εγώ την βρίσκω απολαυστικότατη. έχει πολύ γαμάτες σκηνές και αμα την δεις στην τρυφερή ηλικία των 14-15 που την είχα δει εγώ, ε σου κάνει κάποια αίσθηση. κλασσική εποχή βιντεοκασσέτας κλπ:!:
Ναι νταξει,απλα αν την συγκρινεις με τα2 πρωτα [-X
Και το 4ο παλι…ζομπι να παιζουνε μπουνιες #-o
Αντε το 5ο εμεινε,ειναι και το μονο που δεν εχω ξαναδει…αλλα ξερω τι να περιμενω
@ prosatanic
εχεις ενα κολλημα με Β-movies που περιεχουν ζομπι?
ετσι συνεχισε την μεγαλη καηλα!!!:lol::lol::lol:
Β-movies ρεεεε
Εγω σιγουρα εχω παντως… Λενε τρελα αυτες οι ταινιες, εχουν τον δικο τους μυθο.
Διαβασα αυτο στο αλλο θρεντ
Και ψηθηκα να δω την ταινια.Εχουμε να κανουμε με μια παρα πολυ καλη ταινια.
Ωραιο σεναριο,πολυ καλη μουσικη,αρκετα πρωτοτυπη και γενικοτερα αυτο που λεει και ο φιλος
απο πανω.
Δειτε την !
Τα σπάει η ταινία…Ζακ Γαλυφιανάκης και τα μυαλά στο μπλέντερ:p:!:
Χαχα ναι τα ζομπι ειναι αδυναμια αλλα και γενικα οτι περιεχει ζουμια,εντοσθια,εγκεφαλους και τα συναφη
πριν λιγο ειδα το Franklyn!!! απλα ταινιαρα…:bow2::bow2:
Αυτή την εβδομάδα:
Δράκουλας των Εξαρχείων.
Δεν τρελάθηκα, εχει τις στιγμές του, βέβαια είναι μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα και δεν θα το δεις σε καμία περίπτωση για να το αξιολογήσεις, το σίγουρο για μένα είναι ότι δεν ξαναβλέπεται με την καμία, δεν αντέχεται τόση καλτίλα.
Hangover.
Εχοντας το εύκολο σενάριο, αν και δεν τρελάθηκα, πέρασα πολύ καλά.
Αξίζει την προβολή του, με παρέα πάντα και πολλές μπύρες.
Clerks.
Eξαιρετικό, από τις καλύτερες ανεξάρτητες ταινίες, με 2 πρωταγωνιστές εξαιρετικούς, άφθνο χιούμορ και προβληματισμό.
Ο Τζιμάκος λέει στο Metal Hammer, ότι δεν τους βγήκε με τον Ζερβό όπως θά’θελαν:!:
Πάντως όντως είναι καλτ ταινία, που εγώ ξαναβλέπω ευχάριστα:):!:
o δράκουλας των εξαρχείων ανήκει στις ταινίες που έχω δει τις περισσότερες φορές
Όταν βρω χρόνο να δω μερικές ταινίες κάποια στιγμή θα ρωτήσω τον prosatanic να μου προτείνει μερικές γιατί αυτός ΞΕΡΕΙ και παίζει πολύ καλή μπάλα.
καπως βρεθηκε το Ιγκορ στο αηποντ καθως βαριομουνα στη βιβλιοθηκη
Πολυ καλο =Δ
Για 2η φορα (ειναι must για τους οπαδους του Blair Witch Project…για μενα χρειαζεται περισσοτερα @@ για να δημιουργησεις τετοιες ανατριχιλες χωρις ουσιαστικα να δειχνεις τπτ παρα με τα εφε κτλ)
Θενξ για τα καλα σου λογια αλλα απλα βλεπω τις ταινιες που μαρεσουν,nothing more…(εισαι και συνονοματος )
Ειδα το Terminator Salvation
μου αρεσε πολυ, συνεχιζει την καλη παραδοση των προηγουμενων ταινιων ( πιο αδυναμη απ’ ολες η 3η, Terminator 3: Rise Of The Machines), καλο σεναριο, ωραια περιπετεια και απο οτι ειδα το 2011 θα βγει και η 5η συνεχεια… Εμεινα πολυ ευχαριστημενος, αν και δεν το περιμενα.
εμενα το paranormal πολυ πατατα μου φανηκε…βασικα ολα αυτα τα ψυχολογικα θριλερ που και καλα βασιζονται σε πραγματικες ιστοριες μου φαινονται πολυ γελοια…
βεβαια η σκηνοθεσια ετσι οπως ηταν εβγαζε καποιο suspence…ομως τιποτα ιδιαιτερο, ολα τα κλισε που εχουν αναπαραχθει εδω και δεκαετιες (πορτες που ανοιγοκλεινουν, φωτα που σβηνουν, μη πω για τα ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ βηματα στο αλευρι:p#-o)
Το προτείνεις δλδ;:):!:
Ειναι πολυ απλο,αυτες οι ταινιες ειναι love it or hate it.Το ιδιο ειχε γινει και με του Blair Witch Project…γι αυτο και ειπα οτι ειναι κυριως για τους οπαδους αυτου του ειδους ταινιων.
το εχω δει και εγω και μου αρεσε παρα πολυ.συμφωνω οτι η 3η συνεχεια ηταν μακραν το χειροτερο απο ολα τα terminator