Grip Inc

Aσε τους Witchery και λιωσε Grip Inc. μεχρι να πονεσει ο σβερκος σου απο το χτυπημα.

Άκουσα το Pοwer χτες δυο φορές. Πολύ δύναμη. Μου φάνηκε ωραίο σύγχρονο metal, με βάση το thrash αλλά όχι στεγνό thrash(κάτι τέτοιο περίμενα). Θα πάρουνε σιγά σιγά και τ’άλλα σειρά.

Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι…

Εμένα γιατί δεν μου βγάζουν την χυμαδιό κατάσταση που έλεγες?

Ακόμα έχω ακούσει μόνο το πρώρο πάντως…

Δεν είπα ποτέ ότι βγάζουν “χυμαδιό” κατάσταση :-k

Μπορεί να μην θυμάμαι καλά…My bad.

Πάντως δύναμη, καιρό είχα να ακούσω καινούριο thrash album, και ήταν πολύ καλό.

Αυτό είχες πει, δεν θυμόμουν καλά. :slight_smile:

Εγώ στα 2 πρώτα τους πάντως δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο που λες. Ήταν κάπως πιο χύμα και πιο κοντά στο παλιό thrash. Δηλαδή σύγκριση με haunted δεν θα έκανα σε καμιά περίπτωση. Retro πάντως δεν είναι σίγουρα.

Πω πω, με ψησατε και ξαναβαλα μετα απο αρκετο καιρο το Incorporated. Tο συγκεκριμενο το χα αγορασει μολις ειχε βγειο το 04 λογω Hammer.
Ε, μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ των 00’s ε.

Για εμένα μέσα στα τρία καλύτερα συγκεκριμένα και το έχω πει και το καλύτερο. Φανταστικός δίσκος.

Εγώ επιμένω στην άποψή μου ότι είναι το αποκορύφωμα αυτής της μεγάλης μπάντας. :slight_smile:

Aχα, ωραιοι. Εγω τετοια “μεγαλα” λογια δε μπορω να ξεστομισω, ισως να φταιει και το 04 στην ημερομηνια (ναι, το παραδεχομαι 8) ). Παντως ειναι το ιδανικο “μοντερνο” αλμπουμ…

Τι λετε ρε μλκς που ειναι καλυτερο απ τα δυο πρωτα, ουτε για ανεκδοτο δεν το λεμε αυτο. Ενταξει, αποψεις, ειπαμε, αλλα εφυγε μια τουφα επιπλεον μολις το διαβασα.

Εγώ πάντως το λέω σοβαρότατα και δε βρίσκω τίποτα περίεργο ή αστείο σ’ αυτό.

Όλα τα Grip Inc. είναι φανταστικά, αλλά το Incorporated ακόμα περισσότερο.

Το Incorporated πιστεύω δεν είναι το καλύτερο αλλά είναι το αλμπουμ που βγάλανε και απολαμβάνουν πλέον τους καρπούς όλων αυτών των χρόνων. Τους έχει μάθει ο κόσμος, κινούνται σε mainstream μονοπάτια χωρίς να χάνουν τον εξωτικό και groove χαρακτήρα τους. Εχει μέσα κομματάρες σαν το καταιγιστικό Curse of the Cloth, το εξωτικό Enemy Mind, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και καλύτερό τους κομμάτι κατ’εμε Privilege (με την Tool-ίστικη εισαγωγή)…βασικά τσάμπα μιλάω όλα τα σπάνε.
Ζηλεύω όσους τους έχουνε δει. Τραγικός ο θάνατος του τεράστιου Gus Chambers, ο άνθρωπος είχε μοναδική φωνή και ζούσε σαν 20ρης. Πανκης με τα όλα του.

Αν μου λεγε κάποιος ποιο συγκρότημα θα θελες να έχεις και να πορευτείς με αυτό; Θα λεγα τους Grip Inc.

Και μενα μ αρεσε το Solidify, φανταστικο ομως δεν το θεωρω. Αντιθετως αποτελει το λογο για τον οποιο επεσε η δημοτικοτητα τους καθοτι στεκεται δυο - τρια σκαλια κατω απ’ τα υπολοιπα. Αλλα και παλι οχι, απλα οχι, σου απονειμω τη προεδρικη θεση για μια φορα ετσι για αλλαγη!

Αυτό με την “προεδρική θέση” νομίζω ότι το πέτυχα και κάπου αλλού αλλά δεν το πιάνω. Πρέπει να χω χάσει κάνα επεισόδιο.

Eσυ μου το ειχες πει για το British Steel. ;p

Λολ, ούτε που το θυμάμαι. Πρέπει να χε κάτι να κάνει με αμπαλοσύνη όμως, ε; :razz:

Από την προεδρική θέση μου λοιπόν λέω ότι ο πιθανότερος λόγος που η δημοτικότητα των Grip Inc. έπεσε μετά το Solidify ήταν ότι ο κόσμος μάλλον δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τόσο διαφορετικό από τη μπάντα, αλλά αυτό δε μου λέει κάτι - το Solidify είναι υπερπλήρης δίσκος που τα χει όλα, και πόρωση, και πειραματισμό (όχι ότι αυτό το στοιχείο έλειπε ποτέ απ’ τους Grip Inc., αλλά εδώ είναι ομολογουμένως σε άλλο level), και ενδοσκόπηση και ό,τι θες να χει το μέταλ σου γενικώς. Όσο για το Incorporated, τα χει ξανά όλα αυτά αλλά ακόμα περισσότερο - είναι πιο πορωτικό, πιο πειραματικό, πιο “εσωτερικό”, όλα μαζί με θαυμαστό τρόπο στην εκτέλεση. Το ότι ο κόσμος το αποδέχτηκε μαζικά ενώ το Solidify όχι και τόσο για μένα οφείλεται σε δύο λόγους: α) εν έτει 2004 κάποια μυαλουδάκια είχαν πήξει περισσότερο απ’ ότι φαίνεται, και β) έτσι κι αλλιώς το Incorporated ήταν απλώς υπερβολικά τέλειος δίσκος για να μην αποθεωθεί.

Τζαστ κοζ.

Πρωί πρωί και παίζει τούτο το groovάτα επιθετικό έπος. Και καφές και τσίτα και γκάζια. \m/

Το νόημα βέβαια βρίσκεται εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=zS4hfKRVs8c
Αρρωσταίνω. Απλά. Και δεν μπορώ να πάω παρακάτω και να μπει Incorporated, δεν ξεπερνιέται…

Επανένωση λοιπόν.
Με Lombardo και Casey Chaos (Amen, Scum) στα φωνητικά, χωρίς να ξέρουμε καν αν θα είναι και ο Sorychta, γενικά απλά το είπανε.
Άντε να δούμε.