Καλυτερες ατακες που εχουν ειπωθει μεσα στο forum

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!

Άντε βρε με βρήκατε μικρό και με πειράζετε :lol::lol::stuck_out_tongue:

για αρχη μαθε αυτο —> κλικ
και ασε το ποδοσφαιρο

δίκιο έχεις, δεν το σκέφτηκα :lol:

Είδες;

Το θρεντ ζει μεγάλες στιγμές.

Ρε μαλάκα Φίλιπ πήγα να πέσω απ’ την καρέκλα ρε! :lol::lol:

[SPOILER]No offense AoD… :)[/SPOILER]

ήταν αυθόρμητο. :stuck_out_tongue:

δε ξέρω αν τρολλάρεις, αλλά wtf :expressionless:

Η Angel την βάζει κάτω την κοπέλα που ποστάρατε ε!

Ισχύει.

ποστ βίντεο.

Δεν εννοούσα έτσι ρε πορνόμυαλε Bleedin!

Best of post… In best of posts?

Σ’αυτό το στυλ το εννοούσα :

ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ

η Angel of Death έχει ωραίες μαγουλήθρες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα
το θέμα είναι αν πραγματικά είδαμε Gracchus Babeuf να βάζει αυτό το ποστ στις καλύτερες ατάκες :expressionless:

Ναι, τον είδατε.
Θεωρώ ότι το (αυθόρμητο, κατά δήλωσή του) ποστ του nihilist, ήταν ένα αστείο ποστ. Όχι ως επίθεση στην Angel of Death, αλλά ως αντίδραση στο προηγούμενο ποστ. Και μπορεί να μην το διευκρίνισα καλά στο σπόιλερ, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω την Angel of Death - και νομίζω ότι ούτε ο nihilist είχε τέτοια πρόθεση. Θέλω να πω κάτι τελευταίο όμως: αν δει αυτά τα ποστ η Angel of Death και νιώσει όντως προσβεβλημένη, θα της ζητήσω συγνώμη. Της ζητώ προκαταβολικά δηλαδή. Και επειδή εγώ ήμουν που μετέφερα το ποστ του nihilist σ’ αυτό το θρεντ, αν ενοχλήσει την Angel of Death πρέπει να διαγραφεί. Αυτά από μένα.

[SPOILER]Είσαι χέστης κ νουνόδουλος. Αυτά κ από μένα. :p[/SPOILER]

Μουνόδουλος; Χμμμμμμμ.

Απλά δεν είμαι αγενής, και δε θέλω επίσης να δημιουργείται η εντύπωση ότι είμαι. That’s all.

όχι βρε μάλαξ, δε το είπα έτσι, απλά ήταν μια απλή ατάκα σαν αυτές που ακούς 20 φορές τη μέρα :expressionless:

anyway, το ζαλίσαμεν

Λοιπον επειδή η AoD είναι φίλη και της είπα τι παίχτηκε πριν μερικές ώρες νομίζω ότι μπορώ να διαβεβαιώσω με αρκετή σιγουριά ότι δεν θα την πειράξει τίποτα.

Έτσι και αλλιώς της λέω πολύ χειρότερα real life για να την δουλέψω. :stuck_out_tongue:

Και επειδή μου δίνετε αφορμές και δεν κρατιέμαι:

[SPOILER]

ναι, άμα μπορούσε να την φτάσει. :lol2:
[/SPOILER]