Eurobasket

Οντως , αν και οταν δεν υπαρχει 1 ΣΥΣΤΗΜΑ για να τον βγαλει καπως μονο του , και παιρνει μονο σκοτωμενες προσπαθειες , ειναι δυσκολο … δεν ειναι και Τζορνταν … στους φετινους τελικους του ΝΒΑ τον ειχα λατρεψει … μαζι με Αριζα απ τους Lakers …

Δευτερον , ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ πρεπει να ναι δαυτοι του Εurobasket …για να βαζουν την Σλοβενια/Κροατια να παιξει με την Σερβια που εχει 1,5 μερα ξεκουραση παραπανω … !!! … και αντιστοιχα εμας με την Ισπανια … δεν μπορουσαν να βαλουν τις ομαδες του ιδιου ημιτελικου , την ιδια μερα !!!

Αν το δούμε λίγο πιο ψυχρά, μία ομάδα που έχει παίξει καλύτερα μέχρι τώρα ώστε να πάρει περισσότερες νίκες αξίζει κάποιου είδους πλεονέκτημα :wink: ας μη παραπονιέται κανείς λοιπόν.

μεγαλη νικη. το ματς στην 4η το πηρε ο σπανουλης. σε ολη τη διαρκεια φοβεροι επισης φωτσης και σοφο. καθοριστικη αμυνα και τριποντο ο φωτσης. καναμε κατι σκανδαλωδη λαθη (πχ κατι λαθος πασες ζηση,σπανουλη και ειδικα η τελευταια του φωτση που τους δινει μεχρι και ευκαιρια για νικη) αλλα δεν βαριεσαι… αντε να παιξουμε με τετοια ψυχη και με τους ισπανους…

μεγαλο παιχνιδι απο σοφο, ο σπανουλης στο τελος πηρε ολη την ομαδα πανω του, οπως παντα βεβαια.

Γιατι το λες αυτο ?! …Η ενσταση μου ήταν ως προς την δυσαναλογη ξεκουραση που θα εχουν οι ομαδες των ημιτελικων … και πρακτικα η πιο αδικημενη ειναι η Σλοβενια … δηλαδη η ομαδα , που ειχε βγει πρωτη , στους ομιλους !! …:slight_smile:

Τι ώρα παίζουμε αυριο?

7μιση

Ε οχι τα αρχιδια μαζι με την αλεκα το βαλαν.

Το έχω γράψει και πριν και το ξαναγράφω και τώρα. Ο Σπανούλης είναι η ευλογία και η κατάρα της ομάδας. Εκτελεστικά ήταν απίστευτος και οργανωτικά μετριότατος. Από την άλλη μεριά δε μπορεί να του ζητάς ευθύνες γιατί είναι ότι πιο κοντινό έχουμε σε ηγέτη και όταν καίει η μπάλα αναλαμβάνει. Μην ακούω τίποτα για το Ζήση. Αν σε αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικός, φαντάσου πώς ήταν στα προηγούμενα. Απλά ήταν καλός. Ιδιαίτερη μνεία στην άμυνα του Σόφο και του Πρίντεζη.
Η εικόνα σαν ομάδα, ειδικά στην επίθεση, πέρα από τη νίκη, που ήταν κατάθεση ψυχής, δεν ήταν καλή. Πολλά επιπόλαια λάθη, ελάχιστος σχεδιασμός στην επίθεση και παρότι είμαι φαν του Καζλάουσκας δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο και από τον πάγκο.
Θέλω πολύ να βγω ψεύτης, αλλά το βράδυ δε μας βλέπω καλά.

Εγώ σε αυτό το ματς είδα πως τελικά στον αθλητισμό -και ειδικά στο μπάσκετ- μπορεί από τύχη να γίνεις ήρωας ή αποδιοπομπαίος τράγος:
Στη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Καζλάουσκας επέλεξε να μην κάνουμε φάουλ και το πληρώσαμε με την ισοφάριση.
Στη λήξη της παράτασης έκανε ξανά το ίδιο 8O και οι Τούρκοι αστόχησαν στο τρίποντο. Αν είχαν ευστοχήσει τώρα θα ασχολούμασταν με την επιλογή του Καζλάουσκας και όχι με τον Σπανούλη κλπ.

Ας μου το επιβεβαιώσει και κανένας βάζελος, αλλά γιατί έχω την εντύπωση πως ο Ομπράντοβιτς ήδη από την λήξη της κανονικής διάρκειας την πρώτη φορά θα είχε στείλει τους Τούρκους να ρίξουν βολές; :-k

το τι μαλακιες ακουστηκαν παλι σε αυτη την εκπομπη ΜΠΙΦΤΕΚΟΥΠΟΛΗ της νετ ο θεος και η ψυχη του

νταξ εχει πλακα να ακους ημινοημονες ανθρωπους να μιλανε/αναλυουν μπασκετ λες και αναλυουν κατι πραγματικα ουσιωδες/φιλοσοφημενο , ενω απλα συζητανε μια μαλακιουλα που ειναι 10 ανθρωποι με ενα τοπι

αλλα δεν αντεχω τοση μαλακια γυρω μου ρε γμτ


ερωτηση δημοσιογραφου σε σιγαλα γιωργο τι εχει τελικα ο ελληνας και παιζει τοσο καλο μπασκετ ? #-o #-o

