Blue Ruin

http://www.imdb.com/title/tt2359024/?ref_=nv_sr_1

Ταινία εκδίκησης μόνο που εδώ ο πρωταγωνιστής δεν είναι ούτε πρώην CIA ή πρώην πρασινοσκούφης ή Rambo και κάτι ανάλογο. Απλά ένας ανθρωπάκος που δεν σου γεμίζει το μάτι ως βίαιος που από απελπισία καταφεύγει σε ακραίες μεθόδους. Κάθε του πράξη ωστόσο απλά τον σπρώχνει σε έναν όλο και πιο σκοτεινό δρόμο. Βγήκε το '14 και αν την έβλεπα πιο πριν μάλλον θα την έβαζα στις καλύτερες της χρονιάς. Πολύ έντονη.

Τέλος 2 ακόμα ωραίες ταινίες που είδα ήταν και το βρετανικό The Selfish Giant που πάντως δεν μου φάνηκε και το αριστούργημα που πολλοί περιγράφουν και το The Perks of Being a Wallflower με τα μπερδεμένα teens στο Αμέρικα που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους. Συγκινητική, όμορφη αλλά όχι και κάτι το καινούργιο.

Έγκλημα Στον Νείλο

…κλάσικ

:):!:

Angst(a.k.a. Fear)

EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αυστριακη ταινια,με πολυ καλη υποθεση και καταπληκτικες ερμηνιες!
Σιγουρα μια απο τις Top 10 αγαπημενες μου ταινιες.

Das finstere Tal (aka The Dark Valley)


Aχ,Αυστρια, τι ταινιαρες βγαζεις! Ενα western διαφορετικο απο τα αλλα,το οποιο δεν επικεντρωνεται μονο στο πιστολιδι,αλλα εχει μπολικη σκοτεινη ατμοσφαιρα,μιζερια πικρα και εκδικιση. Hats off!

Das Testament des Dr. Mabuse(aka The Testament of Dr. Mabuse)

Aπλη αστυνομικη ταινια που επιβεβαιωνει το " less is more".


…καλούτσικο για να χασομεράς:p

:):!:

[B][U]Grave of the fireflies[/U][/B]


Λιγες ταινιες(anime ή μη) ειναι τοσο ουσιωδεις και συγκινητικες. 10/10

:):!:

ειδα το whiplash κ γω.Ταινιαρα