[B]Mission Impossible: Ghost protocol[/B]
Ωραίο ήταν. Γρήγοροι ρυθμοί, δράση χωρίς σταματημό, σφήνες χιούμορ. Γενικά παρά την διάρκεια των 132 λεπτών κυλάει νεράκι.
[B]Mission Impossible: Ghost protocol[/B]
Ωραίο ήταν. Γρήγοροι ρυθμοί, δράση χωρίς σταματημό, σφήνες χιούμορ. Γενικά παρά την διάρκεια των 132 λεπτών κυλάει νεράκι.
Κι όμως για κάποιο λόγο τόσα χρόνια δεν είχα δει αυτό το αριστούργημα. Και προς θεού, όσοι δεν το έχετε δει μην το κάνετε κλασμένοι!
ταινιαρα
Εξαιρετική ατμόσφαιρα, μουσική just για το είδος, στόρι, φωτογραφία, σκηνοθεσία, όλα μαγικά πραγματικά. Πάρα πολύ καλό. Προτείνεται σε όλους. Θέλει απλά λίγη προσοχή στο πρώτο εικοσάλεπτο να μη χαθείς στα ονόματα.
ίσως έπρεπε να το ποστάρω στο θέμα με τα b-movies γιατί είναι λιγάκι παραπάνω απ’τις low budget ταινιούλες, στο επίπεδο του Hobo. Η διαφορά τους είναι ότι αυτό έχει λιγότερη βία σαφώς, άν και κάμποσα μπουνίδια. Δυστυχώς μόνο οι γνωστοί ηθοποιοί γίνονται κάπως πειστικοί, οι υπόλοιποι όχι και τόσο. Αρκετές φορές φαίνεται ότι το παρατράβαν, λές κι ο πρωταγωνιστής να είναι σούπερμαν με τις λύσεις που βρίσκει και που τους νικάει όλους παρόλο το ύψος του. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο λοιπόν η νέα ταινία του Trejo, σίγουρα δε φτάνει το Machete, αλλά είναι οκ για να περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας.
Έτσι. Πολύ ωραία ταινία, μού έφτιαξε τη διάθεση! Και είναι αληθινή ιστορία.
Ο πρωταγωνιστής εντωμεταξύ θυμίζει φατσικά Dustin Hoffman/Peter Sellers…
Η ιστορία του Ρούντι και της Τρούντι, ενός παντρεμένου ζευγαριού για πολλά χρόνια αποφασίζει να ταξιδέψει στις εξοχές της Γερμανίας για να επισκεφτούν τα παιδιά τους μόνο για να ανακαλύψουν οτι έχουν απομακρυνθεί συναισθηματικά και είναι ανίκανοι να διορθώσουν αυτή τη σχέση ανάμεσά τους. Όταν η Τρούντι πεθαίνει αναπάντεχα ο Ρούντι ορκίζεται να ικανοποιήσει όλες της τις επιθυμίες που είχε όσο ζούσε και έτσι ξεκινάει για ένα μεγάλο ταξίδι που θα του αλλάξει τη ζωή στην Ιαπωνία, ένα μέρος που η Τρούντι πάντα ήθελε να επισκεφτεί. Ένα ταξίδι του στο Τόκυο την εποχή του φεστιβάλ για την άνθηση της κερασιάς γίνεται ευκαιρία για μια αναπάντεχη γνωριμία με μια νέα κοπέλα που βοηθάει τον Ρούντι να κατανοήσει και να συνδεθεί με την μακρόχρονη αγάπη της για τον χορό.
Αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο είδος χορού που λέγεται Μπουτό. Καταπληκτική ταινία περίπου 2 ωρών. Μεγάλη ταινία και με κάπως αργή εισαγωγή αλλά πάρα πολύ καλή! Αξίζει τις 2 ώρες!
Το ‘‘Cherry Blossoms’’ ειναι καλο,αλλα η δευτερη ωρα δεν περναει και πολυ ευκολα και επισης ειναι τιγκα στις υπερβολλες,κυριως εκει που ο τυπος φοραει τα ρουχα της γυναικας του.Ε,το παραξεφτιλισαν,αλλα γενικα ειναι καλη ταινια!!!
Για μένα η πρωτη ώρα δεν περνάει εύκολα! Νταξει δε θα το έλεγα ακριβώς υπερβολή. Ο λόγος που το κάνει είναι για να φέρει κάτι δική της μαζί του εκεί που πάει. Θα μου πεις οκ, δε μπορούσε να τα πάρει απλώς μαζί του; Το θέμα είναι όμως οτι έτσι ήταν σα να την είχε δίπλα του, το οτι υπήρχε ένα σώμα σε αυτά τα ρούχα που είναι τα ρούχα τα οποία θα φόραγε αν κάνανε μαζί το ταξίδι.
