ChrisP
June 19, 2007, 2:12am
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχω συνελθει ακομα απ’ τα γελια…
Λίγο οφτόπικ αλλά ειπώθηκε από oxiolga στο live των scorpions
“συγνώμη που συνέχιζα να γράφω με κεφαλαία, αλλά δεν ήξερα να διαβάσω το πμ που μου έστειλες!”
sofi-k
June 19, 2007, 2:48am
Πηγε γυμνασιο και του κοψανε το νετ για να διαβαζει.
john_vla για πάντα. θα σε αγαπάμε όπου κ να είσαι
Αα nope… κολλήματα… ξέρεις τώρα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ το τέτοιο να ακουμπάει τη γκόμενα από πίσω…
Πάντως, πάντα κατά λάθος γίνεται… Και από τις 11 γκόμενες στις οποίες το’χω κάνει μόνο οι 2 έχουν ενοχληθεί… Δεν πάω και κολλάω επίτηδες, απλά πάω από πίσω σε στριμώγματα και περιμένω άλλους από μπροστά/πίσω να σπρώξουν ώστε να γίνει… Ακόμα, εάν κάποια γκόμενα είναι ηλίθια το κάνω επίτηδες… Και αυτή δεν την νοιάζει… Μιλάω για κάποια συγκεκριμένη
Αναμφίβολλα οι δικές μου τις πατάνε όλες χάμου…
…
…
…
Καλά, ας προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός…
…
χμμμ
οι καλύτερες ατάκες είναι…
…
…
εεεε
…
Τι να πω μωρε???Αφού ξέρω ότι είναι οι δικές μου, γιατί να κοροϊδεύω εσάς και τον εαυτό μου??#-o
HOLY SHIT!!! Και’γω που νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω 8O Έχει τύχει μέρα να πάω 5 φορές κυλικείο, 1 για μένα και 4 για συμμαθητές μου! Το μόνο καλό που θα αρχίσει η νέα χρονιά σε κάμποσο καιρό είναι πως θα πηγαίνουμε κυλικείο 8)
@alani : Μην το πεις πουθενά όμως και μαθευτεί γιατί θα καταλαβαίνουν όλες ότι το επιδιώκουμε και δε γίνεται κατά λάθος όπως το κάνουμε να φαίνεται
Πάντως είχε μαθευτεί στην τάξη πως πάω να τους παίρνω και σε κάθε διάλλειμα μου έδινε και ένας λεφτά και έλεγε “πάρε μου τάδε”… Βέβαια πολλές φορές δεν ακουμπούσε τίποτα γιατί ή είχε λίγο κόσμο δηλαδή no στρίμωγμα ή δεν είχε καμία ωραία γκόμενα
ΥΓ2: Είναι τέλεια όταν διάφορα μαλακισμένα σπρώχνουν τους τελευταίους με δύναμη και σπρώχνονται όλοι και σπρώχνομαι εγώ και κολλάω δυνατά μπροστά, πολύ πόρωση! Ααχ μου λείπουν αυτές οι ωραίες στιγμές… Είναι καμιά από Χανιά να τις κάνουμε αυτές τις στιγμές και ακόμα παραπάνω; Αν ναι ας στείλει PM, αν θέλει φωτογραφία να πάει στο τόπικ με τις φωτογραφίες 8)
ΥΓ2: Είναι σπαστικό να είναι μπροστά σου ένα μπάζο ή ένα αρσενικό και να δίνεις μάχη για να αποφύγεις το κόλλημα Ευτυχώς δε συμβαίνει συχνά…
ΥΓ3: Ότι λέω στο ΥΓ1 το λέω σοβαρά. Περιμένω ΠΜς! Και μέτρια να’σαι δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να μην είσαι άντρας ή πολύ άσχημη 8)