η απαντηση δικη μου θα ηταν πολυ μαλακια αναμεσα στα αυτια του #-o

[B]σιγαλας σε βαθυστοχαστο υφος

ο ελληνας εχει μαθει να πολεμαει πολυ δυνατοτερους αντιπαλους στο βαθος του χρονου #-o #-o
[/B]

ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟΥς

[B][SIZE=“6”]

ΝΑ (ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΥς ΗΛΙΘΙΟΥς ΓΥΡΩ ΜΑς)[/SIZE][/B]

[B]θυμηθηκα και μια αλλη παπαρια που ειχε πει καποτε ο φιλιππας συριγος

[/B]
ειχε πει

το μπασκετ το παρακολουθουν λιγοι γιατι σε σχεση με τη μπαλα θελει πιο πολλη ευφυια

[SIZE=“6”]ΝΑ ! (ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΤΖΑ-ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ)[/SIZE]

γραφε με μεγαλυτερα γραμματα, γιατι με τοσο μικρα δεν διαβαζουμε καλα…

Και ο Φασούλας σε μια επιστολή, σε τότε ομάδα νέων που είχε κερδίσει μετάλιο, είχε γράψει ‘‘τους ποδοσφαιρικούς τους τελειώσατε…’’#-o:!:
213 εκατοστά που να πάει το αίμα και το οξυγόνο στον εγκέφαλο…μάλλον στον φαλό πάνε:p:!:

πάμε για μεγαλειώδες καυλί με τους ισπανούς πάντως :lol:

θα δουμε. καλυτεροι ειοναι σιγουρα σε σημεια, αλλα αν παιξουμε εξυπνα εχουμε καλες ελπιδες…

my thoughts exactly :stuck_out_tongue:

με τους ισπανους αν παιξουμε με τον ρυθμο που ειχαμε με τους τουρκους καλα θα παμε,αρκει να μην κανουμε παιδαριωδη λαθη οπως με την τουρκια.παντως η αληθεια ειναι οτι το φαβορι ειναι οι ισπανοι.αν παιξουμε μετρια θα φαμε μεγαλη λουτσα,αν παιξουμε καλα μπορει και να κερδισουμε

Ο Ομπράντοβιτς δεν κάνει φάουλ και φορτώνει με άγχος τον αντίπαλο για το τελευταίο σουτ…

Φετος η Εθνικη ειναι Σπανουλης-Σοφοκλης.
Εγω ειδα χθες εγκληματα του διαιτητη και του Καζλαουσκας.
Οταν βλεπεις οτι οταν μπενει ο Σοφοκλης αποκταμε διαφορα και οτι οταν παιζεις μονο με Μπουρουση(που εχει να παιξει καλα απο οταν παιζαμε με τους Κροατες)μας πλησιαζουν οι Τουρκοι και εσυ επιμενεις να το εχεις μεσα με 4 φαουλ στο πιο κρισιμο σημειο του αγωνα,τοτε νταξει,τι να πω…Αφου οταν αποβληθηκε με 5 φαουλ χαρηκα γιατι αναγκαστικα θα εβαζε Σοφο.Και μη μου πειτε οτι ηθελε να το ξεκουρασει…Στην τελικη ας εβαζε τον Γλυνιαδακη,που τσουκου τσουκου θα στο βαλει το καλαθι στη ρακετα.Αλλα πως να τον βαλει σε ενα τοσο σημαντικο ματς που δεν εχει παιξει δευτερολεπτο σε ολο το τουρνουα.Βαλε τον Κουφο (ξερω,κανει και αυτος τα λαθακια του) που χειροτερος απο τον χθεσινο Μπουρουση αποκλειεται να ηταν!(0/5 τριποντα και εχανε εξ επαφης καλαθια στη ρακετα).Αμ αυτος ο Καλαθης!Εχει βαλει ποτε στη ζωη του τριποντο για να το βαλει τωρα,που μου παιρνει και προσπαθειες!Ενταξει,δεν λεω,εχει εκρηκτικοτητα,αλλα τι να το κανεις που χανει τα πιο γελοια λει απ και κανει ενα σωρο επιπολαιοτητες μεσα στον αγωνα.Καποιοι ειπαν οτι ηταν καλος ο Φωτσης.Παιδια τον συχαινομαι αυτον τον παιχτη!Τον θεωρω τον πιο υπερτιμημενο ελληνα παιχτη!Ο ΑΨΥΧΟΣ!
Χθες ειχαμε και τον Περπερογλου να κανει ενα σωρο ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!Προσπαθει το παιδι και μας εχει βοηθησει αρκετα σε ορισμενα παιχνιδια αλλα χθες ηταν τραγικος!Καποιοι ειπαν και για τα λαθη του Σπανουλη.Σε Αυτον,αν παει και καρφωσει στην δικια μας μπασκετα θα του το συγχωρεσω.Σε κατι Φωτσιδες (αρχηγος μη χεσω) ΟΧΙ!
Το ματσακι επρεπε να εχει ληξει στην κανονικη του διαρκεια και να ειμαστε 15-20 ποντους μπροστα.

ο μπουρουσης δεν επαιξε καλα χθες οντως αλλα μηδενισες σχεδον ολους τους παιχτες…