Προς τον σκηνοθέτη του περσινού Unknown: Έτσι γινεται σωστα.
Κατά τα άλλα πολύ καλή ταινία θα έλεγα.
Νομίζω ότι πλέον μου μένει να δω τον Ένοικο και θα έχω τελειώσει με τα must απο Πολάνσκι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Μέχρι τώρα έχω δει:
Repulsion
Rosemary’s baby
Chinatown
Αόρατος Συγγραφέας
Ο Πιανίστας
Ένατη Πύλη
Carnage
Ξαναείδα το “The Departed”!!
Απλά καταπληκτικό!!
Υποθετω εχεις δει το αυθεντικο
Infernal Affairs
[U]Hanzo the Razor Sword of Justice (1972)[/U]
Ιδανικό για μεγάλες παρέες με αντοχές στην cult-ίλα. Απαραίτητη η ύπαρξη γυναικών στο κοινό. Εγγυημένο γέλιο!!
Ο Hanzo είναι ένας Γιαπωνέζος σαμουράι, αντάξιος του James Bond. Την έχει τεράστια, είναι τίμιος, φιλοσοφοφημένος και εξαιρετικός γνώστης των πολεμικών τεχνών. Μοιάζει και στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Για να βρει τον δραπέτη δολοφόνο και τους συνεργούς του, δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει την μέθοδο ανάκρισης που μόνο αυτός μπορεί να φέρει εις πέρας. Πηδάει τις ερωμένες τους και ενώ αυτές είναι λίγο πριν την κορύφωση της πράξης, ο Hanzo σταματάει και δεν συνεχίζει αν δεν του πουν όλα τα μυστικά. Τίποτα δεν αντιστέκεται στον Hanzo, aka “το σπαθί της δικαιοσύνης”.
Τεράστιο γέλιο με τα τελευταία 30 λεπτά της ταινίας που δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη ώρα της.
[B]Le Moine (2011)[/B]
Κάθησα και την είδα παρόλες τις αρνητικές κριτικές κυρίως επειδή οι ταινίες με μοναστήρια μου αρέσουν τρομερά, καθώς όσες έχω δει βγάζουν ατμόσφαιρα και μυστήριο. Επισης, μου αρέσει αρκετά ο Vincent Cassel, αλλά και οι περισσότερες ταινίες που έχω δει με αυτόν πρωταγωνιστή μου έχουν αρέσει.
Μόνο που η συγκεκριμένη είναι ερασιτεχνική ως προς την σύλληψή της, την ιστορία και το σενάριο αλλά και την ανύπαρκτη και τελείως προβλέψιμη πλοκή. Ατμόσφαιρα δεν υπάρχει καθόλου και κακώς θεωρείται θρίλερ.
Δεν υπάρχουν περισσότερα να πω, όποιος την έχει δει, φαντάζομαι συμφωνεί μαζί μου… Δεν γίνεται αλλιώς!
πολύ ενδιαφέρον ταινιούλα σχετική με τον θάνατο και τι γίνεται μετά. Παραμένουμε νεκροί ή μήπως είμαστε ζωντανοί και μας θάβουν με το ζόρι ? Liam Neeson στο ρόλο του σατανικού νεκροθάφτη και Christina Richie στο ρόλο της μυστηριώδης νεκροζώντανης.
7/10 θαναι ο Neeson .
Λοιπόν, έκατσα και είδα αυτό το ταινιάκι από περιέργεια γιατί δεν το είχα δει ακόμα και τα περισσότερα σχόλια που άκουγα είναι αρνητικά. Η αλήθεια είναι πως για hollywoodιανό προϊόν είναι πολύ καλά δουλεμένο. Στην τελική έχει ωραία “κομμάτια” (if you know what I mean), ωραίο twist στο σενάριο, ωραίους παραλληλισμούς… Για να μη μακρυγορώ τη βρήκα παραπάνω από συμπαθητική σαν ταινία.
εξωφρενικη μαλακιαρα αλλα σεβαστη η γνωμη σου…
Χωρίς να προσπαθώ να υπερασπιστώ την ταινία ή κάτι τέτοιο απλά νομίζω πως οι περισσότεροι την είδαν από λάθος πρίσμα. Θέλω να πω το ότι πέταξε ένα έξυπνο σενάριο δεν την κάνει κάτι παραπάνω από καλογυαλισμένο προϊόν. Απλά νομίζω πως έχει πράμα να δώσει και οι περισσότεροι κάνανε το λάθος να τη δούνε σαν ψιλοψαγμένη ή κάτι τέτοιο ταινία…
Βέβαια δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Κάθε γνώμη σεβαστή.