dexter1
September 12, 2008, 1:58am
Γαμώτο, εγώ τον τζον_βλα δεν τον πρόλαβα
εγω ειχα προλαβει(γιατι το φορουμ το παρακολουθουσα μερικους μηνες πριν ακομα γραφτω)(μεχρι την μερα που γραφτικα ημουν σε αλλο φορουμ(αυτο τον iron maiden,που εκλεισε, και μου καθοταν καπως να γραφτω και σε 2ο:?)
εντάξει, έχω πέσει στο πάτωμα. Τι ΘΕΟΣ είναι αυτός?? Τον ψάχνω για αυτόγραφο.
από το τόπικ “όνομα για πανκ συγκρότημα”
punkallica!!! Μοναδικό θα είναι
deep punk? Le punk? whitepunk? audiopunk, black punkath, def punkard, punked, punkensence, punk N roses, jethro punk, punk priests, linkin punk, punkareth, punkwish, moonspunk, punksryche, the punk, P.U.N.K. , PU - NK , punk floyd, ten punks after, 3 punks down,punk can dance, the punkness είναι μερικά προτότυπα ονόματα που μου ήρθαν στο μυαλό! Όλα τέλεια!!!
:lol3::lol3:
το πιο σουρεάλ είναι το P.U.N.K. και το PU - NK.
Giasonas
September 16, 2008, 3:46am
3 Punks Down!!
hohohohohohohohoho!
Punk 'n roses, Jethro punk, linkin punk, Punkareth, Punk floyd, 3 punks down, punk can dance kai the punkness ειναι πολυ καλα!
Στο τοπικ για τα meetings:
Eγραψε. :lol:
Για να φορεσεις ζωνη χρησιμοποιεις μπουμεραγκ?
ορθολογιστικός σουρεαλισμος. Στο πάτωμα έπεσα.
dexter1
September 27, 2008, 2:28pm
Καλά το punksryche γάμησε, τελείως ψαγμένες κιθάρες :lol3::lol3::lol3:
η συζήτηση έχει να κάνει με την είσοδο διάφορων group στο rnr hall of fame…
και η απάντηση
:lol::lol::lol:
Mιλωντας για την απολυτα μπαζιαρα γκομενα/γυναικα/συνοδο ενος τυπα στο θρεντ με του πιο ομορφους:
Ε τωρα τι να κανουμε, οταν τους βλεπεις μαζι δεν λες “αχ τι ταιριαστο ζευγαρι”.
Και ναι, ειναι ασχημη, κοντη και πλακουτσωτη.
Το φετίχ μας με τον freedom είναι ο παρακάτω user.
Στο τόπικ Megadeth vs Metallica υπάρχει η εξής συζήτηση.
Δίσκους σαν τα Master of Puppets,Ride the lightning,Kill em all οι Megadeth δεν εχουν βγαλει…Ενταξει καλοι δισκοι τα Peace cells… και Rust in peace,αλλά τα των Metallica απλα ειναι κλασεις ανωτερα.
Και η απάντηση όλα τα λεφτά:
φιλαρακο μαλλον εχεις αμνησια αμα δεν θυμασαι…[SIZE=“5”]κατσε ωραια και καλα μπροστα απο τον υπολογιστη σου,μπες σε ενα torrent site κατεβασε την δισκογραφια των metallica, ακου την και θα θυμηθεις σιγουρα[/SIZE]…αν οχι ξανα…χρειαζεσαι γιατρο…με ολο τον σεβασμο! Για τον φιλο Anakasa City
Χαχαχαχαχα!
Πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο με το φόρουμ να μπαίνει τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα μέσα!:D:D:D
Χαχ και 'γω το 'χα προσεξει αλλα βαριομουν να το σχολιασω. Εδω βγαλαμε το Rust in Peace 10 κλασεις κατωτερο απο τα καλυτερα δισκια των 'κατς.
χαχαχα ειναι κατι γιουζερς που πρεπει να τους δεσουμε στο φορουμ να γραφουν συνεχεια