Το ίδιο ακριβώς και με το ‘‘Τόη Στόρυ ΙΙ’’…το τραγούδι του Πανούση μαζί με τον Αλκίνοο, ακούγεται σκάλες ανώτερο:):!:
τόσο πολύ μωρέ?
ελπιζω:p
πολυ καλο μου φανηκε. εχει πολυ ωραια σκηνοθεσια, γρηγορο ρυθμο και ανα σημεια βγαζει πολυ συναισθημα. βγαζει εναν καταπληκτικο ρεαλισμο που σε μαγνητιζει. και φυσικα καταπληκτικες ερμηνειες (evan rachel wood, holly hunter)
περα απο αυτα ο ορισμος του jailbait ειναι η ταινια. ανεβασα δεκατα (ειδικα η 15χρονη e.r. wood κολαζει και αγιο , οχι πως η niki reed παει πισω)
Δεν την είχα δει ο βλάκας.
Απίστευτο soundtrack.
Γυναικάρα η Marisa Tomei.
.-
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
^
- 1000
Εξ’ού και τα δικά μου “χαζά” σχόλια. Είμαι κάπως άφωνη.
Το είδα και εγώ…είναι ακριβώς όπως το λές:D
Είδα επίσης το [B]How to train your dragon[/B]
Μου άρεσε αρκετά…ήταν αρκετά επικό (τόσο που μετά ήθελα να ακούσω Amon Amarth:lol::lol: )
για το από πάνω(πολύ πιο πάνω) έχω να πω οτι , όποιον γνωστό έχω και μου λέει οτι είναι μάπα τον ξεγράφω…!! ο μικι γάμησε κώλους…(βέβαια τον πήγαινε και ο ρόλος)
απορώ τι ταινιες θέλουμε.
εγώ χθες είδα αυτό και είμαι λίγο διχασμένος
γτ διχασμενος?(και γω μαλλον θα ειμαι για παντα:p)
Eγώ όχι - από τις αγαπημένες μου ταινίες των Kοέν. Μαύρο χιούμορ που τσακίζει κόκκαλα, ύπουλη!
οπως τα λεει η ολμαιτι!! ξαναενωσου!!!
Είδα τα resident evil μέχρι και το 3. Δε μπορώ να πω οτι δε μου άρεσαν απλά περίμενα περισσότερα απο το 1 (περίμενα υπερέπος για την ακρίβεια). Βλέποντας και τα αλλα 2 για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε το 1 στα μάτια μου αλλά εξισώθηκαν (ντάξει όχι τελείως, μη τα παραλέω) τα άλλα δύο με το 1, μάλλον γιατί το εν λόγω δεν με κάλυψε πλήρως, οπότε σκέφτηκα [I]εε πάνω κάτω τα ίδια…[/I] Για το 4 που ακόμα δεν είδα έχω διαβάσει κακές κριτικές. Πιστέυω όμως οτι πάλι ούτε κρύο ούτε ζέστη, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα θα με διασκεδάσει το ίδιο.
Ξαναλέω οτι γενικά σαν σειρά ταινιών μου άρεσαν αρκετά. Ένα 7 δηλαδή το δίνω, ίσως και περισσότερο για το πρώτο (λόγω Michelle Rodriguez φυσικά που υπεραγαπώ :D)
Για dvd στο σπίτι με καμιά μπυρίτσα, δεν είναι και άσχημη λύση:):!:
ήθελα καιρό τώρα να το δω… τελικά τα κατάφερα! :D:D
πολύ καλή ταινία από Burton…(βέβαια εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το Nightmare before christmas…:p:p:p:p)
η φωνή του Depp δεν μου έμοιαζε πολύ…
έγινε από τα αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια… :D:D
τα τραγουδάκια τα σπάνε
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ !
Σεναριο,χαρακτηρες,μουσικη… Ολα ειναι φοβερα.
Σου φτιαχνει την διαθεση για πλακα και την ξαναεβλεπα ανετα και σημερα !
Το μονο που με χαλασε ειναι το ‘αμερικανια’ τελος αλλα δεν βαριεσαι.
Πιστεύει κάνεις στον άγιο βασιλη??
[COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]Rare Exports[/B][/SIZE][/COLOR]
βουνό στη φιλανδια κρύβει ενα μυστικό…την τοποθεσία που θάφτηκε ο …άγιος βασιλης…!?! που δεν είναι έτσι όπως νομίζουμε…καθόλου όμως.!!
πολύ ωραία ταινία από την φιλανδια(:-k) αν και με αμερινανικο και εύκολο/απλό φινάλε…
στην περισσότερη διάρκεια της ταινίας υπάρχει σοβαρότητα, ατμόσφαιρες και καθόλου εικόνες/σκηνές εντυπωσιασμού…
είμαι σιγουρος οτι θα γίνει remake απο το hollywood
*αν το πηγαίναν έτσι και στο τέλος θα είχαμε μια πάρα πολύ καλή ταινία…αλλά και έτσι μου άρεσε αρκετά
εγω ειδα αυτο
το καινουριο των Κοεν,μια υπεραψορα στο λινκ απο κατω
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7422
ενναλακτικα, καλο γουεστερν της παλιας γενιας αλα Τζον Γουεην, μετρια ταινια για Κοεν, καμια εκπληξη, ευχαριστη αμερικανια αλλα διχως την φιλοσοφια των Κοεν ή τον κυνισμο τους μεχρι τελους, παρα μονο κλασσικα μαυρο χιουμορ, λιγο σουρεαλ κτλ κτλ…λαθος γουεστερν διαλεξαν να remake-αρουν…παντως καλο γουεστερν γενικα και καλες ερμηνειες, δυστυχως ομως κανενας χαρακτηρας δεν αναπτυσεται σωστα ή σου προκαλει συμπαθια στο τελος οπως σε αλλες τους ταινιες…
Το I love you Phillip Morris.
Ερώτηση-παγίδα: Καλύτερο ή χειρότερο από το No Country For Old Men;