Καταρχάς να πω πως δεν έχω φιλήσει ποτέ γκόμενα. Στα όνειρα μου έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά ΠΟΤΕ δεν τα έχω καταφέρει. Πριν λίγο είδα πως είχε γενέθλια η ξαδέρφη μου και είχα πάει και ήταν και φίλες της εκεί… Κάποια στιγμή πάμε όλοι σε ένα δωμάτιο. Μετά φεύγουμε όλοι αλλά μένω στο δωμάτιο μόνο εγώ και μια φίλη της ξάδερφης μου. (σημ: Αυτά ως εδώ έγιναν στην πραγματικότητα πριν κάτι μέρες αλλά τα υπόλοιπα τα έφτιαξε ο εγκέφαλος )… Η γκόμενα μου λέει να φύγω από το δωμάτιο γιατί θα έρθει η σχέση της σε λίγο στο δωμάτιο και δε πρέπει να μας δει μαζί γιατί θα μας παρεξηγήσει. Εμένα δε με ενδιαφέρει και αρχίζω να την κηνυγάω, την πετάω στο κρεβάτι, ανεβαίνω πάνω της και προσπαθώ να τη φιλήσω αλλά όπως σε όλα τα όνειρα δεν τα καταφέρνω Ξαφνικά μπαίνει μέσα μία άλλη γκόμενα η οποία τυγχάνει να είναι και η σχέση της. Νομίζει πως τα’χουμε και εκνευρίζεται, το ίδιο και η άλλη που έκανα να φανεί κάτι τέτοιο. Τότε εγώ εξηγώ στην 2η που μπήκε ότι εγώ έφταιγα και απλά ξεγελάστηκε και πως δεν τα’χουμε και μετά όλα ΟΚ ξανά… Ρωτάω αυτή που είχα ανέβει πάνω της… “είσαι λεσβία;” (ε τι να υποθέσω κι εγώ αφού έχει σχέση με κάποια του ίδιου φύλου!) και αυτή λέει “όχι ακριβώς!”… Εγώ την ρωτάω “σε ελκύουν ποτέ άντρες;” και αυτή λέει “όχι”…
Κλαιω, δεν αντεχω αλλο!
(Πολλα ιμοτικονς σβηστηκαν για να δεχτει το φορουμ το μηνυμα. Αφησα τα απολυτως απαραιτητα που τονιζουν το μεγαλειο αυτου του νεου.)
Defix
June 19, 2007, 4:13am
Nαι,του κοψανε το νετ σε αυτον και το πολυ γελιο σε εμας.
sofi-k
June 19, 2007, 4:29am
Χαχαχα led να 'σαι καλα. Highlights. :lol:
kourou
June 19, 2007, 1:30pm
Έσπειραν, έσπειραν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O
montecristo:
Λίγο οφτόπικ αλλά ειπώθηκε από oxiolga στο live των scorpions
“συγνώμη που συνέχιζα να γράφω με κεφαλαία, αλλά δεν ήξερα να διαβάσω το πμ που μου έστειλες!”
Ρε, μην μου πειραζεις το αδέρφι, πριν 2 βδομαδες τις εδειξα πως ανοιγει ο υπολογιστης και εχει ηδη 81 ποστς!!! Εγω χρειαστηκα περιπου 2,5 χρονια για τα πρωτα 60…8O 8O 8O
Προσεχε ε, θα φας ban!!
OK, I know :offtopic:
Defix
June 23, 2007, 4:42pm
Πατε στη 41 σελιδα στο τι κανετε τωρα και δειται την απαντηση του ΘΕΟΥ karvou!ΧΑΑΑΧΑΧΑΑ :lol2: :lol2: :lol2: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: =D>
Defix
June 23, 2007, 4:52pm
montecristo:
Όντως είναι πολύ καλή…
Ζεις!Δοξα σοι ο Θεος! :lol:
Defix
June 23, 2007, 7:31pm
Off topic-Αποκρουστικες ιστοριες-Σελιδα 5-Απαντηση led zeppelin σε Unholy.Δε παιζομαστε σημερα!Χαχα!
:respect:
tolkki
October 8, 2007, 11:33pm
Ειναι μεγαλο για υπογραφη ρε γαμωτο.