Λοιπον ανοιγω θρεντ γιατί είστε αμπαλοι/ανιωθοι (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).
Ο δίσκος παίζει να μ’ αρεσει περισσότερο από τον φετινο sarabante (ακροτητα αλλα την σκεφτηκα πολυ πριν την πω). Οι μεν eternal σου προσφερουν κατι ολοφρεσκο και διαφορετικο πολυ καλα παιγμενο, οι δε sarabante σου προσφερουν κατι χιλιοπαιγμενο τελεια παιγμενο. Δε ξερω αν το remnants ήταν δισκος αμερικανικης μπαντας ισως και να μη μου λεγε ο,τι μου λεει τωρα.
Κοιτά, προσωπικά τουλάχιστον, κι έχοντας ακούσει πραγματικά πολλές φορές το άλμπουμ, μου βγάζουν ένα αλήτικο συνοθύλευμα από [B]converge[/B] μέχρι [B]refused[/B] (παρακαλώ!) εμπλουτισμένο με κάποια πιο screamo σημεία, που ντάξει δε το συναντώ και συχνά. Γενικα εχω μεινει φουλ εντυπωσιασμενος με το αλμπουμ.
Το’πες και μονος σου: [B]ΔΙΣΚΑΡΑ ΚΑΙ [SIZE=“3”]ΓΑΜΗΣΤΕΡΉ[/SIZE]!!![/B]
Τη βάζεις στο σιντιπλεϊερ και σου γει “όποια” τρύπα υπάρχει πάνω σου! [B]Δεν υπάρχει περίπτωση: θα αναγκαστείς να μαζέψεις μυαλά από το πάτωμα της οικίας σου [/B]-τον ξαναβάζεις και τα ξαναμαζεύεις !! Τέτοια φάση. Και ναι ρε μα, ελληνική μπάντα(-ρα) είναι, υπάρχει πρόβλημα;; ΚΑΙ ΛΑΪΒ, γ*ουν πατόκορφα τα παιδιά και 10000000000000000 μπράβο τους!!! Υπερβάλω, σκέφτεστε; Εμ δεν ξέρετε από μουσική, αν το νομίζετε…[B]Μη κοιτάτε την παραγωγή- ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΛΑΙΒ!!![/B]
[COLOR=“Purple”]*(Το σιντί το τσίμπησα σε λαιβ στο ΑΝ. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ…)[/COLOR]
[COLOR=“SlateGray”]Υ.Γ. Καλύτερο από τον Δίσκο των sarabante; Α δεν ξέρω. Crust-ιες οι μεν, Hardcor-ιες ([I]και μάλιστα “προχώ[/I]”) οι δε… Δεν συγκρίνονται. Και πάλι, οι δύο δίσκοι είναι -πολύ απλά, ABSOLUT MUST OF THE YEAR: τους αποκτάς ΚΑΙ τους ΔΥΟ. Αμαρτία είναι, αλλιώς… :Ρ [/COLOR]